Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
- xXKaLPaKLiXx
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: İzm Of Team
Re: Meteorit 1 [Tüm Sunucularda İlk ve Tek]
Bu tılsımı üreterek bizlere bu tecrübeyi ve üretim aşamasındaki maden piyasasını alt üst ettiği için Kaan'a teşekkür ediyorum. 
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Demek istediğimi yanlış anlamışsın.
Yaratığa vuracaksın yanındaki adamda aynı hasarı alacak mı?
Yani yaratığa 20 bin vurursan yanındaki adamda bu durumda 20 bin yer ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Refresh
- Labirent Rehberi
Hayır tam olarak benim hata dediğimde o zaten.Iyorge yazdı::arrow: Evet Refresh Bunu'da Denedik Ve Aynı Hasarı O Da Almaktadır. Yaratıklara 17000 Küsür Vurduğumda Büyücü Yerdeydi.
Ancak Senin Demek İstediğin Yaratığa Vurduğunda Yaratık Sadece Hasar Alsın. Klan Veya Mod dakiler Hasar Almasın.
Eğer Böyle Olursa Ki Olma İhtimali Sıfır Bu Tılsımın Bir Özelliğinin Kalmıyacağını Düşünüyorum.
Normal koşullar altında bir insana 17000 vuramazsın.
Yaratıklara efsunların 4 kat daha fazla etki ediyor.Hatada buradan kaynaklanıyor.
GuardianS of İstanbuL
- Refresh
- Labirent Rehberi
Önemli değil umarım düzelir.
Bu hatanın ben uzun zamandır farkındaydım.Fakat çevresine 1/4 hasar verdiği için göz ardı edip dillendirmemiştim.
Bu hatanın ben uzun zamandır farkındaydım.Fakat çevresine 1/4 hasar verdiği için göz ardı edip dillendirmemiştim.
GuardianS of İstanbuL
Eğer bu düzelmezse çok büyük sorunlara yol açar.Bu tılsımlarındaki diğer yaratıklara aynı hasarı verir derken oyunculara aynı hasarı vermeyeceğini sanıyordum.Elektrik büyücüler tekrardan bir adım öne geçti.
- HUZUR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Çok Yorgunum
demedim mi demedim mi :lol:yaratıklara işleyen bonus hasar etrafındaki adama
işlerse sıkıntı olacaktır
bunu hesaba katıp katmadıklarını bilemeyiz
ancak büyücü yanlısı olarak hesaba katmamış
olmalarını ve "vahşiye vurdum bu ezik yattı"
diyaloglarının yaşanarak hatanın giderilmesini temenni ederim
maksat eğlence
Ülkemize hoş geldiniz. Tek bir kanun var düşünmemek, geriye kalan her şey serbest. Ha birde "iki düşün bir söyle" gibi bir öz deyiş bize ait gibi gösterilmek istenmektedir fakat kesinlikle bize ait değildir.
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Tek hata Yıldırım 2 de mi ? Meteorit 1'de de hata var.Yaratıklara karşı konsantrasyonla birlikte yenilenme süresi 1 saniye olurken oyunculara karşı tılsım etkisi hiç yokmuşçasına 2 saniyede kalıyor.Ürettiğim gün hatayı bildirdim,cevap gelmediği için buraya taşıyorum.

Nerull'un konusunda da görüldüğü gibi Meteorit 1 tılsımı yeteneğin süresini 1 saniye düşürüyor.Konsantrasyon da 1 saniye düşürdüğü için ikisi birlikte 1 saniyeye düşürüyor süreyi.
Fakat bu özellik sadece yaratıklarda çalışıyor.

Resimde görüldüğü üzere kons açıkken meteorit süresi yine 2 saniye.Hiçbir açıklamada böyle bir ibare yok.Düzeltilmesini talep ediyorum.

Nerull'un konusunda da görüldüğü gibi Meteorit 1 tılsımı yeteneğin süresini 1 saniye düşürüyor.Konsantrasyon da 1 saniye düşürdüğü için ikisi birlikte 1 saniyeye düşürüyor süreyi.

Resimde görüldüğü üzere kons açıkken meteorit süresi yine 2 saniye.Hiçbir açıklamada böyle bir ibare yok.Düzeltilmesini talep ediyorum.
2006-2013
- Refresh
- Labirent Rehberi
Hata değil o 2 sn olacak tabi.izdirapgrafik yazdı:Tek hata Yıldırım 2 de mi ? Meteorit 1'de de hata var.Yaratıklara karşı konsantrasyonla birlikte yenilenme süresi 1 saniye olurken oyunculara karşı tılsım etkisi hiç yokmuşçasına 2 saniyede kalıyor.Ürettiğim gün hatayı bildirdim,cevap gelmediği için buraya taşıyorum.
Çünkü kons yaratıkalra karşı kullanılırken 1 sn azaltıyor
GuardianS of İstanbuL
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Sağol uyardığın için,gözümden kaçmış açıklamanın son satırı.Bir hevesle üretince beklentim öyleydi açıkçası.Refresh yazdı:Hata değil o 2 sn olacak tabi.izdirapgrafik yazdı:Tek hata Yıldırım 2 de mi ? Meteorit 1'de de hata var.Yaratıklara karşı konsantrasyonla birlikte yenilenme süresi 1 saniye olurken oyunculara karşı tılsım etkisi hiç yokmuşçasına 2 saniyede kalıyor.Ürettiğim gün hatayı bildirdim,cevap gelmediği için buraya taşıyorum.
Çünkü kons yaratıkalra karşı kullanılırken 1 sn azaltıyor![]()

2006-2013
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Yıldırımdaki sıçrama olayı gözden kaçmış. Üstelik sadece yaratıktan oyuncuya sıçramada değil oyuncudan yaratığa sıçrarken de yaratıkta 4 kat etki olmuyor.
EARTH
DisToRtioN