Merhabalar. Öncelikle hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve iyi kötü eleştirilerinizi dikkate alacağımı belirtiyorum.
Ben videonun altına bir yazı yazdım. Bu yazının amacı, oyuncunun beyninde kavramlaştırdığı rehber kavramını tamamen değiştirip, gerçek anlamıyla düzeltmek.Benim ekibe girmeden önceki düşüncelerim ile ekibe girdikten sonra değişen düşüncelerimi esas alıyor yazı.1 gram bile "Sallama, uydurma" diye hitab edilen şeyin olmadığı bir yazı. Tüm gerçekçiliği ile.
Ki gerek düşüncelere, gerek yapılan yorumlara, Ekip Kaptanı gerekli açıklamayı yapmış.
Çalışmamı paylaşmak istediğim bu gönderi, tartışmaya zemin hazırlayacak yorumları getirdi ise Cümleten özür dilerim.
İyi forumlar.
Furkan video için tebrik ederim, daha güzel çalışmalar bekliyorum . Eline sağlık Rehber Takım Kaptanı olarak bir ,iki konuya açıklık getireyim müsadenizle
Beyefendi » 30 Arl 2012 15:38
Video ile alakalı ve forumda ne yazarsın ne çizersin üzerine fikir beyan etmiyeceğim.Forumda karşılıklı saygı sevgi çerçevesini aşmayan hertürlü paylaşıma saygım var.Saygı sevgi çerçevesinde nasıl yeralmak istiyorsa herkes, istediği çizgide düşüncesini belirtmedede özgürdür..
Ben daha çok rehber takımı ile alakalı düşüncelerimi belirtmek istiyorum.Rehber takımı kuruluş amacına hiçbir zaman erişmedi.Bu çalışma sisteminde ve bu hiyerarşik düzende amacına ulaşabilmesi mümkünde görünmüyor.Oyunun içinde bulunupta oyun rekabetinden feragat edip oyunculara yardımcı olmayı hergün ama hergün yerine getirebilmek zaten mantık olarakta mümkün değil.Rehber takımı şuan yönetimin alt kadrolarına dahil edilme potansiyeli olanların bulunduğu ön seçilmiş oyuncular grubudur.Bu çizginin dışında hareket edebilmesi ve istenildiği gibi oyunseverlere yardımcı olabilmesi olası görülmemektedir.
** Rehber takımının kuruluş amacı, oyuna yeni başlayan oyuncuları en kısa zamanda oyuna adapte etmetir, bu anlamda kuruluş ve ilkeler yönünden herhangi bir sapma yoktur.
** Oyundan feragat edip, yeni oyunculara yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımız mevcuttur, her rehber verdiği hizmeti oyun içi fotoğraflar ile bize bildirmektedir ve bizlerde bunun takibini yapmaktayız, bir rehberin günün 24 saati agahta beklemesini elbette istemiyoruz,ama denk geldiğinde veya yardım talebini duyduğunda , müsaitse , rehber ceketini giyip yardıma gitmektedir.
** Rehber takımı hiyerarşik olarak İKV dünyasının en alt kademesidir, bu konuda size katılıyorum, Ön seçilmişten kastınızı tam olarak anlamsamda '' bir sonraki birimlere yükselecek oyuncular '' diyorsanız , evet haklısınız. Bu birimde başarılı olan arkadaşlarımız zaman içinde seviye atlamaktadır, buda gerek oyun dünyasının gerek reel hayatın '' Çalışanın emeğini alması'' kuralına uymaktadır.
Uzun bir süre bölge ve klandan rehber tağı görmedim bile.Varmı oyun içinde sürekli yardımda bulunupta rehberlere model olmuş bir rehber arkadaşımız ? Önce bunu sorgulamak gerekir.Rehber takımı adının tez kaldırılıp hangi işlevdeyse o ada sahip olmalıdır.Bir oluşum işlevinden farklı bir konumdaysa içini doldurmadığı ismi derhal terkedip neyi ifade ediyorsa artık onu tanımlaycak bir isme sahip olmalıdır.Türk dilinin çorbaya dönmesinin en büyük sebeblerinden biride bu isim anlam bütünlüğüne sahip çıkmayışımızdan dolayıdır.
** Uzun süreden kastınız son 1 ay ise haklısınız. Yaklaşık 1 ay önce, gerek okul, gerek iş yada özel hayatı sebebi ile Rehberliğe zaman ayıramayan arkadaşlarımız ile yollarımızı ayırdık. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. 3-5 Güne kalmaz yeni alımlar yapacağız.
** Çok başarılı olan rehberlerimizi görmemeniz gayet doğaldır, zira başarılı olan rehbere ;Rütbeyi Rehber ceketine yıldız asarak değil, İKV dünyasındaki diğer üst kademelerde görev vererek ödüllendiriyoruz, bu görevlere gelen arkadaşlarımız rehberliğe malesef fazla zaman ayıramadıklarından sizin onları görmemenizde doğaldır.
** Bölge ve klandan Rehber görmemeniz durumunada açıklık getireym . Rehberlerin asli görevi sadece Eminönü bölgesinde 1-16 LV yeni oyunculara yardımcı olmaktır. Çok önemli olmadığı sürece ;Grup bölgeleri, Eminönü dışındaki bölgeler, ve Klan kanallarında Tag Ve Ceketi giyip sohbete dahil olmalarını uygun görmüyoruz, bu bir çok yanlış anlamayı peşinden getirmektedir.
Beyefendi » 30 Arl 2012 20:03
Bu cennet gibi ortam,güllük gülüstanlık rehber oluşumu nerde yaşanıyor ? Kendi aranızdamı ? Arkadaşım oyunun içinde Rehber Takımının esamesi yok.Tak tak ordamısın ? Eleştirim size değil rehber takımı oluşumunu başka bir oluşuma çevirenlerde.Oyunun her bölümünde olan,madeninde(eminöünü,meteor,sivriada) gblerde,yeraltında yeralan biriyle şuan yazışıyorsun ne rehber takımı ? Hiçbir yerde yoksunuz.Forumdan başka.Bu halinizi rehber takımı olarak kabul etmek mümkün değil.Durum bu.Bu yorumuma ister çekemiyor deyin,ister eleştirmek için mana arıyor deyin hangi kötü vasfa sokarsanız sokun.
** Bu yorumunuza cevaplarım üstte var
Sizin halinizden yönetim rehberliği layıkıyla yapıyorsunuz diye değil,onlarla uyumlu olup bir dediğini iki etmiyorsunuz diye memnunlar.Hala bunla alakalı tutup savunma yapacaksanız eleştirimin asıl muhatabı yönetimdir yorulmayın.
** Kimse kimsenin kölesi değildir, siz oradan bakınca İKV yi bir cezaevi ve burada çalışan gönüllüleri, gönüllü tutsakmı sanıyorsunuz . Birgün kısmet olurda bu birime katılırsanız ne kadar yanıldığınızı anlarsınız.
Berimpex » 04 Oca 2013 08:57
Lütfen yorumumu silmeyin tartışma yaratmak için yazmıyorum bunu.
Bunu yazan adamda daha geçen aylarda Genel Etkileşime PROTESTO! diye konu açan adam. Şimdi gel senle bi düzgünce konuşalım. Tartışma yaratmıyorum yorumumu silmeyin lütfen. Şimdi canım kardeşim PROTESTO yapalım, İKV düzelene kadar kutu almayalım, akçe almayalım diyen sen değilmiydin ? Sendin değilmi ? E canım kardeşim ne oldu İKV düzeldimi ? Bunun cevabını oyunun yöneticisine kadar zaten herkez biliyor.Ya da ne oldu sana vahiy mi geldi birden bire 180 derece döndün ? He güzel kardeşim Haziran'dan bu yana ne oldu Üşenmedim senin yazdığın yorumlara baktım aramadan. Arkadaş bu nedir ya Hatta birkaçını burada paylaşayım öbür arkadaşlarda görsün inanmıyorlarsa.
viewtopic.php?f=46&t=94299&p=823435#p823435
Buda senin "Bence İKV şu an itibariyle geceleri uykularınızdan olmaya değecek bir oyun değil." diye başlaya yorumun. Şimdi dürüst cevap ver. O an itibariyle uykularından olmaya değecek bir oyun olmayan İKV şimdi "uykularından olmaya değecek bir oyun" halinemi geldi ? Evet bunun cevabını gerçekten dürüst şekilde cevap verirsen tek kelimeyle adamsın. İşte konu bkz: viewtopic.php?f=46&t=94342&p=823941#p823941
Çok değil aradan 1 ay geçmiş 2 konu
1.si viewtopic.php?f=100&t=96127&p=835869#p835869
1 ay sonraki viewtopic.php?f=46&t=98566&p=858504#p858504
Plus almayalım, kutu almayalım, akçe almayalım ki oyun düzelsin! Sonuna kadar herkez desteklemişti seni yanılmıyorsam. Şimdide bakıyorumki imzanda -PTT Havalesi ile Akçe/Kutu Satın Alma- başlıklı link vermişsin
Daha bir sürü var ama uğraşmak istemiyorum. Şimdi söz sende, seni dinliyoruz
Yorumunuzu neden sileyim , bilakis size teşekkür borçluyum .)
İKV adam kayırıyor, İKV eleştirileri açık değil, İKV cephe alanları kadroya almaz, İKV ancak onları Pohpohlayanları alır ....
Gibi Şehir efsanlerine en güzel cevap değilmi bu Rehberimizin durumu
Eleştiri en doğal haktır, yeterki seviyeli olsun, bu rehberimizi almadan önce geçmiş yorumlarını elbette biliyor ve görüyordum, dışardan davul çalmak kolaydır, son başvuruda durumu değerlendirildi ve kendisini ekibe dahil ettik .)
Destek birimine dahil olduktan sonra kaz' ın ayağının 2 değil 3 olduğunu kendiside gördü
Burada kimsenin köle olmadığını, kimsenin ötekine baskı yapmadığını, herkesin nasıl gayretle ve özveri ile oyunculara yardımcı olmaya çalıştığını, Grup msn sohbetlerinde kimsenin kral yada paşa olmadığını herkesin aynı seviyede olduğunu kendiside gördü.
Rehber olarak gayet başarılı, o kadar başarılı ki, yakın zamanda kıdem atlayacak.
Değerli arkadaşlar; Hertürlü görüş ve önerinize açığız, tek ricamız yorum yazarken ,eleştiriken özgürlük alanlarına dikkat etmenizdir.
Yakın zamanda yapacağımız rehber alımlarında görüşmek üzre
Yolsuz kalırsan patikadan gidersin ama rehbersiz kalırsan bildiğin yol patikaya döner.
Saygılarımla
Saol nihat abi sende olmasan biz ne yapıcaz ya. Ben yazımı yazdıktan sonra bir forum yetkilisi silmiş, ondan sonra tekrar yazdım ve üzerine o yazıyı yazdım. Sen buraya "Yorumunuzu neden sileyim , bilakis size teşekkür borçluyum ."
demeseydin gene sileceklerdi. Ama ben şimdi birde 'Büyücümck'den cevap bekliyorum. Ona sorduğum soruları bakalım dürüst bir şekilde yanıtlayacakmı.
Sadece sizin mesajınız silinmedi. Konuda tartışmaya neden olacak bütün yorumların silinmesini rapor ettim.Çünkü konu amacından dışına çıkıyordu.Yani sizin yorumunuzu Forum Yetkilileri özellikle silmedi, ben tartısmaya neden olacak bütün yorumların silinmesini istedim.
