Nucleus Yüzük vb.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Nucleus Yüzük vb.

Mesaj gönderen adresbu »

Atazade yazdı:Topkapı'daki tüccarların satışı daha geniş kapsamlı olabilirdi.
Aynen
oguzhan55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen oguzhan55 »

ben oyunda bu sebebden dolayı küfürler edenleri bile gördüm. neymiş arttırıcı aldığım halde düşmedi :D

yahu bu arttırıcı sana kesin düşcek demiyorki. düşme şansını arttırır diyor. valla böyleleri yüzünden oyunu bırakasım geliyo :twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Adamlar düşüremeyin uğraşın diye o kadar az şans koymuşlar.Yoksa oyuna giren olmaz bütün itemler tamamlandıktan sonra insanı sıkıyor :roll:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

Oldu olacak full car satsinlar akceyle daha iyi olur , itemler , saheserler felan full olsun , gorevler yapilmis olsun
Kullanıcı avatarı
nightfox
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Respect

Mesaj gönderen nightfox »

düşürebilene hava hoş,
5. 10. veya 50. girişimde bende düşürmüş olsam bende "işin zevki orda" diyeceğimde tok açın halinden anlamazmış.

Gayet isabetli olur başka bir yol açılması bu nuclere.
Kullanıcı avatarı
nightfox
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Respect

Mesaj gönderen nightfox »

nightfox yazdı:düşürebilene hava hoş,
5. 10. veya 50. girişimde bende düşürmüş olsam bende "işin zevki orda" diyeceğimde tok açın halinden anlamazmış.

Gayet isabetli olur başka bir yol açılması bu nuclere.
Ayrıca renkli madalya fikrini destekliyorum. Tahminimce teknik olarakta son derece kolay bir şekilde oyuna eklenebilir. Hala "yakın zamanda düşünmüyoruz" diyip geçiştiriyorlar. Nedemek düşünmüyorsun abicim? Bu oyunu oynayan siz değilsiniz biziz ve çok büyük bir çoğunluk bunu istiyor ve destekliyorsa yapacaksın. Parayı veren biz oynayan biz, müşterisinin fikrine saygı göstermekten bu kadar uzak bir ticari anlayış hayatımda ilk defa görüyorum.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

oguzhan55 yazdı:ben oyunda bu sebebden dolayı küfürler edenleri bile gördüm. neymiş arttırıcı aldığım halde düşmedi :D

yahu bu arttırıcı sana kesin düşcek demiyorki. düşme şansını arttırır diyor. valla böyleleri yüzünden oyunu bırakasım geliyo :twisted: :twisted: :twisted:
Biliyoruz illa aldık diye çıkacak demiyoruz ama bir şeyin sınırı var yüzlerce junon kesiminde çıkmıyorsa burada isyan etme hakkımız var .
EkSeLaNS53 yazdı:Oldu olacak full car satsinlar akceyle daha iyi olur , itemler , saheserler felan full olsun , gorevler yapilmis olsun
Bu takıyı hemen çıkaranlardansın herhalde veya bu kadar zor çıkardığın item yoktur . Nucleus takı oyunda en zor çıkan şey bana göre ama bazılarına ilk kesimde veriyor şanş işi biliyorum ama insaf be yüzlerce kesimden sonra yine yok.
bbsnake yazdı:Adamlar düşüremeyin uğraşın diye o kadar az şans koymuşlar.Yoksa oyuna giren olmaz bütün itemler tamamlandıktan sonra insanı sıkıyor :roll:
Az koymamışlar çoğu insanda var ama hep ilk kesimlerde veya 10 15 kesiminde çıkıyor benim bu konuda dikkat çektiğim konu bu kolay çıksın diye bir söz sarf etmedim dertten anlamayan lüzümsuz yorum yapıyor .

Sizde yüzlerce kesim yapın bir takı için çıkmıyorsa o zaman anlarsınız , 30 40 defa Çemberliye girdim kıyamet Zırh dışında birşey alamadım Sonra ayakkabı çıktı baktım olmuyor Ceket , Eldiven , Pantolon ürettim arkasındaki girişlerimde hep aynıları çıktı . Keşke bu lanet olası yüzüğünde üretimi olsa !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön