Önce beyazkösk sunucusunda savasçı karakter açıyoruz. Sarraf ı 23 yapıyoruz kasılırken önümüze gelen tüm madenleri çekiyoruz. Bunları kasaya atıp biriktiriyoruz. Yüksek miktara ulaşınca toplu olarak satıyoruz. Bunun parasıyla kendimize düşük level max item alıyoruz. 35 lvle kadar kesim maden gidin paranız birikir yavas yavas.
bu arada görevlerden alabileceğiniz eşyalar: viewtopic.php?f=15&t=89576
Neyse simdi olduk 49 önce kutu sart. aldıkmı kutuyu toplamaları sıfırlayıp, lokman ve sarrafa dağıtıyoruz. %60 lokman artırıcı alıyoruz. eğer durumunuz varsa %60 da sarraf almanızı öneririm. ben böyle yapıyorum. her gün yonca çekiyoruz. günde 3-4 tane rahat çekersiniz.(bazıları diyecek 1 tane zor çekersin. tarafımdan denenmistir ve rekorum 12 dir 1 günde inanmayanlar buyursun denesin) . tabi bunu yanında sarraf artırıcıda var. onlada mavi topaz çekseniz kaya yapıp satarsınız. 4 yonca çeksek , köşkün piyasasıda 6 6.4=24 günde 24 ayda 720 ml yapar.(bizim sunucuda 2m diyecekler. banane sizin sunucudan ben köşk diyorum) .
1 ay sonunda önce taş kanat zırh üretiyoruz. 120 desek 600ml kalır. Farabi solucan mor ceket ürettik 120 de bu 480. taş kanat ayakkabı ürettik 120 diyelm bunuda 360m. pantolon ve eldiven zaten gblerden dusecek. sonra bir lonca bulun girin ortam edinin. bu loncayla kenan kesin. öbür türlü tank almazlar kenana çok geniş çevren olmalı öbür türlü. evo kolye ve ışık takıları ayrıca maraton adam ayakkabıyı düşürüp migrata geçiyoruz.
migrat ve sığınaklardan düşebilecek itemler: viewtopic.php?f=15&t=88919
sığınaklar görevleri: viewtopic.php?f=51&t=91934
migrat görevleri viewtopic.php?f=51&t=91935
Işık zırhı evo yüzüğü ve yücelen mor itemleri tamamlayıp çemberlitaşa gidiyoruz. burada taktik çok önemli ilk defa giriyorsanız arkadaşlarınızla girmenizi öneririm. veyahutta forumda açılmış diğer konuları inceleerek taktik alabilirsiniz.
Yol savascısı ve makine kesip zırhları, ayakkabıları tamamlayın bu arada 360 ml paramız var. ceket üretmeye çalısın . ardından stu atın ordanda eldivenleri tamamlayın. iyiden iyiye gelisiyoruz. sonra semiha gaffar falan derken bi bakmıssınız fullenmissiniz.
cemberlitas görevleri : viewtopic.php?f=51&t=92261
çemberliden düsebilecek esyalar : viewtopic.php?f=15&t=88920
Savascı nasıl dizlir.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Savascı nasıl dizlir.

Gizlenmiş İçerikGöster

- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
Re: Savascı nasıl dizlir.
bu arada açtığın konuları çalmış gibi oldum kusra bakma mehmet abi 

Gizlenmiş İçerikGöster

Merhaba,
1 Ayda madenle karakter dizmek başlıklı Genel İletişimde halihazırda bir konunuz bulunmaktadır. Savaşçıya özel hazırladığınız bu konuyu gerekli yere taşıyorum. Burada savaşçı sınıfına ait bilgilere ulaşmak isteyenler doğru bölüm üzerinde olduğundan daha çabuk ulaşım sağlayacaktır. Lütfen buradan devam edelim.
Bilginize.
1 Ayda madenle karakter dizmek başlıklı Genel İletişimde halihazırda bir konunuz bulunmaktadır. Savaşçıya özel hazırladığınız bu konuyu gerekli yere taşıyorum. Burada savaşçı sınıfına ait bilgilere ulaşmak isteyenler doğru bölüm üzerinde olduğundan daha çabuk ulaşım sağlayacaktır. Lütfen buradan devam edelim.
Bilginize.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Farabi Solucan mor ceket 50 m Topkapıda . Taş kanat pantolon ve zırh üret ve o ceket i çek rahatlarsın
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Farabi Solucan mor ceket 50 m Topkapıda . Taş kanat pantolon ve zırh üret ve o ceket i çek rahatlarsın
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi