Yıldırım 2 hata

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Yıldırım 2 hata

Mesaj gönderen Refresh »

Yıldırım 2 tılsımı bilindiği gibi çevresine de aynı hasarı vermekte.
Full olan bir büyücü ise 20 binden fazla vurabiliyor direnç kırma ile hatta yeni gelen tılsımlarla daha da fazla vuracak.
Şöyle bir durum var klan savaşlarında eğer adam yaratığın yanındaysa adama da 20 bin vuracağım demektir.Bunun önlemini almamışlarsa ki almamışlardır % 99 eminim böyle bir hata ile karşılaşacağız demektir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
HeaveN35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: Yıldırım 2 hata

Mesaj gönderen HeaveN35 »

Hayır vurdugu hasar aynı ama defansı ve dirençlerine göre vurdugu hasar değişir örneğin : tüftüfcü cin'e 11b vuruyorsan yanında insan varsa dirençleri elektrikse ona vuracagn maksimum değer 5b olur full isen :) Aynı şey semiha gaffar içinde geçerli gaffarla 50'den sonra yan yanayken kırarsanız %100 erg paylaşır ama kırmadan gaffar'a vurursun 7b 8b semihanın alacagı hasar 300 500 olur :)
IIxHeaveNxII

Thelodos Of Ottoman

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Denemeden etmeden böyle bir hata olacağını iddia etmen sence de biraz saçma değil mi?
Düşüren veya üretenler var onlardan denemelerini rica edebilirsin.
Diğer oyuncuları yanlış yönlendirmekten kaçınalım.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Cloutier yazdı:Denemeden etmeden böyle bir hata olacağını iddia etmen sence de biraz saçma değil mi?
Düşüren veya üretenler var onlardan denemelerini rica edebilirsin.
Diğer oyuncuları yanlış yönlendirmekten kaçınalım.
Denememe gerek yok önceden de böyle bir hata mevcuttu zaten fakat etrafına dörtte bir hasar verdiği için gözardı etmiştim.Ama şu anda işler değişti fareye 20 bin vuruyorsam yanındaki savaşçıya da o civar vuracağım demektir.
Heaven35 sen tamamen yanlış anlamışsın bir kere elektriğin defansla alakası yok dirençle alakası var.Farenin direnci 0 falandır sanırım savaşçının da sıfırsa eşit vurur, tüftüfcüye 11 bin vurup savaşçıya 5 bin vuruyorsam 600 falan direnci olması lazım o savaşçının.

Not:Yaratıklara 4 kat daha fazla vurulduğu için böyle bir hata ortaya çıkmaktadır.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Esas hedef haricinde etrafındaki düşmanlara da aynı hasarı verirsiniz ancak düşmanın bu hasardan etkilenmesi direncine bağlıdır.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

SiLAHCI yazdı:Esas hedef haricinde etrafındaki düşmanlara da aynı hasarı verirsiniz ancak düşmanın bu hasardan etkilenmesi direncine bağlıdır.

Bilginize.
Bakın hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Karşı klandan birinin diyelim ki direnci 0 yanındaki yaratığında direnci 0.Ben yaratığa 20 bin vurursam adama da 20 bin vuracağım.Hata burada. Elektrikle 20 bin nasıl vurabilirim adama.Hata yaratıklara 4 kat daha fazla vurduğumdan kaynaklanıyor.Umarım anlatabilmişimdir.

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Dostum bence sen anlamamakta ısrar ediyorsun.

Ben şöyle anlatayım sana atıyorum 2300 elektrik hasarın var. Bu hasar ile 1000 vurabiliyorsun. Yaratıklara vurduğunda bu değer atıyorum 10 katına çıkıyor yaratık otomatik 10 bin yiyor. Tılsım kullandıysan yanında da adam varsa oda hasar alacak fakat onun 10 kat hasar alma özelliği olmadığından 1000 yiyecektir. (Dirençleri hesaba katmadan düşün) Direnç olayına girersek atıyorum 400 direnci olan oyuncuya 1000 yerine 600 vurursun yaratığa 6 bin vurursun.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Refresh yazdı: Bakın hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Karşı klandan birinin diyelim ki direnci 0 yanındaki yaratığında direnci 0.Ben yaratığa 20 bin vurursam adama da 20 bin vuracağım.Hata burada. Elektrikle 20 bin nasıl vurabilirim adama.Hata yaratıklara 4 kat daha fazla vurduğumdan kaynaklanıyor.Umarım anlatabilmişimdir.
Denedinmi kardeş
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Üret , dene ve sorun varsa bildir . Elinde olmayan birşeyin hatasını bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Refresh »

Hala ürettin mi denedin mi diyenler var.
Bu zaten bir hataydı anlaşılan bu hatayı farketmediniz bile.
Yine aynı örneği vereceğim diyelim ki eminönünde farelere 12 bin vuruyorum.Yanındaki direnci yine farenin direnci kadar olan bir adama ise 3 bin vuruyorum.Bu olan bir şey isterseniz deneyin.Niye 3 bin vuruyorum çünkü elektrik etrafına dörtte bir vurur.Dörtte bir vurduğu için zaten gözardı ettim bugüne kadar hata diye dillendirmedim.
Şimdi ise yıldırım 2 tılsımı ile o adama da fareye ne kadar vuruyorsam vuracağım.
Umarım anlamışsınızdır yani etrafınıza bir bakın ondan sonra cevap verin.Hata bulma delisi değilim.

GuardianS of İstanbuL
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön