Kıyamet Rehberleri !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: Kıyamet Rehberleri !

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Öncelikle teşekkür ederim adaş.

"sshinobi"

Kardeşim görüşlerine tabiki de saygım var. Fakat oyunda yeni başlayan kişilerin az olduğunu söylemişsiniz.
Ekipteki mazereti olmayan bütün üyeler, her gün belirli sürede görev yapıyorlar. Şahsen ben beyazköşk sunucusunda oynuyorum ve her gün oyuna yeni başlayan 3-5 kişi ile karşılaşıyorum ve görevimi yapıyorum.
Mert'in dediği gibi görevimiz 1-16 seviye oyunculara yardım edip, yol göstermektir.
Beni bu yüzden klan kanalında fazla Rehber tagı ile göremezsiniz.
Fakat ben buna rağmen Dükkanda herhangi bir değişiklik olduğunda, Yöneticilerin bir bilgilendirmesi olduğunda, Forumda ve oyunda etkinlikler olduğunda vesaire klan ve bölge kanalında da oyuncuları bilgilendiriyorum. Bu benim yardım sever yanımızdan kaynaklanıyor ki böyle birşey yapmak bizim görevimiz değil. Sadece oyuncular Rehber tanımını yanlış kavramlaştırmasınlar diye yapıyorum bunları.

Fikrinize tekrar saygı duyduğumu belirtiyorum, iyi forumlar.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
Beyefendi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Beyefendi »

xFahrenheitx yazdı:
Beyefendi yazdı:Video ile alakalı ve forumda ne yazarsın ne çizersin üzerine fikir beyan etmiyeceğim.Forumda karşılıklı saygı sevgi çerçevesini aşmayan hertürlü paylaşıma saygım var.Saygı sevgi çerçevesinde nasıl yeralmak istiyorsa herkes, istediği çizgide düşüncesini belirtmedede özgürdür..

Ben daha çok rehber takımı ile alakalı düşüncelerimi belirtmek istiyorum.Rehber takımı kuruluş amacına hiçbir zaman erişmedi.Bu çalışma sisteminde ve bu hiyerarşik düzende amacına ulaşabilmesi mümkünde görünmüyor.Oyunun içinde bulunupta oyun rekabetinden feragat edip oyunculara yardımcı olmayı hergün ama hergün yerine getirebilmek zaten mantık olarakta mümkün değil.Rehber takımı şuan yönetimin alt kadrolarına dahil edilme potansiyeli olanların bulunduğu ön seçilmiş oyuncular grubudur.Bu çizginin dışında hareket edebilmesi ve istenildiği gibi oyunseverlere yardımcı olabilmesi olası görülmemektedir.Uzun bir süre bölge ve klandan rehber tağı görmedim bile.Varmı oyun içinde sürekli yardımda bulunupta rehberlere model olmuş bir rehber arkadaşımız ? Önce bunu sorgulamak gerekir.Rehber takımı adının tez kaldırılıp hangi işlevdeyse o ada sahip olmalıdır.Bir oluşum işlevinden farklı bir konumdaysa içini doldurmadığı ismi derhal terkedip neyi ifade ediyorsa artık onu tanımlaycak bir isme sahip olmalıdır.Türk dilinin çorbaya dönmesinin en büyük sebeblerinden biride bu isim anlam bütünlüğüne sahip çıkmayışımızdan dolayıdır.
Selamlar;

Arkadaşlar bu takıma öyle yüzeysel bakıp gereksiz, işlevsiz, amaçsız vs... gibi sıfatlar yakıştırabilirsiniz.Bu çok normal çünkü ekibin içinde olanları bilmiyorsunuz.Bunu kimseyi aşağılamak ya da büyüklük taslamak için söylemiyorum, söylemem de.Rehber Ekibin asıl görevi 1-16 seviye arası oyuna yeni başlayan oyunculara oyun hakkında temel bilgiler verip onların oyuna kolayca adapte olmalarını sağlamaktır.Klan ve bölge kanalında REHBER tagli birini görmediğinizden bahsetmişsiniz.Yukarıdaki satırdada belirttiğim gibi bizlerin görevi yeni başlayanlara yardım etmek olduğu için klana pek mesaj bırakmıyoruz.Zaten bıraktığımızdada gözünü eleştiri hırsı bürümüş arkadaşlardan şahsımıza ya da ailemize karşı hakaretler geliyor.TAG im kapalı iken konuştuğum bir insan 5 dk sonra TAG imi açınca bana küfür edebiliyor.Bu yüzden Klana mesaj bırakmamayı tercih ediyorum ve çoğu ekip arkadaşımda ediyordur.Ara sıra bölgeye bırakabiliyoruz onuda siz genelde Eminönü dışında olduğunuz için görmüyor olabilirsiniz.Ayrıca her sunucuda sadece 1 Rehber yok.Bizler de sizler gibi birer oyuncuyuz ve insanız.Her dakika her saniye bilgisayar başında değiliz.Kimi eğitimi dolayısıyla giremiyor oyuna kimi işi kimi ailevi nedenleri dolayısıyla.Bu görevi hakkı ile yerine getiren birini gösterin demişsiniz.Şu an DENETMEN, FORUM EKİBİ, Hatta GM lerin bile bir zamanlar Rehber olduklarını biliyor muydunuz?Eğer onlar bu görevi layıkıyla yerine getirmese nasıl yükselebilirlerdi?Yakın zamanda sanırım yeniden Rehber alımları olacak.Rehber alımlarının olduğu dönem ile alımların bittiği dönem arasındaki forum konularını dikkatlice takip etmenizi öneririm.Şuan bizlere kin duyan insanlar sütten çıkmış ak kaşığa dönüyorlar ne hikmetse.
Bizlerin tek istediği sadece biraz saygı ve hoşgörü o kadar...

Bu arada adaş (Mert) video çok güzel olmuş kardeşim, ellerine sağlık.

Her şeye rağmen İKV!

Bu cennet gibi ortam,güllük gülüstanlık rehber oluşumu nerde yaşanıyor ? Kendi aranızdamı ? Arkadaşım oyunun içinde Rehber Takımının esamesi yok.Tak tak ordamısın ? Eleştirim size değil rehber takımı oluşumunu başka bir oluşuma çevirenlerde.Oyunun her bölümünde olan,madeninde(eminöünü,meteor,sivriada) gblerde,yeraltında yeralan biriyle şuan yazışıyorsun ne rehber takımı ? Hiçbir yerde yoksunuz.Forumdan başka.Bu halinizi rehber takımı olarak kabul etmek mümkün değil.Durum bu.Bu yorumuma ister çekemiyor deyin,ister eleştirmek için mana arıyor deyin hangi kötü vasfa sokarsanız sokun.Sizin halinizden yönetim rehberliği layıkıyla yapıyorsunuz diye değil,onlarla uyumlu olup bir dediğini iki etmiyorsunuz diye memnunlar.Hala bunla alakalı tutup savunma yapacaksanız eleştirimin asıl muhatabı yönetimdir yorulmayın.
Beyefendi

Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Bu silinen 2. yorumum adam hesabına koyup bir kişi cevaplayacak mı yoksa sizin gibi davranıp saygısızlık mı edelim ?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Konu ile ilgisi olmayan iletiler silinmiştir. Lütfen forum kurallarına riayet ederek konu ile ilgili iletilerinize devam ediniz.

• Forum Kuralları yazdı:[*]7. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
darkos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen darkos »

Furkan Ellerine Saglık Emek harcadıgın belli güzel bir paylaşım..Rehber Ekibini net bir şekilde anlatmışsın..Beğenmeyenlerde birazcık kendini beğenenlerdir ..Ben daha iyisini yaparım diyenlerdir fkt Furkan'ında dedigi gibi merdivenin başında daha İleride ne olcagı belli deil Kısaca özet geçmek gerekirse Kıyamet Rehberleri

Beyaz Köşk'ten Bir Dost
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Berimpex »

xFahrenheitx yazdı:
Beyefendi yazdı:Video ile alakalı ve forumda ne yazarsın ne çizersin üzerine fikir beyan etmiyeceğim.Forumda karşılıklı saygı sevgi çerçevesini aşmayan hertürlü paylaşıma saygım var.Saygı sevgi çerçevesinde nasıl yeralmak istiyorsa herkes, istediği çizgide düşüncesini belirtmedede özgürdür..

Ben daha çok rehber takımı ile alakalı düşüncelerimi belirtmek istiyorum.Rehber takımı kuruluş amacına hiçbir zaman erişmedi.Bu çalışma sisteminde ve bu hiyerarşik düzende amacına ulaşabilmesi mümkünde görünmüyor.Oyunun içinde bulunupta oyun rekabetinden feragat edip oyunculara yardımcı olmayı hergün ama hergün yerine getirebilmek zaten mantık olarakta mümkün değil.Rehber takımı şuan yönetimin alt kadrolarına dahil edilme potansiyeli olanların bulunduğu ön seçilmiş oyuncular grubudur.Bu çizginin dışında hareket edebilmesi ve istenildiği gibi oyunseverlere yardımcı olabilmesi olası görülmemektedir.Uzun bir süre bölge ve klandan rehber tağı görmedim bile.Varmı oyun içinde sürekli yardımda bulunupta rehberlere model olmuş bir rehber arkadaşımız ? Önce bunu sorgulamak gerekir.Rehber takımı adının tez kaldırılıp hangi işlevdeyse o ada sahip olmalıdır.Bir oluşum işlevinden farklı bir konumdaysa içini doldurmadığı ismi derhal terkedip neyi ifade ediyorsa artık onu tanımlaycak bir isme sahip olmalıdır.Türk dilinin çorbaya dönmesinin en büyük sebeblerinden biride bu isim anlam bütünlüğüne sahip çıkmayışımızdan dolayıdır.
Selamlar;

Arkadaşlar bu takıma öyle yüzeysel bakıp gereksiz, işlevsiz, amaçsız vs... gibi sıfatlar yakıştırabilirsiniz.Bu çok normal çünkü ekibin içinde olanları bilmiyorsunuz.Bunu kimseyi aşağılamak ya da büyüklük taslamak için söylemiyorum, söylemem de.Rehber Ekibin asıl görevi 1-16 seviye arası oyuna yeni başlayan oyunculara oyun hakkında temel bilgiler verip onların oyuna kolayca adapte olmalarını sağlamaktır.Klan ve bölge kanalında REHBER tagli birini görmediğinizden bahsetmişsiniz.Yukarıdaki satırdada belirttiğim gibi bizlerin görevi yeni başlayanlara yardım etmek olduğu için klana pek mesaj bırakmıyoruz.Zaten bıraktığımızdada gözünü eleştiri hırsı bürümüş arkadaşlardan şahsımıza ya da ailemize karşı hakaretler geliyor.TAG im kapalı iken konuştuğum bir insan 5 dk sonra TAG imi açınca bana küfür edebiliyor.Bu yüzden Klana mesaj bırakmamayı tercih ediyorum ve çoğu ekip arkadaşımda ediyordur.Ara sıra bölgeye bırakabiliyoruz onuda siz genelde Eminönü dışında olduğunuz için görmüyor olabilirsiniz.Ayrıca her sunucuda sadece 1 Rehber yok.Bizler de sizler gibi birer oyuncuyuz ve insanız.Her dakika her saniye bilgisayar başında değiliz.Kimi eğitimi dolayısıyla giremiyor oyuna kimi işi kimi ailevi nedenleri dolayısıyla.Bu görevi hakkı ile yerine getiren birini gösterin demişsiniz.Şu an DENETMEN, FORUM EKİBİ, Hatta GM lerin bile bir zamanlar Rehber olduklarını biliyor muydunuz?Eğer onlar bu görevi layıkıyla yerine getirmese nasıl yükselebilirlerdi?Yakın zamanda sanırım yeniden Rehber alımları olacak.Rehber alımlarının olduğu dönem ile alımların bittiği dönem arasındaki forum konularını dikkatlice takip etmenizi öneririm.Şuan bizlere kin duyan insanlar sütten çıkmış ak kaşığa dönüyorlar ne hikmetse.
Bizlerin tek istediği sadece biraz saygı ve hoşgörü o kadar...

Bu arada adaş (Mert) video çok güzel olmuş kardeşim, ellerine sağlık.

