Tangriss - Köprü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Re: Tangriss - Köprü

Mesaj gönderen MAOTUN »

İkvloji bölümü ne zaman açılcak bilen var mı ? İkvloglar yetişiyor yavaştan yavaştan
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

MAOTUN yazdı:İkvloji bölümü ne zaman açılcak bilen var mı ? İkvloglar yetişiyor yavaştan yavaştan
işsiz demekmi neki o
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

LatifGetiren yazdı:
MAOTUN yazdı:İkvloji bölümü ne zaman açılcak bilen var mı ? İkvloglar yetişiyor yavaştan yavaştan
işsiz demekmi neki o
İkvnin yeni gelecek bölgelerini ya da oyundaki bilmeceleri çözenler ; işsizler
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

GWYNBLEIDD yazdı:
KRaLeX yazdı:Bazı arkadaşlar ya görmediler yada unutmuşlar sanırım.

Resim

Tahminimce bu resimdeki Yaratık Kisless'tir ve bütün meranların lideridir.Vücudundandaki pullardan anlaşılacağı üzere yılankavi bir toplumdan geldiği açıktır. Kisless kültü uyandı cümlesindeki sır Kisless'in harekete geçtiğini anlatmaktadır. Yakında olacak bir güncellemeyle Büyük hol sonundaki tangriss'e girilecek bu ve bu yaratık devasa bir boss olarak karşımıza çıkacaktır.

Kesildikten sonra düşecek itemler ise eşya olmayıp, Akçe ile satılan kondrit gibi materyaller ve yardımcı hayvan tılsımları ve reçeteleri olacaktır.( TAHMİN)

Kesinlikle yanlış bir bilgi.Yaralı meran görevini yaptıysan orada Kisless kültünün insanlara ve meranlara karşı harekete geçtiğini anlayabilirsin.Meranlar çeşitli zaman dilimlerinde bazı insanlar(tanıklar) ile iletişime geçip dostluk bağı kurmuşlardır.Ancak kisless kültü(inancı) bütün varlıklara yıkım gelmesini hedefliyor.

Gaffar dedemiz bile meranların insanlar hakkındaki kötü düşüncelerini yoketmeye çalışmışsada, kissless adına çalışan Teşkilat istihbarat subayı İfliss'i Gaffar dedeyi ve nicelerini öldürmemiz için görevler vermiş.Biz kendi ırkımızın sonunu getirmeye çalıştığımızı farketmesekte yaptığımız hatalardan dolayı pişmanız ve
ERG beynimizi halen kemiriyor.Bu durumdan dolayıda baya "huzursuzuz" ;)

Birde drassmuss metni var tabiiki.Neyse, araştırmaya ve tartışmaya devam :D
Bu adam doğru söylüyor :arrow:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

MAOTUN yazdı:
LatifGetiren yazdı:
işsiz demekmi neki o
İkvnin yeni gelecek bölgelerini ya da oyundaki bilmeceleri çözenler ; işsizler
Düzelteyim.Oyunda canı sıkılıp forumda takılan araştırmacı akım.
Bu düşünce haliyle bakarsak ikv oynadığın için sende işsiz oluyorsun.
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Yav 6 yıldır oynuyorum hikaye örgüsüne bu kadar takılmadım okurken hoş oluyor ama güzel araştırmacı olmanız :)

Şimdi kisslessin sesini çıkaramadım ben hangisini acaba :D
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Kullanıcı avatarı
Atazade
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Atazade »

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Hepinizin yorumlarını okudum, hepiniz ayrı ayrı ve güzel noktalara değinmişsiniz. Başka yorumu olanlar da paylaşsın lütfen, beyin fırtınasına devam.....
Resim
.

ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Açıkçası çok fazla araştırma yapmadım.Ancak yorumları birleştirerek bir sonuca vardım.Vardığım sonucu burada da belirtmek istiyorum.

Öncelikle biraz geriye gidelim.Teşkilat Subayı aslında bir haindi ve hedef şaşırtıp düşmanlarımız yerine dostlarımızı bizlere öldürttü.Gaffar Bey ölürken bizi yoğun ERG etkisinde bıraktı.Subayın bize yaptırdığı diğer yanlış ise Meranlar ile savaşmamız ve akabinde Meran Şehri lideri İfliss i öldürtmesi idi.Buraya kadar doğru anlamışım sanırım. :)

Şimdi gelelim Büyük Hol ve Tangriss Köprüsüne;
Büyük Hol herkesin bildiği şu an tam değil ve devamı gelecek.Bunu destekleyen bölgede bir çok kanıt var.
1. si Bölgenin sonu olan Saati bir çok Saklı Irk boşuna koruyor olamaz.Orada önemli bir şeyler olmalı.Zaten resmi sitedeki ekran görüntülerinde de bu yazıyor.

2.si Büyük Hol ün tanıtım videosunda Kisless olduğuna inandığımız yaratığın tacının bölgenin çeşitli yerlerinde bulunması.

Şu anda görev metinlerinden ve Büyük Hol de ki Yaralı Meran dan çıkardığımız sonuç Kissless ismindeki yaratık ve onun ırkının meranlara ve dolayısıyla Çemberlitaş halkına tamamen karşı.Ve de Kisless düşmanlarına inanılmaz derecede nefret dolu.Meranları katlediyor.Bazı arkadaşlar saatin hala çalıştığı için Kissless ın daha uykuda olduğunu söylüyor.Bence yeni gelecek güncelleme ile saat duracak ve Kissless uyanacak.

Son olarak bence Kissless' in ne Kuklacı ne de başka biri ile bağlantısı var.Saklı Irk tamamen Kissless a hizmet ediyor.Kissless Büyük Holde yüzyıllardır var ve orası onun krallığı.Bu yüzden kimse ile bağlantısı olmadığını düşünüyorum.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

Tangriss bir bölge değildir.Sadece Centrion'un arkasında ve köprünün karşısında bulunan bir tür ışınlanma mekanizmasıdır.
Tangriss'te araştırmalarıma göre bir meran şehri.Şu ipuçlarından yararlanabiliriz.Yılan dili çataldır.Tıslama sesi çıkarır.Kisless , Tarshass,İflis ve Tangriss gibi.

Oyuna gelmesini beklediğim bir diğer bölge ise savaş sırasında harap olmuş büyük Tarhass şehri.Umarım eskilerin hikayesini İfliss'in ölümü ile noktalamazlar.
Tarshass zaten oyunda bulunuyor.Bkz.Yeraltı.Bilgisayarım bozuk olduğundan notlarıma ulaşamıyorum ama şunu söyleyebirim.Tarshass şehri yeraltıydı.Büyük savaştan sonra harap oldu.Meranlar bunun üzerine kurtarabildikleri bölgeye yerleştiler.Ve insanlardan uzakta kalmak için bir labirent inşa ettiler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön