Başka bir konuda gördüm bu yazışmaları.Saat hala çalışmakta ve kisless uykuda ne demek?Bana söyleyebilirmisiniz?Tarihçe'de bulamadım.GWYNBLEIDD yazdı:Tangriss bir bölge değildir.Sadece Centrion'un arkasında ve köprünün karşısında bulunan bir tür ışınlanma mekanizmasıdır.Yani bir geçit.Centrion'daki geçit meranlar tarafından devre dışı bırakılmıştır.Diğer geçitin ise nasıl çalıştırındığından bihaberiz.Atazade yazdı:
Arkadaşlar , resim istanbuloyun.com'dan alıntı.
Resmin açıklaması ise şöyle ; '' Önemli bir yere çıkıyor olmalı ''
Sizce bu köprünün sonu sadece Centurion'un arkasındaki kısma benzerliğinden mi ibaret?
Bekleyip "Gezgin Şehir"in neler getireceğini göreceğiz![]()
Boss geliceğini zannetmiyorum çünkü "Saat" hala çalışmakta ve Kisless uykuda.Ayrıca Migrat ile hikaye zinciri başlayan "Gezgin Şehir" hakkında hatırladığım bir bilgi "Kadim uygarlıkların şehri" olarak geçmesiydi.Yani küçük bir bölge olacağını düşünmüyorumAtazade yazdı:Gelecek bir güncelleme paketiyle bu bölgenin arkasına ekstra mini bir bölge , ve Boss eklenebilir mi?![]()
Oyuna gelmesini beklediğim bir diğer bölge ise savaş sırasında harap olmuş büyük Tarhass şehri.Umarım eskilerin hikayesini İfliss'in ölümü ile noktalamazlar.
Umarım aklımda kalan bilgiler ile seni aydınlatmışımdır.
Yardım.
Yardım.
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.