IP bulma?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

IP bulma?

Mesaj gönderen abuzeddin »

benim çarlar çalındı ve eşsizleri atıldı bunu yapan şahıs çekememezlikten yaptığı ortada. Ve 2 günde 2 defa şifreyi değiştirdi 2 kullanıcımında birisi mail adresim birisi cep telefonum bu adam nasıl yapıyor bunu ve cezasız kalmıcaktır. Eğer bana IP sini vermezseniz yasal işlemlerden halletmeye çalışacağım ve İKV yide şikayet ediceğim özel haklarıma umursamazlık yaptıkları için. 2 dayım avukat inş IP si ulaşır elime şahsın. Şu destek işlemlerini biraz daha çabuk halletmeniz lazım çok yavaş. İyi forumlar.
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: IP bulma?

Mesaj gönderen LatifGetiren »

2 dayım avukat demesen iyiydi ya geçmiş olsun bu arada
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

abuzeddin yazdı:benim çarlar çalındı ve eşsizleri atıldı bunu yapan şahıs çekememezlikten yaptığı ortada. Ve 2 günde 2 defa şifreyi değiştirdi 2 kullanıcımında birisi mail adresim birisi cep telefonum bu adam nasıl yapıyor bunu ve cezasız kalmıcaktır. Eğer bana IP sini vermezseniz yasal işlemlerden halletmeye çalışacağım ve İKV yide şikayet ediceğim özel haklarıma umursamazlık yaptıkları için. 2 dayım avukat inş IP si ulaşır elime şahsın. Şu destek işlemlerini biraz daha çabuk halletmeniz lazım çok yavaş. İyi forumlar.
birisi cep telefonum (bu yanında telfonuna ulşacak biri demektir.)
Mail adresini bilen biri demktir.

Bir kardeşin yegenin felan varmı onalra bk abimde varsa onlara bak sana ipyi IKV niye versin sen 2.dayına soyle o bulur.

Sakamınız nesiniz anlmıyomki ilkokullumusun ortaokulmu lisemi ben bunları çözemdim valla 2.dayın avukat diye Seni Basbakanmı yapıyor.

Sen sallmaca bir konu açmısın bence. Oyunda benim abim gm diyenlerdende olablirsin çokt tınlıyoruz onlarıda sanki.
Burdada 2. dayının avukat olması herkesin çokta uörumdadın.

Sorun sende Cep telfonunu sana aitse kim değiştrebilir kim calabilir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

İyi geceler eğer resmi olarak dava açarsan Sobee karekterinle girilen ıp adreslerini verir.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Ne aacma konusuyorsunuz kisiye ozel ip verilirmi ? Hem ip alaan ne yapcan evinini bulacan ? En iyi yol git dava et
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Resmi yollar ile dava açtığın zaman hesabına hangi ip adresi ile ne zaman girildiği , hangi işlemlerin yapıldığını Sobee tarafından resmi kanallar ile iletilecektir.Resmi olmadan sana ip felan vermezler ;)
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

abuzeddin yazdı:benim çarlar çalındı ve eşsizleri atıldı bunu yapan şahıs çekememezlikten yaptığı ortada. Ve 2 günde 2 defa şifreyi değiştirdi 2 kullanıcımında birisi mail adresim birisi cep telefonum bu adam nasıl yapıyor bunu ve cezasız kalmıcaktır. Eğer bana IP sini vermezseniz yasal işlemlerden halletmeye çalışacağım ve İKV yide şikayet ediceğim özel haklarıma umursamazlık yaptıkları için. 2 dayım avukat inş IP si ulaşır elime şahsın. Şu destek işlemlerini biraz daha çabuk halletmeniz lazım çok yavaş. İyi forumlar.
Keşke önce avukat olan 2 dayından birine sorsaydın bu prosedürler nasıl işliyor diye :shock:
Şifre değiştirirken onay mesajı gelmiyor yani şifreni bilen biri rahatlıkla şifreni değiştirebilir. Bilgisayarında bir bulaşı var ise bulaşıdan dolayı sen her girdiğinde farkında olmadan karşı tarafa şifreni vermiş olursun. Karşı taraf ta bununla şifreni değiştirebilir.
IP adresine gelince senin bunu istemeye hakkın yok. Sobee bir kullanıcının IP adresini başka bir kullanıcıya veremez. Bunu yasal yollardan talep edebilirsin ancak bu yine sana verilmez bilişim suçlarına bakan birimlere verilir onlar gerekli incelemeyi yaparlar.
Bütün bunları geçtim burası başvuru merkezi değil FORUM. Buradan herhangi bir yasal başvuru yapamazsın.
Senin yapman gereken başta bilgisayarını temizlemek. Şikayetçi olmak istiyorsan da savcılığıa bir büyüğünle veya avukat olan 2 dayından biriyle gidebilirsin.
Kullanıcı avatarı
Minecraft
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Minecraft »

Hacker tanıdığım var.Etçi hacker Ahmet.Klimaci hacker mehmet.Tel nolarını verebilirim dünyanın en iyi hackerleri :!: :!:
https://www.facebook.com/minecraft.asktir Minecraft severler için Facebook sayfamız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön