Tılsım - Defansif Dövüşme 1
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Tılsım - Defansif Dövüşme 1
kiyafetteki zırh bonusunun üçte te biri kadar fiziksel saldırıdan hasar alamama ihtimali yaratır bu tılsım ne işe yarıyo allah için biri söylesin 3 gündür sürekli deniyorum meteorite bi faydası yok ya hatalı yada öylesinemi koydular ne yaptılar
En son veym2 tarafından 01 Oca 2013 13:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Tılsım - Defansif Dövüşme 1
Kanatma alma ihtimalini önlüyor sanırım.veym2 yazdı:kiyafetteki zırh bonusunun üçte te biri kadar fiziksel saldırıdan hasar alamama ihtimali yaratır bu tılsım ne işe yarıyo allah için biri söylesin 3 gündür sürekli deniyorum meteorite bi faydası yok ya hatalı yada öyelsinemi koydular ne yaptılar
- veym2
- Tılsım Tanığı

HİÇ Bİ FAYDASI YOK KANATMAYA FELANadresbu yazdı:Kanatma alma ihtimalini önlüyor sanırım.veym2 yazdı:kiyafetteki zırh bonusunun üçte te biri kadar fiziksel saldırıdan hasar alamama ihtimali yaratır bu tılsım ne işe yarıyo allah için biri söylesin 3 gündür sürekli deniyorum meteorite bi faydası yok ya hatalı yada öyelsinemi koydular ne yaptılar
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Üzerinde zırh bonusu olması lazım yani mesala evocati veya solucan item olması lazım.veym2 yazdı:HİÇ Bİ FAYDASI YOK KANATMAYA FELANadresbu yazdı:Kanatma alma ihtimalini önlüyor sanırım.veym2 yazdı:kiyafetteki zırh bonusunun üçte te biri kadar fiziksel saldırıdan hasar alamama ihtimali yaratır bu tılsım ne işe yarıyo allah için biri söylesin 3 gündür sürekli deniyorum meteorite bi faydası yok ya hatalı yada öyelsinemi koydular ne yaptılar
Evocati kolye ve yüzük olduğunda toplamda % 8.4 zırh veriyor.bunun 3 te biri yani % 2.8 ihtimalle fiziksel hasar almazsın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- veym2
- Tılsım Tanığı

yani çöpRefresh yazdı:Üzerinde zırh bonusu olması lazım yani mesala evocati veya solucan item olması lazım.veym2 yazdı:HİÇ Bİ FAYDASI YOK KANATMAYA FELANadresbu yazdı:Kanatma alma ihtimalini önlüyor sanırım.veym2 yazdı:kiyafetteki zırh bonusunun üçte te biri kadar fiziksel saldırıdan hasar alamama ihtimali yaratır bu tılsım ne işe yarıyo allah için biri söylesin 3 gündür sürekli deniyorum meteorite bi faydası yok ya hatalı yada öyelsinemi koydular ne yaptılar
Evocati kolye ve yüzük olduğunda toplamda % 8.4 zırh veriyor.bunun 3 te biri yani % 2.8 ihtimalle fiziksel hasar almazsın.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
İşe yarayan bir kaç tılsım dışında geri kalanlar beklentilerimi karşılamadı.