Fakat siz tekrar yazınca, ve biraz ayrıntılı inceleyince cevap verilebilecek uygun bir mesaj olduğunu anladım ve eleştirinize saygı duydum.
Ekip Kaptanımız size açıklama yapmış, zaten "Büyücümck" olarak bahsettiğiniz rehber arkadaşımızın eski gönderilerinden haberi olduğunu, onun da ekibe girdikten sonra "Kazın ayağının 2 değil 3 olduğunu" rehberimizin kendisinin de gördüğünü ve ondan sonraki üstün performansından söz etmiş.
Yorum ve eleştirileriniz için tekrar teşekkür ederim.
İyi forumlar
Furkan Mert
Yorumlara her zaman tek tek cevap vermenizin zor olduğunun ben kendi adıma farkındayım.Lakin arada foruma bu şekilde siz ve yönetici arkadaşlarımızın dahil olmasını forumun daha iyi bir seviyede ilerlemesi adına önemsediğimi belirtmek isterim.
Yazdıklarınızın arkadaşlarında yazdıkları doğrultusunda ortak bir paydada birleştiği bir nokta var.Oda Rehber Takımı nın görevini layıkıyla yerine getirdiğidir.1-16 lvl arası charları arada bizimde kastığımızı burada söylememe gerek varmı bilmiyorum.1-16 lvl charlarının oyuna yeni başladığı üzerine nasıl kesin bir intiba içine giriyorsunuz ben onu anlamadım.Rehber Takımının oyun içinde pasif aktivitesini oyunda yeni başlayan oyuncuların rehber hizmeti aldıkları üzerine bir savunu içine girecekseniz ben yanıldığınızın altını çizmek isterim.Bu rehberlik hizmeti ikinci planda kalıyorsa işlerlik bakımından, bende diyorumki Rehber Takımın adını değiştirin.Dediğim o.Ben daha yeni 49 lvl char kastım.Size yollanan fotoğraflar olmamalı.Forumda oyunda rehberlik hizmeti görmüş oyuncuların teşekkürleri olmalı.Varmı böyle bir memnuniyet ? Yaklaşık iki senedir kurulmuş bir rehber takımının oyuncular tarafından varla yok arası olması sadece yönetime yaramış olması sizede garip gelmiyormu ? Şuan pozisyon itibariyle bu arkadaşlarımız oyunun hangi bölümünü memnun ediyorlarsa ona göre bir isim kimlik içine sokulması konusunda söylediklerim kimleri rahatsız eder benim hiçte umrumda değil.Rehber Takımı konusundaki genel rahatsızlığın kaynağı sakın bu anlam ve içerik kayması olmasın ?
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bahsettiğiniz gibi siz de 1-16 lvl arası karakterler kasıyorsunuz.Fakat biz soruyoruz yeni gelen oyuncuya yeni misiniz, yoksa tecrübeli misiniz diye, yeni iseler oyunu tanıtıp, yol gösteriyoruz.
Fakat oyuna yeni başlamış birinin, rehberlik hizmeti gördü diye daha adresini bile bilmediği foruma girip, yeni üyelik açıp, teşekkür etmesi sizce de saçma değil mi ?
Sonuçta bu kişi oyuna yeni başlamış.
Ve ben şunu belirtebilirim ki, sunucularda tırım tırım oyuna yeni başlamış oyuncu arıyoruz. Bu kadar açık ve gerçek. Şu son zamanlardaki pasiflik içerisinde bile tırım tırım yeni oyuncu arayıp, yol göstermek istediğimizi söyleyebilirim.
Eleştiriniz için teşekkür ederim, Sorunuzu Kaptana sormuşsunuz fakat ben de cevaplama isteği duydum, kusurum var ise affola.
çok güzel yorumlar
Rehberlerin bütünü hakkında konuşmak gayet mantıksız bana kalırsa
Misal bende rehberdim görevi hakkıyla yerine getiremediğim için şu anda rehber değilim ama bir çok arkadaşımız da varki günde en az (önemli işleri olmadığı sürece) bir kaç saat rehberlik görevlerini yerine getiriyorlar rehber forumunda paylaşılan günlük raporları takip edebilme şansınız olsaydı keşke bu arkadaşların ne kadar emek verdiğini görseydiniz
o yüzden tüm rehber gurubuna yönelik suçlamalar yapmamanız dileğiyle
konunun çarpıtılmadan önceki haliyle ilgili yorumuma gelince video çok güzel olmuş tebrikler
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
Bahsettiğiniz gibi siz de 1-16 lvl arası karakterler kasıyorsunuz.Fakat biz soruyoruz yeni gelen oyuncuya yeni misiniz, yoksa tecrübeli misiniz diye, yeni iseler oyunu tanıtıp, yol gösteriyoruz.
Fakat oyuna yeni başlamış birinin, rehberlik hizmeti gördü diye daha adresini bile bilmediği foruma girip, yeni üyelik açıp, teşekkür etmesi sizce de saçma değil mi ?
Sonuçta bu kişi oyuna yeni başlamış.
Ve ben şunu belirtebilirim ki, sunucularda tırım tırım oyuna yeni başlamış oyuncu arıyoruz. Bu kadar açık ve gerçek. Şu son zamanlardaki pasiflik içerisinde bile tırım tırım yeni oyuncu arayıp, yol göstermek istediğimizi söyleyebilirim.
Eleştiriniz için teşekkür ederim, Sorunuzu Kaptana sormuşsunuz fakat ben de cevaplama isteği duydum, kusurum var ise affola.
İyi forumlar.
Yakışıklı arkadaşım, beni bu oyuna Siyahakrep adında bir arkadaşın yardımları bağlamıştı.Yıllar sonra bu oyuncunun yardımı konusunda forumda yazı yazdım.Meğerki pek çok kişiye yardımı dokunmuş.Muhtemelen yönetimde yeralan biri bu charda yeni başlaynlara yardım ediyordu.Böyle bir akılda kalma durumunuz varmı ? Yok.Yardıma ihtiyaç duyulduğunda uzanan el hiçbir zaman unutulmaz.Buna rağmen eleştiri alabilmeyi nasıl beceriyorsunuz .Çekemiyorlar, eleştirmek için mana arıyorlar yada bilmiyorlar,anlamıyorlar bu ifadeler biraz ayıp olmuyormu.Rehber Takımı ifadesi yapılan işin karşılığını, anlamını, manasını yansıtmıyor.Diyorlarsaki biz böyle mutluyuz.Mutlu olan sizsiniz beni katmayın.
Beyefendi
Saol nihat abi sende olmasan biz ne yapıcaz ya. Ben yazımı yazdıktan sonra bir forum yetkilisi silmiş, ondan sonra tekrar yazdım ve üzerine o yazıyı yazdım. Sen buraya "Yorumunuzu neden sileyim , bilakis size teşekkür borçluyum ."
demeseydin gene sileceklerdi. Ama ben şimdi birde 'Büyücümck'den cevap bekliyorum. Ona sorduğum soruları bakalım dürüst bir şekilde yanıtlayacakmı.
Aslında konuya Ekip Kaptanımız noktayı koymuş, fazla uzatmanın bir anlamı yok ancak sorduğun ve merak ettiğin için cevaplayayım.
Konuda da linklerini verdiğin konuları ben açtım.Doğrudur.Kaptanımızında dediği gibi o zamanlar dışarıdan davul çalmak kolay geliyordu.Rehber Ekibine katılmadan önce bu ekip ve diğer Destek ekipleriyle ilgili düşüncelerim aynı sizler gibi tamamen olumsuzdu.Hatta bunu Rehber Takım başvuru formumda da belirtmişimdir.Kaptanımızında bahsetmiş olduğu yanlış anlaşılmalar/düşünceler o zamanlar bende de mevcuttu.Açıkçası ekibe alınacağımı da pek düşünmüyordum.Ancak kısa süre sonra Rehber Ekibine katılmaya hak kazandığıma dair bir mail aldım ve inanın o anki mutluluğum tarif edilemezdi.
Daha sonra grubun msn ve mail gruplarına dahil edildim.Orada ekip arkadaşlarım ve üst düzey [GM] [DEV] gibi yöneticiler ile tanıştık.Daha önce açtığım konular hakkında Sayın Ahmet AVCI ve Koray YAR ile görüştüm, üzüntü ve pişmanlığımı onlara da ilettim.Şimdi ne yazık ki olaya dışarıdan bakan arkadaşlar "Ekipte kalmak için yalakalık yapmışsın." "GM lere yamanıyorsun" gibi yorumlar getirebilir.Ama durum öyle değil.ATX ve takım kaptanımız beni o gün ekipten çıkarabilirdi ancak bana bir şans verdiler ve zaten ekibe bilerek alındığımı, buradaki özverili çalışmayı, kısacası işin içini görmemi istediklerini söylediler.
Ekipteki ilk görev günümüzde onları inanın daha iyi ve daha iyi anladım.Oyuna girmemiz ile klandan, bölgeden, özelden şahsımıza ve ailemize yemediğimiz hakaret/küfür kalmadı.Klanda olduğum için sürekli olarak karşı klandakiler tarafından kesildim, ağzımı açmama rağmen küfür yedim, yine sustum.Bazen asıl görevimiz olan yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak dışında yüksek seviyeli oyuncuların sorularını da elimizden geldiğince cevaplamaya çalıştık, çalışıyoruz.Bazen yetkimizin olmadığı, ya da bilmediğimiz sorularla karşılaştık.Bu tür sorular için oyuncuları Destek İletişime yönlendirdik.Karışılığında "Sen nasıl Rehbersin" "Ceketini bırak git" ve ağıza alınmayacak türlü türlü hakaretlere mağruz kaldık.
Günler geçti arkadaşlar.Bugün tarih 5 Ocak 2013.Hala Rehber Ekibindeyim ve görevimi yapmaya devam ediyorum.Takım kaptanımız Rehberlik konusunda gayet başarılı olduğumu belirtmiş.Teşekkür ediyorum. Ben sadece bana verilen görevi yerine getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim.
Konu nezdinde daha önceki yayınlamış olduğum konular için pişmanlığımı ve üzüntümü tekrar belirtiyor ve herkesten tekrar özür diliyorum.
Umarım tüm samimiyetim ile cevap verdiğim bu konu tekrar açılmaz.
Aslında konuya Ekip Kaptanımız noktayı koymuş, fazla uzatmanın bir anlamı yok ancak sorduğun ve merak ettiğin için cevaplayayım.
Konuda da linklerini verdiğin konuları ben açtım.Doğrudur.Kaptanımızında dediği gibi o zamanlar dışarıdan davul çalmak kolay geliyordu.Rehber Ekibine katılmadan önce bu ekip ve diğer Destek ekipleriyle ilgili düşüncelerim aynı sizler gibi tamamen olumsuzdu.Hatta bunu Rehber Takım başvuru formumda da belirtmişimdir.Kaptanımızında bahsetmiş olduğu yanlış anlaşılmalar/düşünceler o zamanlar bende de mevcuttu.Açıkçası ekibe alınacağımı da pek düşünmüyordum.Ancak kısa süre sonra Rehber Ekibine katılmaya hak kazandığıma dair bir mail aldım ve inanın o anki mutluluğum tarif edilemezdi.
Daha sonra grubun msn ve mail gruplarına dahil edildim.Orada ekip arkadaşlarım ve üst düzey [GM] [DEV] gibi yöneticiler ile tanıştık.Daha önce açtığım konular hakkında Sayın Ahmet AVCI ve Koray YAR ile görüştüm, üzüntü ve pişmanlığımı onlara da ilettim.Şimdi ne yazık ki olaya dışarıdan bakan arkadaşlar "Ekipte kalmak için yalakalık yapmışsın." "GM lere yamanıyorsun" gibi yorumlar getirebilir.Ama durum öyle değil.ATX ve takım kaptanımız beni o gün ekipten çıkarabilirdi ancak bana bir şans verdiler ve zaten ekibe bilerek alındığımı, buradaki özverili çalışmayı, kısacası işin içini görmemi istediklerini söylediler.
Ekipteki ilk görev günümüzde onları inanın daha iyi ve daha iyi anladım.Oyuna girmemiz ile klandan, bölgeden, özelden şahsımıza ve ailemize yemediğimiz hakaret/küfür kalmadı.Klanda olduğum için sürekli olarak karşı klandakiler tarafından kesildim, ağzımı açmama rağmen küfür yedim, yine sustum.Bazen asıl görevimiz olan yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak dışında yüksek seviyeli oyuncuların sorularını da elimizden geldiğince cevaplamaya çalıştık, çalışıyoruz.Bazen yetkimizin olmadığı, ya da bilmediğimiz sorularla karşılaştık.Bu tür sorular için oyuncuları Destek İletişime yönlendirdik.Karışılığında "Sen nasıl Rehbersin" "Ceketini bırak git" ve ağıza alınmayacak türlü türlü hakaretlere mağruz kaldık.
Günler geçti arkadaşlar.Bugün tarih 5 Ocak 2013.Hala Rehber Ekibindeyim ve görevimi yapmaya devam ediyorum.Takım kaptanımız Rehberlik konusunda gayet başarılı olduğumu belirtmiş.Teşekkür ediyorum. Ben sadece bana verilen görevi yerine getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim.
Konu nezdinde daha önceki yayınlamış olduğum konular için pişmanlığımı ve üzüntümü tekrar belirtiyor ve herkesten tekrar özür diliyorum.
Umarım tüm samimiyetim ile cevap verdiğim bu konu tekrar açılmaz.
Herkese İyi Eğlenceler Diliyorum...
@xFahrenheitx kardeş sinir katsayımı o kadar yükselttinki bu yazınla okuduktan sonra kalp kırmamak için bir süre başka şeylerle uğraştım ve şuan yazıyorum.Buna emin ol.Bu oyunda veya başka bir yerde başka bir ortamda yönetici pozisyonunda olan insanların senin benim gibi insanlar olduğunu idrak etmek için sanırım belli bir yaşı yaşayıp biraz deneyim sahibi olmanız gerekecek.Ama ne yazıkki forumda herkesin dilediği şekilde yazı yazabilme özgürlüğünden dolayı bir takım rahatsız edici kişisel durum pozisyonları işte bu şekilde selamsız dan diye karşımıza çıkabiliyor.
Aslında ekip başkanımız son noktayı koymuş lafı uzatmanın gereği yok ne demek ? Kendindemisin sen.Ekip başkanının açıklamaları kendisini ve sizleri tatmin etmiş olabilir lakin tatmin etmesi gereken yerler doğru yerlermi? Kaldıki bu yazıyı yazarak konuyu uzatan sensin.
Kendinle alakalı açıklamaları yaparken yönetimi eleştirip sonra pişman olma ikileminin bu konuyla ne alakası var.Yazan arkadaşa cevaben ne yazacaksan yaz.Yazıyı bu konuya yorum yapan herkesi dahil ederek yorumlamaya kalkarsan ozaman kusura bakma bu yazıyla muhatap olursun.
Sana yönetim kadrosunda yeralma sürecinde sonsuz başarılar arkadaşım.Bu samimi dileğimi öncelikle cebine koy o senin.Sen sen ol sakın birdaha eleştirdiğin insanlara yüzüne karşı ben yanlış yaptım deme.Geçmişteki fikirlerini arkadan vurma.Olurmu güzel kardeşim.
Beyefendi