TILSIM SİSTEMİ ETKİSİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
STroNq
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Riders of Anatolia

TILSIM SİSTEMİ ETKİSİ

Mesaj gönderen STroNq »

Merhaba arkadaşlar;
öncelikle biliyosunuzki tılsım sistemi geldi ve işe yarar tarafdı görüldümü görülmedimi bu konuda pek fişkir sahibi deilim ... bnm düşünceme dayalı olarak görülmedi neden..;
geçen gün sert vuruş 2 (I) tılsımı düştü taktım dioki zihin tutulmasında olan düşmanlara %100 daha fazla hasar verir....
bu özelliğe dayanarak ws attım ve durdurmada zihin geldi normal vuruşum 4000 iken adama vurunca 2700 hasar değdi yani kısacası bn bişey anlamadım ya siz..:?????
STroNq - STroNqII - STroNqIII

KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Re: TILSIM SİSTEMİ ETKİSİ

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

STroNq yazdı:Merhaba arkadaşlar;
öncelikle biliyosunuzki tılsım sistemi geldi ve işe yarar tarafdı görüldümü görülmedimi bu konuda pek fişkir sahibi deilim ... bnm düşünceme dayalı olarak görülmedi neden..;
geçen gün sert vuruş 2 (I) tılsımı düştü taktım dioki zihin tutulmasında olan düşmanlara %100 daha fazla hasar verir....
bu özelliğe dayanarak ws attım ve durdurmada zihin geldi normal vuruşum 4000 iken adama vurunca 2700 hasar değdi yani kısacası bn bişey anlamadım ya siz..:?????
olabilir diyorum sna ama bndede meteorit tılsım 1 var işe yarıor bnce bazı tılsımlar daha faailete girmemiş diyecem ama saçma olacak o yüzden oyunun tadını çıkar takma bunları..:)
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
STroNq
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Riders of Anatolia

Mesaj gönderen STroNq »

IDyBKaTLiaMI yazdı:
olabilir diyorum sna ama bndede meteorit tılsım 1 var işe yarıor bnce bazı tılsımlar daha faailete girmemiş diyecem ama saçma olacak o yüzden oyunun tadını çıkar takma bunları..:)
Malesef böylede oyunun tadı çıkmıyor..:(((
STroNq - STroNqII - STroNqIII

KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
Kullanıcı avatarı
sshinobi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sshinobi »

Sert Vuruş 2 tılsımının düzgün çalışmadığıyla ilgili bir başlık da ben açmıştım geçenlerde. Demek ki sadece bende olmuyormuş. Fakat tılsımların çoğu çalışıyor ve oyuna etkileri çok büyük.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Tılsım - Fiziksel bilgi
Tılsım - Meteorit 2(I)

Tılsım - Meteorit(I)
Tılsım- Konsantrasyon

Tılsımları var büyücümde ve gerçekten harika iş görüyor, Sertvuruş 2 tılsımını bende kullandım ama hata gözlemyemedim belkide siz yanlış fark ettiniz veya ben yanıldım.
Kullanıcı avatarı
HOBBIT
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HOBBIT »

kesinlikle katılıyorum savaşçımda sert vuruş 2 (I) tılsımı var ama normalde nasıl vuruyorsa zihin tuttuğu zamanda aynı hasarı vuruyor :(
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Düzgün çalışıyor mu bilmiyorum denemedim fakat yanlış anladığınızı düşünüyorum.
Bildiğiniz gibi durdurma atılan düşmana ekstra hasar veriyor Sert vuruş.
O tılsım bu ekstra hasarı arttırıyor.Yani normalde sert vuruş ile 5400 vuruyorsun diyelim.Durdurma attığında ekstra hasar ile 6000 vurursun.Yani 600 hasar arttıyor.İşte bu tılsım bu hasarı % 100 arttırıyor.5400 vuruyorken sert vuruş ile bu tılsım sayesinde zihin tutulmuşsa 6600 vuracaksınız demektir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

1 yil reklamini yapip oyun sistemi kokten degisecek buyuk yenilik gelicek diyip getirilen seyin sadece 1 cakma yeralti bolgesi ve 1 cakma meran labirenti olup bunun icine eski yaratiklardan 3 4 cesidini degistirip koyan cantanin ilk 4 karesini mavi ve kirmiziya boyayip sadece slot kesin tilsim dusurun bu bolgede baska bi halt yok eskisinin aynisi sadece yeni level yok diyen yonetimden duzgun bisi beklemek hayal olur sadece
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

wonka yazdı:1 yil reklamini yapip oyun sistemi kokten degisecek buyuk yenilik gelicek diyip getirilen seyin sadece 1 cakma yeralti bolgesi ve 1 cakma meran labirenti olup bunun icine eski yaratiklardan 3 4 cesidini degistirip koyan cantanin ilk 4 karesini mavi ve kirmiziya boyayip sadece slot kesin tilsim dusurun bu bolgede baska bi halt yok eskisinin aynisi sadece yeni level yok diyen yonetimden duzgun bisi beklemek hayal olur sadece
+1
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön