Merhaba arkadaşlar;
öncelikle biliyosunuzki tılsım sistemi geldi ve işe yarar tarafdı görüldümü görülmedimi bu konuda pek fişkir sahibi deilim ... bnm düşünceme dayalı olarak görülmedi neden..;
geçen gün sert vuruş 2 (I) tılsımı düştü taktım dioki zihin tutulmasında olan düşmanlara %100 daha fazla hasar verir....
bu özelliğe dayanarak ws attım ve durdurmada zihin geldi normal vuruşum 4000 iken adama vurunca 2700 hasar değdi yani kısacası bn bişey anlamadım ya siz..:?????
TILSIM SİSTEMİ ETKİSİ
- STroNq
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Riders of Anatolia
TILSIM SİSTEMİ ETKİSİ
STroNq - STroNqII - STroNqIII
KaLabaLıKTa EfeLiK EdeNiN TeNHaDa ÖzRü KaBuL OLmaZ
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: TILSIM SİSTEMİ ETKİSİ
olabilir diyorum sna ama bndede meteorit tılsım 1 var işe yarıor bnce bazı tılsımlar daha faailete girmemiş diyecem ama saçma olacak o yüzden oyunun tadını çıkar takma bunları..STroNq yazdı:Merhaba arkadaşlar;
öncelikle biliyosunuzki tılsım sistemi geldi ve işe yarar tarafdı görüldümü görülmedimi bu konuda pek fişkir sahibi deilim ... bnm düşünceme dayalı olarak görülmedi neden..;
geçen gün sert vuruş 2 (I) tılsımı düştü taktım dioki zihin tutulmasında olan düşmanlara %100 daha fazla hasar verir....
bu özelliğe dayanarak ws attım ve durdurmada zihin geldi normal vuruşum 4000 iken adama vurunca 2700 hasar değdi yani kısacası bn bişey anlamadım ya siz..:?????
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- STroNq
- Salgın Koruyucusu

- Lonca: Riders of Anatolia
Malesef böylede oyunun tadı çıkmıyor..IDyBKaTLiaMI yazdı:olabilir diyorum sna ama bndede meteorit tılsım 1 var işe yarıor bnce bazı tılsımlar daha faailete girmemiş diyecem ama saçma olacak o yüzden oyunun tadını çıkar takma bunları..STroNq yazdı:Merhaba arkadaşlar;
STroNq - STroNqII - STroNqIII
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Sert Vuruş 2 tılsımının düzgün çalışmadığıyla ilgili bir başlık da ben açmıştım geçenlerde. Demek ki sadece bende olmuyormuş. Fakat tılsımların çoğu çalışıyor ve oyuna etkileri çok büyük.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Tılsım - Fiziksel bilgi
Tılsım - Meteorit 2(I)
Tılsım - Meteorit(I)
Tılsım- Konsantrasyon
Tılsımları var büyücümde ve gerçekten harika iş görüyor, Sertvuruş 2 tılsımını bende kullandım ama hata gözlemyemedim belkide siz yanlış fark ettiniz veya ben yanıldım.
Tılsım - Meteorit 2(I)
Tılsım - Meteorit(I)
Tılsım- Konsantrasyon
Tılsımları var büyücümde ve gerçekten harika iş görüyor, Sertvuruş 2 tılsımını bende kullandım ama hata gözlemyemedim belkide siz yanlış fark ettiniz veya ben yanıldım.
kesinlikle katılıyorum savaşçımda sert vuruş 2 (I) tılsımı var ama normalde nasıl vuruyorsa zihin tuttuğu zamanda aynı hasarı vuruyorSTroNq yazdı:Merhaba arkadaşlar;
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Düzgün çalışıyor mu bilmiyorum denemedim fakat yanlış anladığınızı düşünüyorum.
Bildiğiniz gibi durdurma atılan düşmana ekstra hasar veriyor Sert vuruş.
O tılsım bu ekstra hasarı arttırıyor.Yani normalde sert vuruş ile 5400 vuruyorsun diyelim.Durdurma attığında ekstra hasar ile 6000 vurursun.Yani 600 hasar arttıyor.İşte bu tılsım bu hasarı % 100 arttırıyor.5400 vuruyorken sert vuruş ile bu tılsım sayesinde zihin tutulmuşsa 6600 vuracaksınız demektir.
Bildiğiniz gibi durdurma atılan düşmana ekstra hasar veriyor Sert vuruş.
O tılsım bu ekstra hasarı arttırıyor.Yani normalde sert vuruş ile 5400 vuruyorsun diyelim.Durdurma attığında ekstra hasar ile 6000 vurursun.Yani 600 hasar arttıyor.İşte bu tılsım bu hasarı % 100 arttırıyor.5400 vuruyorken sert vuruş ile bu tılsım sayesinde zihin tutulmuşsa 6600 vuracaksınız demektir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
1 yil reklamini yapip oyun sistemi kokten degisecek buyuk yenilik gelicek diyip getirilen seyin sadece 1 cakma yeralti bolgesi ve 1 cakma meran labirenti olup bunun icine eski yaratiklardan 3 4 cesidini degistirip koyan cantanin ilk 4 karesini mavi ve kirmiziya boyayip sadece slot kesin tilsim dusurun bu bolgede baska bi halt yok eskisinin aynisi sadece yeni level yok diyen yonetimden duzgun bisi beklemek hayal olur sadece
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
+1wonka yazdı:1 yil reklamini yapip oyun sistemi kokten degisecek buyuk yenilik gelicek diyip getirilen seyin sadece 1 cakma yeralti bolgesi ve 1 cakma meran labirenti olup bunun icine eski yaratiklardan 3 4 cesidini degistirip koyan cantanin ilk 4 karesini mavi ve kirmiziya boyayip sadece slot kesin tilsim dusurun bu bolgede baska bi halt yok eskisinin aynisi sadece yeni level yok diyen yonetimden duzgun bisi beklemek hayal olur sadece