İftira kötü sey, icinde olmadıgım bir ortam olsa belki inanacam.
Bu arada oyunu son 5 aydır oynamayan birisine bu tur suçlamalar yapmanız ilginç ki hala aktif olamıyor
Bİ SAN CIKMASAYDI SASIRIRDIM DIYCEKTIM
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İzmir
Re: Bİ SAN CIKMASAYDI SASIRIRDIM DIYCEKTIM
oda ayrı olay zaten akın 5 aydır yok arada bi selam vermeye girer mıllı pıyango cekılısını kacırmıyorAnyoneStopMe yazdı:İftira kötü sey, icinde olmadıgım bir ortam olsa belki inanacam.
Bu arada oyunu son 5 aydır oynamayan birisine bu tur suçlamalar yapmanız ilginç ki hala aktif olamıyor
tam yaban çakalı
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- Sharekhan
- Acemi Savaşçı
Öncelikle herkese; farkında bile olmadan, iftira atıp moralimizi bozmak uğruna, bizleri tüm sunucularda bu kadar konuşulan bir lonca haline getirdikleri için teşekkürü bir borç bilirim. Şunu bilmenizi isterim ki; bizleri kimsenin dedikleri pekte enterese etmemekte olup yolumuzda emin ve koşar adımlarla yürüyeceğimizi, adınıza üzülerekten belirtmek isterim. Lafla peynir gemisinin yürümediğini bu zamana kadar anlayamayanlarda zaten hak ettikleri yerdeler. Bu konuda zaten Cem (aken) konuşulanları yeteri kadar ti ye almış. Bizlerde bu şekilde kendi aramızda eğlenerek oyunun keyfini çıkarmaya çalışıyoruz. Haddim değil ama sizlere de tavsiye ederim... Son olarakta; bizlerin vicdanı oldukça rahat, emek veriyoruz ve hakettiğimizi alıyoruz. Sizlere de hak vermediğimizi sanmayın ne de olsa zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...
İyi Oyunlar ve Bol İtemler...
İyi Oyunlar ve Bol İtemler...
Psyduck
SquiRTLe
SquiRTLe
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
tabi tabi tesadüf hepsi daha ne diyeceksiniz ki olanların alayı tesadüf değil mi?
- Serguzest
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Ateş
Kardeş kendine göre haklı sebeplerden ötürü böyle düşünüyorsun ancak şaheseri kazanan arkadaşı tanısan inan ki yanıldığını anlarsın. Yıllardır bu sunucuda oynayan ve bence o şaheseri çoktan hak etmiş tertemiz bir insandır Akın. Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım.
Şaşirmayin.Ne Olacak Herkes Nerden Bakarsan 3 4 Hesap en azından Sokmuş Piyango için Sen O kadar Oyuncu içinde Kalk Anadolu Loncasina Çıkar.Ama Ben Oyuna Artik Para falan ödemiyorum.Bu Oyunla Başa Çıkamiyorlar Oyuncu zaten kaybediorlar.Birde burdan kaybedelimde Sunuculari yavaş yavaş kapatalim diye Düşünüyorlar Herhalde...

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
:lol:aken yazdı:oda ayrı olay zaten akın 5 aydır yok arada bi selam vermeye girer mıllı pıyango cekılısını kacırmıyorAnyoneStopMe yazdı:İftira kötü sey, icinde olmadıgım bir ortam olsa belki inanacam.
tam yaban çakalı
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: T C
Bu konu hakkında yanılgıya düştü bazılarımız. Bence asıl tartışılması gereken konu şaheserin arkadaşa düşmesi değilde neden düştüğünde herkesin böyle birşey ortaya atmış olmasıdır. Demekki insanlar bazı konularda tatminsiz bazı sorular cevapsız ki bunlardan biriside benim.
Ben düşen arkadaşı tüm açılmış konularda olduğu gibi bu konudanda tekrardan tebrik ederim. Olay onunla alakalı değil bence burdaki konuşanlar tamamen geçmişin birer meyvesi... Üstü örtülmeye çalışılmış bazı şeyler açıklanmadıkça bu tartışmalar böyle sürüp gidicek...
Ben düşen arkadaşı tüm açılmış konularda olduğu gibi bu konudanda tekrardan tebrik ederim. Olay onunla alakalı değil bence burdaki konuşanlar tamamen geçmişin birer meyvesi... Üstü örtülmeye çalışılmış bazı şeyler açıklanmadıkça bu tartışmalar böyle sürüp gidicek...

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Arkadaslar gozunuzu sevıyım bıraz bence mantıklı olalım ben bırılerını ws atarken ızledım bırı anadolu nefesı dıyerı benım gıbı sıradan bırı ws de ortadan kayboldu bırden 2 sanıye sonra gerı geldı yanlıslıkla etkınlık salonuna cekıldım dedı foto aldık konu actık konus kaldırıldı hıc bı acıklama yapılmadan 2 cısı etkınlık salonuna gmler oyuncuları cekemez dıye bı kayde yok ama bıldıgım kadarıyla esya dagıtımlarında ve etkınlıklerde cekılıyor sabahın 8 zınden neden cekılır anlamadım ben Sahaser konusuna gelelım Sahaserın cıktıgı kısı bana cıkardılar dedı kendı azıyla ve bu ablamıızın her sunucuda ful kesın 3 er tane carı var 2006 dan berı oynuyorum bu oyunu sadece ful 2 carı zor yapabıldım ben bu kısının oyun basından kalkmaması lazımkı tum sunucularda carları ful olsun Suncunun bırınde sahıt oldum destek ekıbınden bı bayan arkadasımızı gm arkadasımızla defalarca farklı yerlerde sohbet ıcınde gordum Ve bu bayan arkadasa ejder asa verıldı kendı azıylada bana ejder var dedıler bence ayıp seyler
- Sharekhan
- Acemi Savaşçı
Hayal dünyasında yaşamak zevkli olsa gerek ama şizofreni başlangıcı var sende çok geçmeden gözetim altına alınmanda fayda görüyorum... Bu arada Piyangoyu kazanan arkadaşımız defalarca söylenmesine rağmen bir bayan değil ve ismide Akın dır... Bunu anlamamakta neden bu kadar ısrar ettiğini de anlamış değilim açıkçası yani seni yine fena keklemiş bizimkileremrah yazdı:Arkadaslar gozunuzu sevıyım bıraz bence mantıklı olalım ben bırılerını ws atarken ızledım bırı anadolu nefesı dıyerı benım gıbı sıradan bırı ws de ortadan kayboldu bırden 2 sanıye sonra gerı geldı yanlıslıkla etkınlık salonuna cekıldım dedı foto aldık konu actık konus kaldırıldı hıc bı acıklama yapılmadan 2 cısı etkınlık salonuna gmler oyuncuları cekemez dıye bı kayde yok ama bıldıgım kadarıyla esya dagıtımlarında ve etkınlıklerde cekılıyor sabahın 8 zınden neden cekılır anlamadım ben Sahaser konusuna gelelım Sahaserın cıktıgı kısı bana cıkardılar dedı kendı azıyla ve bu ablamıızın her sunucuda ful kesın 3 er tane carı var 2006 dan berı oynuyorum bu oyunu sadece ful 2 carı zor yapabıldım ben bu kısının oyun basından kalkmaması lazımkı tum sunucularda carları ful olsun Suncunun bırınde sahıt oldum destek ekıbınden bı bayan arkadasımızı gm arkadasımızla defalarca farklı yerlerde sohbet ıcınde gordum Ve bu bayan arkadasa ejder asa verıldı kendı azıylada bana ejder var dedıler bence ayıp seyler
Psyduck
SquiRTLe
SquiRTLe