Her şeye rağmen İKV!
Lütfen yorumumu silmeyin tartışma yaratmak için yazmıyorum bunu.

Bunu yazan adamda daha geçen aylarda Genel Etkileşime PROTESTO! diye konu açan adam. Şimdi gel senle bi düzgünce konuşalım. Tartışma yaratmıyorum yorumumu silmeyin lütfen. Şimdi canım kardeşim PROTESTO yapalım, İKV düzelene kadar kutu almayalım, akçe almayalım diyen sen değilmiydin ? Sendin değilmi ? E canım kardeşim ne oldu İKV düzeldimi ? Bunun cevabını oyunun yöneticisine kadar zaten herkez biliyor.Ya da ne oldu sana vahiy mi geldi birden bire 180 derece döndün ? He güzel kardeşim :) Haziran'dan bu yana ne oldu :) Üşenmedim senin yazdığın yorumlara baktım aramadan. Arkadaş bu nedir ya :) Hatta birkaçını burada paylaşayım öbür arkadaşlarda görsün inanmıyorlarsa.
viewtopic.php?f=46&t=94299&p=823435#p823435
Buda senin "Bence İKV şu an itibariyle geceleri uykularınızdan olmaya değecek bir oyun değil." diye başlaya yorumun. Şimdi dürüst cevap ver. O an itibariyle uykularından olmaya değecek bir oyun olmayan İKV şimdi "uykularından olmaya değecek bir oyun" halinemi geldi ? Evet bunun cevabını gerçekten dürüst şekilde cevap verirsen tek kelimeyle adamsın. İşte konu bkz: viewtopic.php?f=46&t=94342&p=823941#p823941

Çok değil aradan 1 ay geçmiş 2 konu :)
1.si viewtopic.php?f=100&t=96127&p=835869#p835869
1 ay sonraki viewtopic.php?f=46&t=98566&p=858504#p858504
Plus almayalım, kutu almayalım, akçe almayalım ki oyun düzelsin! Sonuna kadar herkez desteklemişti seni yanılmıyorsam. Şimdide bakıyorumki imzanda -PTT Havalesi ile Akçe/Kutu Satın Alma- başlıklı link vermişsin :)

Daha bir sürü var ama uğraşmak istemiyorum. Şimdi söz sende, seni dinliyoruz :roll:
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba arkadaşlar

Furkan video için tebrik ederim, daha güzel çalışmalar bekliyorum . Eline sağlık ;) Rehber Takım Kaptanı olarak bir ,iki konuya açıklık getireyim müsadenizle

Beyefendi » 30 Arl 2012 15:38

Video ile alakalı ve forumda ne yazarsın ne çizersin üzerine fikir beyan etmiyeceğim.Forumda karşılıklı saygı sevgi çerçevesini aşmayan hertürlü paylaşıma saygım var.Saygı sevgi çerçevesinde nasıl yeralmak istiyorsa herkes, istediği çizgide düşüncesini belirtmedede özgürdür..
Ben daha çok rehber takımı ile alakalı düşüncelerimi belirtmek istiyorum.Rehber takımı kuruluş amacına hiçbir zaman erişmedi.Bu çalışma sisteminde ve bu hiyerarşik düzende amacına ulaşabilmesi mümkünde görünmüyor.Oyunun içinde bulunupta oyun rekabetinden feragat edip oyunculara yardımcı olmayı hergün ama hergün yerine getirebilmek zaten mantık olarakta mümkün değil.Rehber takımı şuan yönetimin alt kadrolarına dahil edilme potansiyeli olanların bulunduğu ön seçilmiş oyuncular grubudur.Bu çizginin dışında hareket edebilmesi ve istenildiği gibi oyunseverlere yardımcı olabilmesi olası görülmemektedir.
** Rehber takımının kuruluş amacı, oyuna yeni başlayan oyuncuları en kısa zamanda oyuna adapte etmetir, bu anlamda kuruluş ve ilkeler yönünden herhangi bir sapma yoktur.
** Oyundan feragat edip, yeni oyunculara yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımız mevcuttur, her rehber verdiği hizmeti oyun içi fotoğraflar ile bize bildirmektedir ve bizlerde bunun takibini yapmaktayız, bir rehberin günün 24 saati agahta beklemesini elbette istemiyoruz,ama denk geldiğinde veya yardım talebini duyduğunda , müsaitse , rehber ceketini giyip yardıma gitmektedir.

