1 Ayda madenle karakter dizmek.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Re: 1 Ayda madenle karakter dizmek.

Mesaj gönderen marasaldadas »

Fantaziye bak be günde 5-6 yonca ! hem hesapta hem loncada %60 var en fazla günde 2 bazen 0 çekiyorum yeraltında sadece sen varsınya bütün madenler senin. 540 m paran varsa 120 m yi neden çöpe atıyorsun direk kıyamet yada trans yada kelvin asa üret. Asayı ürettinmi rahatlıkla sığnak ve migrata girersin zırh ve pant kıyamet üret niye kelvin üretiyorsun ? 1600 fizikle gaffarmı ? tandıklarla bile zor girersin.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

marasaldadas yazdı:Fantaziye bak be günde 5-6 yonca ! hem hesapta hem loncada %60 var en fazla günde 2 bazen 0 çekiyorum yeraltında sadece sen varsınya bütün madenler senin. 540 m paran varsa 120 m yi neden çöpe atıyorsun direk kıyamet yada trans yada kelvin asa üret. Asayı ürettinmi rahatlıkla sığnak ve migrata girersin zırh ve pant kıyamet üret niye kelvin üretiyorsun ? 1600 fizikle gaffarmı ? tandıklarla bile zor girersin.
kusura bakma ama hem loncada hem sende yüzde 60 artırıcı varken günde en fazla 2 yonca çekebiliyorsan boşa para harcayıp artırıcı alma derim ben o oranda artırıcı ile günde 10 yoncayı geçtiğim çok oldu dolaşmayıp tek madene otursan bile en fazla 1 buçuk saate 1 yonca çekersin (yeri gelir hiç çekemezsin ama çoğunlukla en fazla o kadar beklersin) ama gidipde 1 tur atayım 2 çıban çekeyim 1 saat sonra yine 2 çıban çekeyim dersen olmaz ya 4 çarı madenlere koyup karakter değiştirerek 4 yoncayı da kendine parselle yada fazla çeken yoksa sıraya koy sürekli çek zaten maden çekenlerin çoğu 1 tur atıp maden çekemeyince yeraltın da vazgeçer çekmekten yada hırslı olanlar çeken kişinin tam tersi istikametten başlayıp yarısını çeker her sefeiınde o oranda artırıcı varken de şifacı ile sürekli dolaşarak çekmeni öneririm
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Bir karaktere neyi neden ürettiğinden çok , nasıl bir karaktere üretim yaptığın daha önemli.
şimdi madenler , fiyatlar , zaman , sabır vb gibi durumlar bir cok sunucuda ortada.diyelim ki kişi 500 küsür parayı harcadı , üretim yaptı.sonra başladı gb atıp karakteri dizmeye.Çt eşyasını düşürüp düşürememesi hiç sorun değil.Önemli olan takılar.Mevcut zamanda oyunda takılar üretilmiyor.Ne olursa olsun takıları tam olan bi A karaktere istersen butun çt yi üret , bütün çt eşyası tam olup takıları eksik olan bir B karakterinin A 'dan hasarı düşük olur.Bi de hala sıgınak migrat uğraşır.
**Yeni bir karakter açıp üretim yapacagım diyenlere tavsiyem , hoş sohbet ve kişilikle çevre yapsınlar.
Kendimi üretim yapacak kişinin yerine koyup düşündüm de , ister 50m ister 500m harcayıp takılarım eksik ise , istemezdim üzülmek düşünmek "ne kadar para harcadım ürettim hala şu kolye/yuzuk eksik düşmüyor"...örnekleri de mevcut.
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Benim kareketerin maden den yana şansı yok çok zor saf çıkıyor. uzun süre tek madende oturdum dolaştım farketmiyor çektiğim safların çoğunuda tesadüf geçerken çektim.
Şaheser yönünden de çok şanslı. 4--5 kenanda alacağım kalmadı ilk migratta nucules yüzük aldım. ilk x de kıyamet ve trans zırh aldım. kıyamet asa ürettim üretimden sonra trans asa kelvin asa ve yine kıyamet düştü. bence bazı karekterler maden de şanslı bazıları item düşürmede.

Mühim olan, oyun oynadığının farkında olmak. bazıları oyun oynadığını unutup, inasalığını terkedip, oyundaki yaratıklara dönüşmekte.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

ben 1600 fizikyapın çt atın üztünüzü dizin diyorum adam sen 160la gaffara git karakterlerimi sildim diyor ey benim kudretim allahım okumadan konusmayınarkadasım. ayrıca %60 artırıcıyla günde 5-6 mı dedim 3-4 dedim ne konusuyorsunuz allaheyse askına ya bii diyo piyasa 2 m banane kardesim ben beyaz kösk dyorum. ne dmisler bo tenekeden cok ss çıkar.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

Açıkçası %60 lokman kişisel ve lonca artırıcı ile beraber sivri ada ve yer altında dolaşmayı öneririm maden sistemi değiştiğinden beri madene oturmak çok saçma geliyor ki zaten dolaşarak aynı vakti ayırıp daha fazla maden çekileceği açık.Üretim konusuna gelecek olursak ben set olarak kıyamet seti ürettim memnun musun diye soracak olursanız memnunum 1.5 ay gibi bir sürede madenleri düşürdüm fazlasınıda sattım geri kalan malzemeleri aldım sıfır sinir stres ile dizdim sabrı yüksek herkese öneririm garanti sistemdir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Fast Lane

Mesaj gönderen Sakirpasali »

konu kilit.