Yetkililer acilen içeriye..
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
Yetkililer acilen içeriye..
Merhaba kolay gelsin. Malum arz lodos genişleme paketi geldi . Biz çt kutu alsak kullanılırmı yoksa yeni sürüme yeni kutumu çok acil cevap bekliyorum sipariş vereceğim.
Gizlenmiş İçerikGöster

- cCckorcancCc
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Yetkililer acilen içeriye..
gönül rahatlığıyla alabilirsin istersen derindeki sır al yine kullanılır .
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

Yeni eklentiyle birlikte Çemberlitaş Kutu E-pin'leri çöp oldu diye biliyorum. Umarım eklentiden sonra sipariş vermemişsindir.
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Saçmalama kardeşim nereden gordun bole bi bilgiyisshinobi yazdı:Yeni eklentiyle birlikte Çemberlitaş Kutu E-pin'leri çöp oldu diye biliyorum. Umarım eklentiden sonra sipariş vermemişsindir.
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
cCckorcancCc yazdı:gönül rahatlığıyla alabilirsin istersen derindeki sır al yine kullanılır .
1 ocak 2013 yani bu geceden sonra derindeki sır kutularının pin süreleri bitti diye biliyorum.
yanlış bilgi olmasın fakat bulabilrsenizz almadan önce bir hızlı cevap sorusu hazırlarsanız iyi olur
Yusuf
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Fast Lane
ben çt alıyorum o halde tesekkur ederim arkadaslar
Gizlenmiş İçerikGöster

Arkadaşlar merhaba,
Yeni eklenti paketiyle beraber yeni sürüm kutusu çıkacağına dair henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Epin kodlarının kullanılmadan tarihinin geçmesi konusunda herhangi bir endişeniz bulunmasın. Keza bu tür kullanılmadan süresi biten kodlarla ilgili destek birimimiz size hizmet sağlayabilmektedir.
Bilginize sunar, iyi seneler dilerim.
Yeni eklenti paketiyle beraber yeni sürüm kutusu çıkacağına dair henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Epin kodlarının kullanılmadan tarihinin geçmesi konusunda herhangi bir endişeniz bulunmasın. Keza bu tür kullanılmadan süresi biten kodlarla ilgili destek birimimiz size hizmet sağlayabilmektedir.
Bilginize sunar, iyi seneler dilerim.
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
bnce kullanılır ama derindeki sır kutu kulklanılmıyor bnmde tam bilgim yok ama kullanılır die düşünüyüorum..Sakirpasali yazdı:Merhaba kolay gelsin. Malum arz lodos genişleme paketi geldi . Biz çt kutu alsak kullanılırmı yoksa yeni sürüme yeni kutumu çok acil cevap bekliyorum sipariş vereceğim.
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- slaylo25
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: X Azapsüvarileri X
tabi kutu olunca hemen destek verin hemen yardım edin nasıl olsa cebinize para girecek biz orda bar bar bağırıyoruz 3 . kaşa şart diyoruz adam orda resimli tavsiye veriyor 1 tane yetkili bakmıyor ben orda tavsiye veryorum kimse bakmıyor para konusu olunca hemen atlıyorsunuz ikv eskiden böyle değildi yeni yönetim size
YAZIKLAR OLSUN!!
YAZIKLAR OLSUN!!
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Adam şu anda olan bir şeyden destek istemiş sorusunu sormuş.Sen olmayan bir şey hakkında öneri de bulunuyorsun.Aradaki farkı idrak edemiyor musun.slaylo25 yazdı:tabi kutu olunca hemen destek verin hemen yardım edin nasıl olsa cebinize para girecek biz orda bar bar bağırıyoruz 3 . kaşa şart diyoruz adam orda resimli tavsiye veriyor 1 tane yetkili bakmıyor ben orda tavsiye veryorum kimse bakmıyor para konusu olunca hemen atlıyorsunuz ikv eskiden böyle değildi yeni yönetim size
YAZIKLAR OLSUN!!
Eleştirmek iyidir ama eleştirinin içinde akıl fikir mantık olmalı.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL