Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kalarl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Öneri

Mesaj gönderen kalarl »

Arkadaşlar sizce de kangal,tesla gözcüsü ve boz ayıya da yetenekler gelse güzel olmaz mı ?Bizim seviyemizde değilde onlarda 1. seviyeden başlasa onları da kassak.Oyuna renk katar biraz.Süreli olması yerine sürekli yanımızda olsun,bizi takip etsin.Ama yanımızda kaldıkça azar azar kudretimiz gitsin.Mesela 5sn de 10 kudret gibi.Biraz saçma olabilir ama yinede buraya bir yazayım dedim görüşlerinizi almak için.
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Öneri

Mesaj gönderen sshinobi »

Ben tesla gözcü ve kangal ile ilgili geliştirme yapılmasını bekliyorum. Tesla gözcü alacak adam niye alsın mesela? Oyun içindeki hangi faydasından dolayı alsın? Kangal da aynı şekilde. Fakat boz ayının kanatması çok faydalı o alınır.
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

kalarl yazdı:Arkadaşlar sizce de kangal,tesla gözcüsü ve boz ayıya da yetenekler gelse güzel olmaz mı ?Bizim seviyemizde değilde onlarda 1. seviyeden başlasa onları da kassak.Oyuna renk katar biraz.Süreli olması yerine sürekli yanımızda olsun,bizi takip etsin.Ama yanımızda kaldıkça azar azar kudretimiz gitsin.Mesela 5sn de 10 kudret gibi.Biraz saçma olabilir ama yinede buraya bir yazayım dedim görüşlerinizi almak için.
Selam;

Öneriniz farklı oyunlarda mevcut(Silkroad,Rappelz gibi).
Farklı online oyunlarında olan bir sistemin İKV'de uygulanması güzel olmaz diye düşünüyorum. ;)
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

sshinobi yazdı:Ben tesla gözcü ve kangal ile ilgili geliştirme yapılmasını bekliyorum. Tesla gözcü alacak adam niye alsın mesela? Oyun içindeki hangi faydasından dolayı alsın? Kangal da aynı şekilde. Fakat boz ayının kanatması çok faydalı o alınır.
Tesla gözcüsünü yaratıklara ardarda yönlendirip rahat rahat ilerlediğim zamanlar olmuştur.Öyle demen bence :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön