Kıyamet Rehberleri !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Minecraft
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Kıyamet Rehberleri !

Mesaj gönderen Minecraft »

Valla çok beğendim tebrikler.Fakat o tıklama izlerini de f tuşlarıyla kapatabilirdin.Hangi tuş hatırlamıyorum fakat kapanabiliyorlardı.Video çok güzel :)
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Kıyamet Rehberleri !

Mesaj gönderen Berimpex »

xFahrenheitx yazdı:
Saol nihat abi sende olmasan biz ne yapıcaz ya. Ben yazımı yazdıktan sonra bir forum yetkilisi silmiş, ondan sonra tekrar yazdım ve üzerine o yazıyı yazdım. Sen buraya "Yorumunuzu neden sileyim , bilakis size teşekkür borçluyum .=)"
demeseydin gene sileceklerdi. Ama ben şimdi birde 'Büyücümck'den cevap bekliyorum. Ona sorduğum soruları bakalım dürüst bir şekilde yanıtlayacakmı.
Aslında konuya Ekip Kaptanımız noktayı koymuş, fazla uzatmanın bir anlamı yok ancak sorduğun ve merak ettiğin için cevaplayayım.

Konuda da linklerini verdiğin konuları ben açtım.Doğrudur.Kaptanımızında dediği gibi o zamanlar dışarıdan davul çalmak kolay geliyordu.Rehber Ekibine katılmadan önce bu ekip ve diğer Destek ekipleriyle ilgili düşüncelerim aynı sizler gibi tamamen olumsuzdu.Hatta bunu Rehber Takım başvuru formumda da belirtmişimdir.Kaptanımızında bahsetmiş olduğu yanlış anlaşılmalar/düşünceler o zamanlar bende de mevcuttu.Açıkçası ekibe alınacağımı da pek düşünmüyordum.Ancak kısa süre sonra Rehber Ekibine katılmaya hak kazandığıma dair bir mail aldım ve inanın o anki mutluluğum tarif edilemezdi.

Daha sonra grubun msn ve mail gruplarına dahil edildim.Orada ekip arkadaşlarım ve üst düzey [GM] [DEV] gibi yöneticiler ile tanıştık.Daha önce açtığım konular hakkında Sayın Ahmet AVCI ve Koray YAR ile görüştüm, üzüntü ve pişmanlığımı onlara da ilettim.Şimdi ne yazık ki olaya dışarıdan bakan arkadaşlar "Ekipte kalmak için yalakalık yapmışsın." "GM lere yamanıyorsun" gibi yorumlar getirebilir.Ama durum öyle değil.ATX ve takım kaptanımız beni o gün ekipten çıkarabilirdi ancak bana bir şans verdiler ve zaten ekibe bilerek alındığımı, buradaki özverili çalışmayı, kısacası işin içini görmemi istediklerini söylediler.

Ekipteki ilk görev günümüzde onları inanın daha iyi ve daha iyi anladım.Oyuna girmemiz ile klandan, bölgeden, özelden şahsımıza ve ailemize yemediğimiz hakaret/küfür kalmadı.Klanda olduğum için sürekli olarak karşı klandakiler tarafından kesildim, ağzımı açmama rağmen küfür yedim, yine sustum.Bazen asıl görevimiz olan yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak dışında yüksek seviyeli oyuncuların sorularını da elimizden geldiğince cevaplamaya çalıştık, çalışıyoruz.Bazen yetkimizin olmadığı, ya da bilmediğimiz sorularla karşılaştık.Bu tür sorular için oyuncuları Destek İletişime yönlendirdik.Karışılığında "Sen nasıl Rehbersin" "Ceketini bırak git" ve ağıza alınmayacak türlü türlü hakaretlere mağruz kaldık.

Günler geçti arkadaşlar.Bugün tarih 5 Ocak 2013.Hala Rehber Ekibindeyim ve görevimi yapmaya devam ediyorum.Takım kaptanımız Rehberlik konusunda gayet başarılı olduğumu belirtmiş.Teşekkür ediyorum. :) Ben sadece bana verilen görevi yerine getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim.

Konu nezdinde daha önceki yayınlamış olduğum konular için pişmanlığımı ve üzüntümü tekrar belirtiyor ve herkesten tekrar özür diliyorum.

Umarım tüm samimiyetim ile cevap verdiğim bu konu tekrar açılmaz.

Herkese İyi Eğlenceler Diliyorum...

İleti düzenlendi . Napıyoruz ? İtina ile kilitliyoruz . Kimse kırılmadan ;)

Nocomment
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön