Kondrit ve üretim maddiyatı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kondrit ve üretim maddiyatı

Mesaj gönderen HeilHitler »

Kondrit 295 akçeden satılıyor ve bunun genel bir maddiyatını çıkarmak istedim :mrgreen: Her karakter 4 adet tılsım kullanacak. (8 tane de üretebilir ama 4 tane kullanabilecek) Şimdi III.Derece bir tılsım üretmek için 24 adet kondrit gerekli, ne demiştik bir karakter 4 tane kullanacak. 24 x 4 = 96 kondrit yapar. 96 kondrit tanesi 295 akçeden 28.320 akçe yapar. Bu sadece 4 tılsım için geçerli sadece bir karakterin kullanacağı 4 tılsımdan çıkacak akçe miktarı 28.320. 320'yi de yuvarlarsak 285 TL yapıyor. Peki 8 sunucu var her sunucudan 100 kişi üretse 4 adet tılsımı sadece 100 kişi oda toplam 2.832.000 akçe yapar. Buda 28 milyar 320 TL yapıyor :mrgreen: Bunun aynısını 8 sunucuda düşünürsek, 22.656.000 akçe yapıyor. Buda 226 milyar 560 TL yapar. İyi para :mrgreen:
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HardTeam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Re: Kondrit ve üretim maddiyatı

Mesaj gönderen HardTeam »

Matematiği aşmışsın :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

İşsiz misin diyeceğim cevabı biliyorum zaten.
En son Refresh tarafından 03 Oca 2013 02:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
FRESHMOK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Şehitler Ölmez

Mesaj gönderen FRESHMOK »

Sen oyunda harcanıyosun :D
Sağlığa Zararlı Olan Her Şey Ruha Faydalıdır..
Bilirsin, bu yüzden biz; sigarayla öpüşür, rakıyla sevişiriz !

FELLAH FRESHMOK PERTÇİ

ŞEHİTLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
AragornxKbrnr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen AragornxKbrnr »

kondrit'in oyundaki satış piyasası ne ben topladım geçenerde bir tane
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

:mrgreen: Ağır işsizim hemde. Yalnız fiyatın farkındasınızdır umarım, çok iyi bir para ki sadece 1 karakterin 4 tılsımı için geçerli olacak şekilde hesapladım. Daha detaylı bir şekilde uzunca yazarım onuda artık :mrgreen:
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Konuna birçok eleştiri gelecektir,çoğu oyuncu bu tür hesapları kaldıramıyor.Ben sana katılıyorum.Oyun parasıyla kondrit satan yok,tanesini 3mden satıp aldığı akçenin iki katı zarar edeceğine oyuncular rahatça akçelerini oyun içinden satmayı tercih ediyorlar.Şu ana kadar 26 adet kondrit satın aldım bizzat Gönül'den.Bu döngüyü senin ifade ettiğin gibi genele yayacak olursak iyi para.Bari hayırlı bir işe vesile olsa.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
EkSeLaNS53
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen EkSeLaNS53 »

İyide bu Kondrit sadece akceyle cekilmiyor ki , meteorit madeninin safi , tamam dusme ihtimali zor ama , zamaninda menekse elmas icinde zorlaniyordu herkes dusurmek icin , sadece surda bir adaletsizlik olacak , reel yasamda zengin olan istedigi tilsimlara hemen kavusacak , zengin olmayansa surunecek
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

EkSeLaNS53 yazdı:İyide bu Kondrit sadece akceyle cekilmiyor ki , meteorit madeninin safi , tamam dusme ihtimali zor ama , zamaninda menekse elmas icinde zorlaniyordu herkes dusurmek icin , sadece surda bir adaletsizlik olacak , reel yasamda zengin olan istedigi tilsimlara hemen kavusacak , zengin olmayansa surunecek
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :idea: Doğru Söze Ne Hacet !!! Olay Bu İşte

Örneğin 490 Meteorit 0 Kondrit yani 5 bin akçeyi gidip KONDRİT emi verem !!! Ne gereği var
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Arkadaşlar hiç kusura bakmayın da kimse gidip de 24 tane kondrit'i çekme ile uğraşmaz, ben bile uğraşmayacağım direk alacağım Gönül'den. Gerçekten yönetim Kondrit'den iyi para kazanacak. Şu madenler bir artsın tılsım üretimine başlansın o zaman demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön