Merhaba,
Holde yürürken çoğu kişi taşlara takılıyor ve yaratıklardan kaçarken birden istem dışı bir geri dönüş yaparak onlara yakalanıyor. Bu sizce normal mi? Yeraltında da benim sıkça başıma gelen birşey taşlara takılmak. Taşlara takılmamak için bildiğiniz bir teknik var mı?
Hol'de Yürümek
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Hol'de Yürümek
Pek bir yöntem yok söv rahatla.sshinobi yazdı:Merhaba,
Holde yürürken çoğu kişi taşlara takılıyor ve yaratıklardan kaçarken birden istem dışı bir geri dönüş yaparak onlara yakalanıyor. Bu sizce normal mi? Yeraltında da benim sıkça başıma gelen birşey taşlara takılmak. Taşlara takılmamak için bildiğiniz bir teknik var mı?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
yeraltından daha çok takılma oranı görüyorum büyük hol bölgesinde neredeyse tünellerdeki her adımda takılıyoruz ve canavarlar çok yoğun maden ocağına gelmek bir şifacı yada sağlam olmayan büyücü için ölüm olabiliyor..Refresh yazdı:Pek bir yöntem yok söv rahatla.sshinobi yazdı:Merhaba,
Deparda pek işe yarıyor sayılmaz gitmemiz gereken mesafe çok uzak ve yolda akreplerin ( örümceklerin ) uyuşturma ve bunada büyük oranda duvarlara takılmamız dahil.
Nothing
lagıda unutmayalım 
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Taşlar sıkıntı değil ARZ ve LODOS delileri beni ayar ediyor 
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
o geri dönüş lagdan kaynaklanıyor sanırsam ama taşa takılmak fareden kaynaklanıyo doğru yere tıklamalısın...)sshinobi yazdı:Merhaba,
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal