Çok Sıkıntı Çekiyorum Çookk
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Çok Sıkıntı Çekiyorum Çookk
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başlayanlar bile kıyamet asa bastı ben hala basamadım neden çünkü kendime güvenim yok 1460 fizğim var 230 tane ejderham var 200 tane fevzi iksirim var kırma konsum ama gaffara gitmeye korkuyorum önceden loncayla gitmiştim 1 kere dahada gidemedim kendime güvenemiyorum grubu berbat ederım dıye korkuyorum size sorum şu ne yapmalıyım ve gaffara giderken skype den ses olması gerekirmi çok acemiyim yardım edin ha bide 20-25 kere stuarta gittim 10 kerede x e gittim tek düşen şey trans el ve cehennem ayakkabı gaffara gidince yapılcak seylerı anlatırmısınız bu işin incelikleri nelerdir
(((
- hasanberk98
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Akifler
Re: Çok Sıkıntı Çekiyorum Çookk
Hengames yazdı:40 yıllık ödleğim böyle korku görmedim![]()
EN FAZLA KÜFÜR EDERLER GÜVEN KENDİNE
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

hhahahah harbi mantıklıhasanberk98 yazdı:Hengames yazdı:40 yıllık ödleğim böyle korku görmedim![]()
EN FAZLA KÜFÜR EDERLER GÜVEN KENDİNEBOL BOL İSİM DEİŞTİRME AL 4-5 HAFTA ADIN CIKTIMI DOKUZA İNDİR 8 E
:| :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bu kadar çekiniyorsan grupla skype aç derim.Bende ilk gaffarımda skype kurdum.Hatasız bitirdim.Çok işine yarar kesim sırasında birinin anlatması.
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı

internetim kotalı ondan dolayı pc de skyp açamam ancak telefondan girebilirim skyp e ondada arada baglantı kesılıyor dedıgın gıbı yapıcam haftaya cuma ve cumartesı kendımı denıycem ılk gaffarım başarılıysa foruma sana teşekkür amaçlı bi konu accamberkancetin yazdı:Bu kadar çekiniyorsan grupla skype aç derim.Bende ilk gaffarımda skype kurdum.Hatasız bitirdim.Çok işine yarar kesim sırasında birinin anlatması.
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Skype olmasıan gerek yok ben şifam ile Skypesiz kestim tek deneyişteberkancetin yazdı:Bu kadar çekiniyorsan grupla skype aç derim.Bende ilk gaffarımda skype kurdum.Hatasız bitirdim.Çok işine yarar kesim sırasında birinin anlatması.
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)