arkadaşlar teşkilata gelin hep beraber başlayalım eminönü cok kalabalık teşkilatın ise eminönüye oranla daha sakin bi havası varuLtrAsLaN95 yazdı:Tm eminonuSayginer yazdı:Cinlerle mi arkadaşlık edip oynayacağız. Oysa ki eminönü sunucusu çok kalabalık. Gerçi bu konuyada gerek yoktu. Oyunu oynadıkça ister istemez arkadaş sahibi oluyorsun zatenuLtrAsLaN95 yazdı:AnkaSayginer yazdı:Peki hangi sunucuda başlayacağız. :?:
Oyuna 0 dan başlayacak arkadaşlar BURAYA
Re: Oyuna 0 dan başlayacak arkadaşlar BURAYA
O zaman yarin saat 12 gibi teskilatta toplanalimHOBBIT yazdı:arkadaşlar teşkilata gelin hep beraber başlayalım eminönü cok kalabalık teşkilatın ise eminönüye oranla daha sakin bi havası varuLtrAsLaN95 yazdı:Tm eminonuSayginer yazdı:Cinlerle mi arkadaşlık edip oynayacağız. Oysa ki eminönü sunucusu çok kalabalık. Gerçi bu konuyada gerek yoktu. Oyunu oynadıkça ister istemez arkadaş sahibi oluyorsun zatenuLtrAsLaN95 yazdı:AnkaSayginer yazdı:Peki hangi sunucuda başlayacağız. :?:
ben yarın 12 de okulda oluyorum akşam gelirim yanınıza zaten karakterim şuan 16 level siz buraya nicklerinizi yazın akşama sizi bulurum benOnbasiTR yazdı:HOBBIT yazdı:uLtrAsLaN95 yazdı:Sayginer yazdı:uLtrAsLaN95 yazdı: O zaman yarin saat 12 gibi teskilatta toplanalim
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Daha-Sonra
Bende haftaya başlarım net gitti gelsin de bi hangi karakteri açayim sizce
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
farketmez aslında ben büyücü olarak başladım hangisini oynamaktan zevk alıyorsan onu aç benceHaluk yazdı:Bende haftaya başlarım net gitti gelsin de bi hangi karakteri açayim sizce
bırakın arkadaslar donmeyın gerı su oyuna sızın ıyılıgınız ıcın 
auril & DoubleLift