Bu oyuna biz boşu boşuna paralar harcıyoruz. plus paket alıyoruz + cemberlitaş arttırıcı alıyoruz ve gruptaki 1 kisi haric herkesde arttıcı var . ve bizm oyun kurucularımız öyle bir sistem kurmuşlarki markette arttırıcıya plus pakete felan yok bukadar yüzde ile saheser düsme olasılıgı artar felan gibisnden yalanlar yazılmış ama ne hikmetse arttırısı ve plusu olmayana şaheser yağıyor. size simdi soruyorum sizin biz oyunculardan aldıgınız paralar helalmi ? bu olay 1 kez olmuyor ve bu olayı yaşayan bir çok insan var sizler sadece bizm paralarımızı ve onca tüketilen vakitimizi ve doğal olarakda eglencemizi böyle elimizden alıyosunuz.
işte bu bi gaffar bitimindeki olay
sahte deil he arkadaslar şaşırmayın sakın buda başka bir gaffar
şimdi yalan yok 5. gaffardan sonra item verdi arttırıcı olan birine oda charında olan saheser . ve bu durumda genellikle bizlere olan bi durum .
sizin bu yaptıgınız sadece SOYGUN bunun başka bir adı yok !
şans artırıcı değil şanssızlık artırıcı gm tanıdıklarına bakın hiç biri şans artırıcı almaz bunu en iyi inceleyen, insanları takip eden biriyim..
hesabımda kutu + kişisel migrat artırıcı 60 + lonca migrat artırıcı 60 mevcut
loncadan 3 kişi alıyorum migrata giriyorum toplam 4 kişiyiz lonca dışındanda 2 kişi alıyorum junon kesiyorum ve sonuç
bizim loncadaki kimseye zırnık yok diğer aldığım 2 kişiye item yağıyor
toplam 600 küsür junon kestim nucleus yüzük yok şans artırıcı değil şanssızlık artırıcı resmen
hırs yapsınlar defalarca girsinler para harcasınlar amaç bu
olay sadece psikolojik şans artırıcı felan diye bişi yok ALLAH şahit bu sistem çalışmıyor 600 junon kestim hesabımda kutu + lonca artırıcı + kişisel artırıcı var nucleus yüzük düşmüyor toplam 600 küfür junon amaç hırs yapsın bir daha alsın bir daha alsın hep alsın migrattan hiç çıkamasın o yüzük yüzünden tüm parasını bize versin
DİYECEĞİM SADECE ŞUDUR ALDIĞIM TÜM ARTIRICILAR HARAM ZEHİR ZIKKIM OLSUN RABBİM ÇOK ACI ŞEKİLDE ÇIKARSIN O PARALARI SIRF MİLLETE HIRS YAPTIRMAK İÇİN BU ARTIRICILARI ÇIKARDILAR AMA YEMİN EDİYORUM BİR İŞE YARAMIYOR BU MİGRAT VE ÇEMBERLİ ARTIRICILARI HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR EĞER YARASAYDI 600 JUNON O NUCLEUS YÜZÜK DÜŞERDİ
ama maden artırıcılar tıkır tıkır çalışıyor maden artırıcılara diyeceğim yok ama kesinlikle migrat ve çemberli artırıcılar sırf para tuzağı
Bahsettiğiniz hususa CaptainATX Kıyamet Dergisi 3.sayısında bir sayfa ayırmıştı.. Edinilen bilgiler ışıığında ilerlerseniz mutlaka yüzünüz gülecektir..
Fuerte yazdı:Bahsettiğiniz hususa CaptainATX Kıyamet Dergisi 3.sayısında bir sayfa ayırmıştı.. Edinilen bilgiler ışıığında ilerlerseniz mutlaka yüzünüz gülecektir..
Ahmet Avcı büyücülere az eşya düşmesine değinmiş ama konu arttırıcıların işe yaramadığı yönünde. Örnekler büyücülerden verilmiş olabilir ama konuyu sadece büyücülere indirgeyemeyiz çünkü savaşçı ve şifacı karakterlerin de başına geliyor.
Hazır yorum yapmışken fikrimi de belirteyim; benim de çevremdeki birçok kişi hatta neredeyse herkes arttırıcıların işe yaramadığını düşünüyor. Ve ben de onlara katılıyorum diyebilirim. Hiçbir aklı başında insana yağma arttırıcıları tavsiye etmem.
bizler itemin zor düşme olasılıgını düşünmüyoruz cünkü bizler günde en az 5 gaffar kesen insanlarız. ve arttırıcıyla kesiyoruz bu gaffarları + junon ve miğratları söylenmekk istenen arttırıcılar hiç bir fayda saglamıyor !!!
Gokxyancy yazdı:bizler itemin zor düşme olasılıgını düşünmüyoruz cünkü bizler günde en az 5 gaffar kesen insanlarız. ve arttırıcıyla kesiyoruz bu gaffarları + junon ve miğratları söylenmekk istenen arttırıcılar hiç bir fayda saglamıyor !!!
Kadir'in söylediklerine katılıyorum. Günde en az 5 gaffar kesiyoruz. Plus paket alıyoruz, çemberlitaş artırıcılarımız var grupta 5 kişiyiz çemberli artırıcı kasa erişim plus hepsi olmasına rağmen bir türlü şaheser düşmüyor. Grupta plus paketi olmayan artırıcısı olmayan bir üye geliyor 3 şaheser çekiyor bu nasıl bir iştir bu nasıl bir adalet bize bir anlatın arkadaş !!!
Bu Arttıcılar hıkaye yüzde 110 diyor herkesın yüzde 110 olyor millet arasında rekabete donöyor bu olay orda kazanan Sobee oluyor. D 15 Kere yol attım kasalı her şeyı var plusundan tuut artırıcıya kadar 15 tede boş D en sonunda sıldım karekterı forumda takılıyorum.
İki gün öncesinde desteğe mail atmıştım aynı bu konuyla ilgili ama gelen cevap aydınlatıcı deil daha fazla soru işareti brakıcı .
''
Grup Bölgelerinde yer alan şef düşmanlarda(Boss) diğer yaratıklarda olduğu gibi bir eşya havuzundan rastgele seçilme prensibi ile eşya düşürme prensibi vardır. Sadece verdiği eşyalar diğerlerine göre daha kıymetlidir.
Bu yaratıklarda mutlaka oyuncunun işine yarayacak yada her seferinde farklı eşya düşürme prensibi yoktur.Bu prensipte Plus Paketler daha avantajlıdır.
''
boss lardan rastgele secilme ve esya düsürme prensibi vardır deniliyor . adam bana arttırıcıların cevabını verecegine gitmis bana itemin düşme seklini anlatıyor benn sizlere sadece diyosunuzya item havuzundan geliyo ulan bu havuza arttırıcı alanın ne faydası oluyor arkadas bize hala bişey düşmüyor ya yeter vllahi oyunu braktırma derecesindesiniz. zaten oyunda kalan az sayıda milletiz . her kuruşum haram zıkkım olsun sizin gibilere .