ARZ VE LODOS VE DAHA SONRASI...(ßeyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Suikastçiler

ARZ VE LODOS VE DAHA SONRASI...(ßeyin Fırtınası)

Mesaj gönderen mert1 »

Merhaba arkadaşlar ben Teşkilat sunucusundan 3 yıldır oynamaya devam eden aMaSYaLı carının sahibiyim.Üniversite başlamasından dolayı 3 ay ara verdim bölge gelince bi bakıyım dedim.Herkez yakınıyor bir yandan kimseden olumlu bir şey
görmedim.Amaaaa bu gelen Tılsımlar ne için acaba hiç düşündünüz mü acaba ne için ? Tabiki üstümüzü güçlendirip ilerde
bu bölgede gelcek olan bir boss ve ya gelcek bir grup bölgesi olabilir az bir yanımda 59 level demeden edemiyor.
Aksini iddaa eden varsa buyursun yazsın.Lütfen konuyu dağatmayalım herkezden yorum bekliyorum.
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Re: ARZ VE LODOS VE DAHA SONRASI...(ßeyin Fırtınası)

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

mert1 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Teşkilat sunucusundan 3 yıldır oynamaya devam eden aMaSYaLı carının sahibiyim.Üniversite başlamasından dolayı 3 ay ara verdim bölge gelince bi bakıyım dedim.Herkez yakınıyor bir yandan kimseden olumlu bir şey
görmedim.Amaaaa bu gelen Tılsımlar ne için acaba hiç düşündünüz mü acaba ne için ? Tabiki üstümüzü güçlendirip ilerde
bu bölgede gelcek olan bir boss ve ya gelcek bir grup bölgesi olabilir az bir yanımda 59 level demeden edemiyor.
Aksini iddaa eden varsa buyursun yazsın.Lütfen konuyu dağatmayalım herkezden yorum bekliyorum.
Bu oyuna illaki yeni bölge veya leveller gelecek ama kaç sene sonra bilemeyiz. Tılsımların geliş sebebinin dediğinle alakası olabilir ama asıl amaç kenan junon çember den farklı bir şey yapmaktı. Tılsım ile bunu yaptılar. Zaten yeni gelen bölge sırf tılsım için.
Resim
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

XxPEERLESSxX yazdı:
mert1 yazdı:Merhaba arkadaşlar ben Teşkilat sunucusundan 3 yıldır oynamaya devam eden aMaSYaLı carının sahibiyim.Üniversite başlamasından dolayı 3 ay ara verdim bölge gelince bi bakıyım dedim.Herkez yakınıyor bir yandan kimseden olumlu bir şey
Bu oyuna illaki yeni bölge veya leveller gelecek ama kaç sene sonra bilemeyiz. Tılsımların geliş sebebinin dediğinle alakası olabilir ama asıl amaç kenan junon çember den farklı bir şey yapmaktı. Tılsım ile bunu yaptılar. Zaten yeni gelen bölge sırf tılsım için.
evet kesinlikle sırf tılsım için ama bu bizi güçlendirmek için pvp leri geliştirmek için bir yandan da yeni gelcek bir şeye hazırlık kesinlikle
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Bölgenin en sonunda miğrattaki centin arkasında gezgin şehir girişi bunun aynısı holdeki tangriss sonundada mevcut.Bana göre gelecek güncellemede ordaki giriş açılacak gibi çünkü bu eklentiyle en son gidilen sınır orası tabi yönetimin yapacağı belli olmaz yeni seviye beklenirken belki grup bölgeside çıkartabilirler
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bölgenin en sonunda miğrattaki centin arkasında gezgin şehir girişi bunun aynısı holdeki tangriss sonundada mevcut.Bana göre gelecek güncellemede ordaki giriş açılacak gibi çünkü bu eklentiyle en son gidilen sınır orası tabi yönetimin yapacağı belli olmaz yeni seviye beklenirken belki grup bölgeside çıkartabilirler
zaten kardeşim bu o tanggris o hikayenin devamı farkındaysan bilen bilir bunu yeni seviye beklerken grup bölgesi demişsin kesinlikle 2 sinden 1 i ama gelcek olan yerin 1 5 2 yıl arası olcağı tahminimce çünki burdaki 3. seviye taşlar üretmek acayip zor onun için 1 5 yıl rahat böle geçircez millet üstünü dizince ws ler klan savaşları canlancak sonrası ya level ya bölge...
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

mert1 yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Bölgenin en sonunda miğrattaki centin arkasında gezgin şehir girişi bunun aynısı holdeki tangriss sonundada mevcut.Bana göre gelecek güncellemede ordaki giriş açılacak gibi çünkü bu eklentiyle en son gidilen sınır orası tabi yönetimin yapacağı belli olmaz yeni seviye beklenirken belki grup bölgeside çıkartabilirler
zaten kardeşim bu o tanggris o hikayenin devamı farkındaysan bilen bilir bunu yeni seviye beklerken grup bölgesi demişsin kesinlikle 2 sinden 1 i ama gelcek olan yerin 1 5 2 yıl arası olcağı tahminimce çünki burdaki 3. seviye taşlar üretmek acayip zor onun için 1 5 yıl rahat böle geçircez millet üstünü dizince ws ler klan savaşları canlancak sonrası ya level ya bölge...

Evet o konuda haklısın daha II.Kademe tılsımlarından 1 tanesini üretmek zor iş III.Kademe için bunlardan 3 tane epey bi masraf ve materyal gerekicek bu da dediğin gibi baya uzun süre sürebilir ama fiyatlar ilerleyen zamanlarda azalıcak ejderin ilk üretildiği zamanlar gibi ejder pahalıyken milletin elinde olmaya başlayınca ucuzladı bu da bunun gibi olur
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:
mert1 yazdı:

Evet o konuda haklısın daha II.Kademe tılsımlarından 1 tanesini üretmek zor iş III.Kademe için bunlardan 3 tane epey bi masraf ve materyal gerekicek bu da dediğin gibi baya uzun süre sürebilir ama fiyatlar ilerleyen zamanlarda azalıcak ejderin ilk üretildiği zamanlar gibi ejder pahalıyken milletin elinde olmaya başlayınca ucuzladı bu da bunun gibi olur
O materyal saklama sayısına bağlı :D bazı akıllılar kafalarına göre yükseltme yapıyorlar biriktirip ona göre üretim belirleniyor :D
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen merandanx »

hiç kimse kendisini boşa avutmasın yeni günceleme falan gelmicek en az 2 sene sürcek yeni günceleme oda bunun gibi tam bi saçmalık olur artık ikv biti 2 haftaya oyun bomboş kalıck güncelmeden önce parmakla sayıyoduk şimdi onlar bile olmıcak sayın yöneticilere cok tşkler 1.5 senedir yeni bölge dediğinz bumuydu
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mert1 »

merandanx yazdı:hiç kimse kendisini boşa avutmasın yeni günceleme falan gelmicek en az 2 sene sürcek yeni günceleme oda bunun gibi tam bi saçmalık olur artık ikv biti 2 haftaya oyun bomboş kalıck güncelmeden önce parmakla sayıyoduk şimdi onlar bile olmıcak sayın yöneticilere cok tşkler 1.5 senedir yeni bölge dediğinz bumuydu
hacım ben ne dedim 1 yıl sonra gelcek demedim :) 1 5 yada 2 sonra yeni bölge yada level gelir dedim ikv bitmez 3 5 kişinin
bırakmasıyla okdar şeyden faydalanıyorsun biraz para cebinden çıkacak tabiki sanki bu oyunu yapmak için o insanlar para harcamıyor...
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Beyler dikkatimi çeken 12 yeni yaratık eklendi yazılmış nerede bu 12 yeni yaratık Akrepler,Örümcekler,Arz Lodoslar,2 Farklı Saklı Irk 6 tane anca ediyor :?:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain

“Genel Etkileşim” sayfasına dön