Daha kaç kişi oyunu bıRakacak.. ?
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Daha kaç kişi oyunu bıRakacak.. ?
Yaw aRkadaşLar bu Oyunun soNucu Ne oLacak çok meRak ediyoRum.. Daha kaç kişi oyunu bıRakacak.. ??? 39 lwl de sunucuya giremiyoduk ama şimdi rahatça giriyoz ama memnun deiLiz bu oyunun sonucu Ne oLcak ??
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Re: Daha kaç kişi oyunu bıRakacak.. ?
Hocam unlu bır Turk dusunuru ne demıs... ''SONUNU DUSUNEN KAHRAMAN OLAMAZ '' :mrgreen: Salla kardesım .. napıcan sonunu .. sen su ankı zamanı yasa 
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
Oyunun bırakılması bencede iyi değil,ama oyuna rahatça GİREBİLİYORUZ.Sen arkadaşlarını çağır,tanıdıklarını çağır ondan sonra yine gireme 
Bu Aralar 3 Kisi Takılıyoruz!Ben Keyfim Ve Kahyası!
bu oyunu bırakanlar istedikleri gibi oyuna basladı istedigi gibi bırakır buna saygı gösteririrz cogu kisi ya 39 lwl den daha iyiydi ewt daha iyiydi ama oyunu bırakanlarıda zorla elini baglayacak dğeiliz giden gider kalan kalır . ha gitmeselerdi ortam değişecekti şu anda herkese göre fikirleri değişir oyun iyi digen var kötü diyen var o onların düşüneceleri.. iyi FoRumLaR..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Vallaha ben bırakmayı düşünüyorum okadar çok oyunda hata varki.ziyaovic yazdı:bu oyunu bırakanlar istedikleri gibi oyuna basladı istedigi gibi bırakır buna saygı gösteririrz cogu kisi ya 39 lwl den daha iyiydi ewt daha iyiydi ama oyunu bırakanlarıda zorla elini baglayacak dğeiliz giden gider kalan kalır . ha gitmeselerdi ortam değişecekti şu anda herkese göre fikirleri değişir oyun iyi digen var kötü diyen var o onların düşüneceleri.. iyi FoRumLaR..
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
bende bırakıcam plusum bitsin hele
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
ben arada bir girerim 

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Yönetim belki birşeyler için çaba sarfediyor ama şu bir gerçek eski ortamdan eser yok oyunda seviye düştü. Böyle devam ederse düşüş dahada artar 
<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı =>
Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa

Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa

- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
Daha ßir çok kişi Oyunu ßırakır. Oyundan soqur.
gerçi gene ikv nin haLi qayet iyi.
ßuq yok. Hile yok. Tek oLan hıLe kp kasmak. Oda hıLe demeye ßin sahıt ıster.
ıkv de 49 lvl lerın ve yenı yetenekLerın qeLmesıyLe savascıLar arasında vs devRi tamamen ßitmiştir. Tek item oL cift item oL. sunucunun en ıyı ıtemını diz tek item ßiri savascı kullanmayı bıLırse yener.
ßuyucuLer ön pLana cıktı. ßuyucuLer kraL qıbı bısey.
ŞifacıLar sadece yardmcı oLdu.
Oyunda sadece yaratık kes. İtem cıkar. Sat. herqun aynı yaratıqı kes. herkesi sıkar ßu durum. Sıqınak ve mıqratLarda bekLenenı qetırmesse. Oyuna renk qeLmesse eqer. İkv Oyuncu kaybeder
gerçi gene ikv nin haLi qayet iyi.
ßuq yok. Hile yok. Tek oLan hıLe kp kasmak. Oda hıLe demeye ßin sahıt ıster.
ıkv de 49 lvl lerın ve yenı yetenekLerın qeLmesıyLe savascıLar arasında vs devRi tamamen ßitmiştir. Tek item oL cift item oL. sunucunun en ıyı ıtemını diz tek item ßiri savascı kullanmayı bıLırse yener.
ßuyucuLer ön pLana cıktı. ßuyucuLer kraL qıbı bısey.
ŞifacıLar sadece yardmcı oLdu.
Oyunda sadece yaratık kes. İtem cıkar. Sat. herqun aynı yaratıqı kes. herkesi sıkar ßu durum. Sıqınak ve mıqratLarda bekLenenı qetırmesse. Oyuna renk qeLmesse eqer. İkv Oyuncu kaybeder
- ProLiFeXkAbUs
- Şarapçı'nın Sırdaşı
aynen kaTıLıyoRum sana kaRdeşim.. yÖNetim oyunu değiştirim çabası içinde fakat değiştirirken biRaz uçmuşlar.. sanıRım..Sayklops yazdı:Yönetim belki birşeyler için çaba sarfediyor ama şu bir gerçek eski ortamdan eser yok oyunda seviye düştü. Böyle devam ederse düşüş dahada artar
Uygunsuz imza içeriği silinmiştir.