Oyun Artık Kopyala-Yapıştır [RESİMLİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Oyun Artık Kopyala-Yapıştır [RESİMLİ]

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Arkadaşlar bilindiği gibi son gelen bölge birçok arkadaşı sevindirmedi bu yüzden oyunu bırakanlar oldu. Bende ufak bi çalışma yaptım resimlerle yeni gelen bölgeyi ve eski bölgeleri karşılaştırdım.Bu oyun için elbet emek sarfediliyor. Fakat bu oyun yapılandırma aşamasında iken kolaya kaçıp fazla mesaiden kaytarılıyor mu? Özgün birşeyler yapmak için kafa patlatılmıyor mu? Bu yorumu sizlere bırakıyorum.

Maalesef aşağıdaki mağaraların içinde bulunan yaratıktan başka fark göremiyorum.

Yeni gelen bölgedeki mağaralar

Resim
Resim
2 ve 4 yıl önce gelen güncellemedeki mağaralar
Resim
Resim
Resim

Bu resimlerde de Büyük Hol'e ait çizimlerin ''ALİ TUNÇ - 2011'' yazısı ile 2011 yılında yapıldığı görülüyor ancak bu bölgenin çizimleri tamamlanmış olmasına karşın 2012 yılı sonunda neredeyse 2013 yılında bu bölgeyi oyuncularına sunması oldukça ilginç.
Resim
Resim
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Re: Oyun Artık Kopyala-Yapıştır [RESİMLİ]

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

BEYAZATLI yazdı:Arkadaşlar bilindiği gibi son gelen bölge birçok arkadaşı sevindirmedi bu yüzden oyunu bırakanlar oldu. Bende ufak bi çalışma yaptım resimlerle yeni gelen bölgeyi ve eski bölgeleri karşılaştırdım.Bu oyun için elbet emek sarfediliyor. Fakat bu oyun yapılandırma aşamasında iken kolaya kaçıp fazla mesaiden kaytarılıyor mu? Özgün birşeyler yapmak için kafa patlatılmıyor mu? Bu yorumu sizlere bırakıyorum.

Oyunun Paris'te falan geçmesini beklemiyorsun heralde :)

Arkadaşım bu oyunun kaç kişi ile geliştirildiğini biliyorsundur.Ayrıca sırf "Kopyala yapıştır" olduğunuda düşünmüyorum.
Eski bölgeler ile büyül hol arasındaki doku farkına bak istersen.Zemin yeraltında çok kalitesizdi.Ancak bu pakette detaylara önem verilmeye çalışılmış.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Adı üstünde tünellerlerde mağalarda yeraltında geiniyoruz.

Köstebeğin yeraltını gezerken her kazdıgı tüneli değişikmi kazıyor kaya parçasına gelince yanından kırpıyor geçiyor.
Hikaye neyse bölgede o Hikaye dışında parisede gidecegiz uzak değil da hele asansör girşi acılsın pişman olmayacaksınız ama ne zaman.

O arzlar ve lodoslar o tünelleri kazarak deli olmuşlar her gördüğüne dalıyor.

Amaç tılsımın tanıtımı yere sekle önem vermeyecen tılsım üretmek için büyük holde çatışacan kısacası bu bataklıkta olablirdin yada çok cins bir yerdende olablirdin.

Ben örümcek akrep kesmeyi özlemişim gidem az kesemde heyyyy yönetim ayıp ayıp 1200 örümcekte 3 tane salgımı düşer ayıp yaw.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Ne bekliyorsun ki arkadaş. Zaten kaç çeşit düşman var şu oyunda. Akrepler, örümcekler, fareler, kertenkeleler, yılanlar ve cinler. Özellikle Eminönünde hepsi birbirinin aynı sayılır örümceklerim. Sadece renkleri ve boyutları farklı. yeni bölgede de aynısı yapılmış. Bronz akrepleri yeraltından alıp griye boyayıp koymuşlar oraya. Birde birşey yapmış gibi görünmek için full akreplerleörümceklerle döşemişler,2 adımda bir akrep/örümcek koymuşlar. E bizim antrepodaki cinler yeraltına cinnetin oraya koyulmuşsa bu yeni bölgeye de pek şaşmamak gerekir. Yazında paylaştığın gibi bu yeni bölgenin bina modellemeleri de Shutterstock'dan 8-10 dolarlık resimlerle hazırlanmış. Eskitme ve çatı dokusunu bile çizip uğraşmak yerine Overlay, Multiplay ile hazırlamışlar, kolaya kaçmışlar. Ne diyelim.
Dediğin gibi yeraltının aynısı olmuş. Yine her zamanki gibi rengini ve boyutunu değiştirip koymuşlar. Bide Eminönündeki fare adamlardan birini Kırmızı Madalyonlu Adam diye yerleştirmişler oraya, Gönülü Dilarayıda kopyala yapıştır koymuşlar.
Birde o Tangrissin ordaki dikdörtgen hol var. Dönüyosun dolaşıyosun hep aynı şeyler. harita olmasa nerde başladın nerde bitti anlayamayacaksın. Hep aynı.
Ama sonuç itibariyle Tılsım Sistemi yüzünden oynanabilir, yoksa başka cezbedici ya da kaliteli bir yanı yok bölgenin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Sufizm »

mk yer altından kastınız ne ne bekliyonuz ?
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

yorumları yazan arkdaşların ufku çok kısa olduğunu düşünüyorum eğer iyi bir oyun istiyorsan özgün yaratıklar özgün bölgeler gelmeli en azından yaratıklar değişseydi çeteci mağarasındaki çeteci muhafızların neredeyse aynısı burdada var sadece saklı ırklar değişik olmuş ve yine akrep ve örümcekler Allah tan bu bölgede cin yokmuş şarşırdım açıkçası :) ben yeni bölgeyi kötü demiyorum ama daha özgün fikirler gelmeli
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

bloodthirsty yazdı:yorumları yazan arkdaşların ufku çok kısa olduğunu düşünüyorum eğer iyi bir oyun istiyorsan özgün yaratıklar özgün bölgeler gelmeli en azından yaratıklar değişseydi çeteci mağarasındaki çeteci muhafızların neredeyse aynısı burdada var sadece saklı ırklar değişik olmuş ve yine akrep ve örümcekler Allah tan bu bölgede cin yokmuş şarşırdım açıkçası :) ben yeni bölgeyi kötü demiyorum ama daha özgün fikirler gelmeli
Çeteci konusunda haklı olabilirsin ama bölge zaten yeraltında.Heralde mağaralarda saf saf dolaşan orkların falan olmasını istemeyiz değil mi? :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re:

Mesaj gönderen bloodthirsty »

GWYNBLEIDD yazdı:
bloodthirsty yazdı:yorumları yazan arkdaşların ufku çok kısa olduğunu düşünüyorum eğer iyi bir oyun istiyorsan özgün yaratıklar özgün bölgeler gelmeli en azından yaratıklar değişseydi çeteci mağarasındaki çeteci muhafızların neredeyse aynısı burdada var sadece saklı ırklar değişik olmuş ve yine akrep ve örümcekler Allah tan bu bölgede cin yokmuş şarşırdım açıkçası :) ben yeni bölgeyi kötü demiyorum ama daha özgün fikirler gelmeli
Çeteci konusunda haklı olabilirsin ama bölge zaten yeraltında.Heralde mağaralarda saf saf dolaşan orkların falan olmasını istemeyiz değil mi? :)
ork demiyorum iyi bir oyun istiyorsan bu işten para kazanıyorsan işinin hakkını vermek için kafa yoracaksın en azından daha değişik yaratıklar olabilirde saklı ırklar dışında yeni bir yaratık yok
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

cok cok daha farklı bi yorumum olrdu buraya ama konuşana mühür moda bu aralar

yorum yazan arkdaşlar bu güne kadar gördükleri tek oyun mario ve ikv sanırım

elde olan dosyalarla yapıldıgı cok belli yeni bölgenin örnegin akrepler dişi örümcekler çeteci muhafızı fare adamlar nese ya konuşuor konuşuyoruz

deger verilmio sölediklerimize tınlayan yok bizi bu oyunda senelerdir.

bana 1 ay versnler görüşlerimi söliyim bu oyunun TL olarak kazancı 2 katını aşar daha fazla hatta oyuncu sayısıda aynı şekilde vede aynı orantıda oyundan alınan zevkte maximuma cıkar

ama öle bi önemsemek yok ne yazkki
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Re: Re:

bloodthirsty yazdı:
GWYNBLEIDD yazdı:
ork demiyorum iyi bir oyun istiyorsan bu işten para kazanıyorsan işinin hakkını vermek için kafa yoracaksın en azından daha değişik yaratıklar olabilirde saklı ırklar dışında yeni bir yaratık yok
Neyse, yeni paketi bekleyip göreceğiz artık neler getireceğini :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön