Güncelleme geleli bir hafta oldu.Bu bir hafta içerisinde günceli beğenmeme, gereksiz bulma yada yetersiz bulma üzerine sayısız yazılar yazıldı halada yazılıyor.
Bir arkadaşımın güncel geldiğinden beri neler yaptığını sizlerle paylaşmak istiyorum.İlk önce reçeteleri tek tek inceledi.Charlarında gerçekten kullanırlığı olan tılsımları belirledi ve 3 farklı charı için elde etmek istediği tılsımların nasıl elde edebileceği üzerine yeni bölgede kendine bir strateji belirledi.Şu kısa sürede bile bayağa yol aldığına şahid oldum.
Şimdi yeni bölgenin getirilerinin hiç birisini bile elde etmeden bu güncelin ve tılsım sistemin gereksiz olduğunu savunana ve yönetimi peşinen suçlayan arkadaşlara sorarım.Diyelimki reçetelere bakıpta olası getirileri kafanızda kurgulayamıyorsunuz, tadılmamış bir yemeğin kötü olduğunu iddia etmek sizede saçma gelmiyormu ? Forumda yönetimi eleştirme olayını sulandırmaya kimsenin hakkı yok.Bulun aslan gibi bir konu dibine kadar yönetimi eleştirinde ben göreyim sizi ! Yeni bir güncele atıp tutmak kolay .Bu oyun bizim arkadaşlar.Yeri gelince yönetimi eleştireceğiz yeri geldiğindede oyunumuza sahip çıkacağız. Oyundan zevk alan arkadaşlarımızın tadını kaçırmaya hakkımız yok.Yeni bir bölge gelmiş yeni bir düzenleme gelmiş kaldıki bu bölgenin devamının ne zaman geleceği üzerine bir fikrimizde yok.Huzursuzluğum görevi bana çokta uzun sürmeyeceği intibasını uyandırdı.Kasa olayı, boss un olmaması olayı,akrepler, yeraltı bunlar herkesin gözüne batan eksiklikler ama genel bir kazan kaldırmaya itecek eksiklikler değil.Bu yazım vesilesiyle herkesin yeni yılını kutlarım.
TADIMIZ KAÇMASIN!
TADIMIZ KAÇMASIN!
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Re: TADIMIZ KAÇMASIN!
Öncelikle bende sizin yenı yılınızı kutlarım.
Konuya gelirsek
Bence eleştiriler erken başladı tılsım sistemi oturunca daha güzel bir pvp sistemi olacak. Bu bölgeyle klan savaşlarının canlanması temennisindeyim Oyundan Çatışmanın fazla oldugu zamanlar dışında çok zevk alamıyorum
Konuya gelirsek
Bence eleştiriler erken başladı tılsım sistemi oturunca daha güzel bir pvp sistemi olacak. Bu bölgeyle klan savaşlarının canlanması temennisindeyim Oyundan Çatışmanın fazla oldugu zamanlar dışında çok zevk alamıyorum
Elegnas
- GeneraLSmokeR2
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Judges Of Universe
Tılsım farelerden çıksaydı daha iyiydi , 2012 nin 9. Ayına kadar İKV bana harika geliyordu , bilgisyar mühendisi olup sobee bünyesinde çalışmak istiyodum, başka oyunları karıştırayım dedim , Allah şahid Eylül 15 den sonra girmedim , başka oyunlar oynadım. Bu gün geri Büyük hole bakıyim dedim , sağolsun arkadaşlar tılsımlarımı düşürmüş. Allah şahid 1 dakika hareket edemedim
diğer oyunlardan alışmışım
daha önce bu oyunda Şifacıyla terör estiren ben !
Gezdik arkadaşla , grafikler iğrençti. Eminönüne gittim , özensiz kaplamalar falan. Tek özlediğim şey ; şifacı düellosuydu. 1 saat takıldım. Keşke o 1 saate , 1 maç atsaymışım defeat yesem yine daha iyi olurdu.
Kusura bakma İKV, çok oyuncu kaybettin. 5. Sınıf veya 6. Sınıfta başladığım bu oyun Lise 2 de bitti. Çok çok nadiren Loncamı kontrole girerim o kadar.
Gezdik arkadaşla , grafikler iğrençti. Eminönüne gittim , özensiz kaplamalar falan. Tek özlediğim şey ; şifacı düellosuydu. 1 saat takıldım. Keşke o 1 saate , 1 maç atsaymışım defeat yesem yine daha iyi olurdu.
Kusura bakma İKV, çok oyuncu kaybettin. 5. Sınıf veya 6. Sınıfta başladığım bu oyun Lise 2 de bitti. Çok çok nadiren Loncamı kontrole girerim o kadar.
15 Ekim 2007'den beri.
GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

[/i]GeneraLSmokeRs..[Mareşal]
GeneraLSmokeRş..[Mareşal]
GeneraLSmokeRb...........[*][/color]

<Judges Of Universe>

1999 yılında arkadaşımda gördüğüm bir konsol sayesinde sayesinde oyunlarla tanıştım.Pc im yoktu.Daha sonra bende bir konsol aldım.Başta Silent Hill,Resident Evil( I- II- III- IV- V),Tom Raider(I-II-III-IV-V),Metal Gear Solid,Dino Crisus(I-II),Medal Of Honor(I-II) olmak üzere tam 21 oyun bitirdim.Dünyada oynanan belli başlı online oyuna indirip bakmışlığım vardır.2008 yılında tanıştığım ikv yi oynadıktan sonra oyun içinde birçok sıkıntı yaşamama rağmen bu oyunu yalnız oynamayada kurguladığımdan hiç bırakmadım.Baktım dediğim çoğu arkadaşın grafiklerini ve oynanabirliğini övdüğü oyunların hiçbiri bana çizgi filmden öte bir oyun havasını vermedi.Yüksek renk cümbüşlüğü ve ışık oyunlarının bezediği, charlarının ordan oraya zıplayıp uçtuğu oyunların bana hitap etmediği bir gerçek.GeneraLSmokeR2 yazdı:Tılsım farelerden çıksaydı daha iyiydi , 2012 nin 9. Ayına kadar İKV bana harika geliyordu , bilgisyar mühendisi olup sobee bünyesinde çalışmak istiyodum, başka oyunları karıştırayım dedim , Allah şahid Eylül 15 den sonra girmedim , başka oyunlar oynadım. Bu gün geri Büyük hole bakıyim dedim , sağolsun arkadaşlar tılsımlarımı düşürmüş. Allah şahid 1 dakika hareket edemedimdiğer oyunlardan alışmışım
GeneralSmoker2,sonuç itibari ile oyunlar hoş vakit geçirme amaçlı bir uğraşıdır.Herkese oyun saatlerini zevk alacakları oyunlarda geçirmelerini dilerim.
Beyefendi
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Kardeş ne içtinde oyundan soğudun bize söylede bizde alalım damacana ile vallahiGeneraLSmokeR2 yazdı:Tılsım farelerden çıksaydı daha iyiydi , 2012 nin 9. Ayına kadar İKV bana harika geliyordu , bilgisyar mühendisi olup sobee bünyesinde çalışmak istiyodum, başka oyunları karıştırayım dedim , Allah şahid Eylül 15 den sonra girmedim , başka oyunlar oynadım. Bu gün geri Büyük hole bakıyim dedim , sağolsun arkadaşlar tılsımlarımı düşürmüş. Allah şahid 1 dakika hareket edemedimdiğer oyunlardan alışmışım