** Rehber takımı hiyerarşik olarak İKV dünyasının en alt kademesidir, bu konuda size katılıyorum, Ön seçilmişten kastınızı tam olarak anlamsamda '' bir sonraki birimlere yükselecek oyuncular '' diyorsanız , evet haklısınız. Bu birimde başarılı olan arkadaşlarımız zaman içinde seviye atlamaktadır, buda gerek oyun dünyasının gerek reel hayatın '' Çalışanın emeğini alması'' kuralına uymaktadır.

Uzun bir süre bölge ve klandan rehber tağı görmedim bile.Varmı oyun içinde sürekli yardımda bulunupta rehberlere model olmuş bir rehber arkadaşımız ? Önce bunu sorgulamak gerekir.Rehber takımı adının tez kaldırılıp hangi işlevdeyse o ada sahip olmalıdır.Bir oluşum işlevinden farklı bir konumdaysa içini doldurmadığı ismi derhal terkedip neyi ifade ediyorsa artık onu tanımlaycak bir isme sahip olmalıdır.Türk dilinin çorbaya dönmesinin en büyük sebeblerinden biride bu isim anlam bütünlüğüne sahip çıkmayışımızdan dolayıdır.
** Uzun süreden kastınız son 1 ay ise haklısınız. Yaklaşık 1 ay önce, gerek okul, gerek iş yada özel hayatı sebebi ile Rehberliğe zaman ayıramayan arkadaşlarımız ile yollarımızı ayırdık. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. 3-5 Güne kalmaz yeni alımlar yapacağız.

** Çok başarılı olan rehberlerimizi görmemeniz gayet doğaldır, zira başarılı olan rehbere ;Rütbeyi Rehber ceketine yıldız asarak değil, İKV dünyasındaki diğer üst kademelerde görev vererek ödüllendiriyoruz, bu görevlere gelen arkadaşlarımız rehberliğe malesef fazla zaman ayıramadıklarından sizin onları görmemenizde doğaldır.

** Bölge ve klandan Rehber görmemeniz durumunada açıklık getireym . Rehberlerin asli görevi sadece Eminönü bölgesinde 1-16 LV yeni oyunculara yardımcı olmaktır. Çok önemli olmadığı sürece ;Grup bölgeleri, Eminönü dışındaki bölgeler, ve Klan kanallarında Tag Ve Ceketi giyip sohbete dahil olmalarını uygun görmüyoruz, bu bir çok yanlış anlamayı peşinden getirmektedir.

Beyefendi » 30 Arl 2012 20:03
Bu cennet gibi ortam,güllük gülüstanlık rehber oluşumu nerde yaşanıyor ? Kendi aranızdamı ? Arkadaşım oyunun içinde Rehber Takımının esamesi yok.Tak tak ordamısın ? Eleştirim size değil rehber takımı oluşumunu başka bir oluşuma çevirenlerde.Oyunun her bölümünde olan,madeninde(eminöünü,meteor,sivriada) gblerde,yeraltında yeralan biriyle şuan yazışıyorsun ne rehber takımı ? Hiçbir yerde yoksunuz.Forumdan başka.Bu halinizi rehber takımı olarak kabul etmek mümkün değil.Durum bu.Bu yorumuma ister çekemiyor deyin,ister eleştirmek için mana arıyor deyin hangi kötü vasfa sokarsanız sokun.
** Bu yorumunuza cevaplarım üstte var

Sizin halinizden yönetim rehberliği layıkıyla yapıyorsunuz diye değil,onlarla uyumlu olup bir dediğini iki etmiyorsunuz diye memnunlar.Hala bunla alakalı tutup savunma yapacaksanız eleştirimin asıl muhatabı yönetimdir yorulmayın.

** Kimse kimsenin kölesi değildir, siz oradan bakınca İKV yi bir cezaevi ve burada çalışan gönüllüleri, gönüllü tutsakmı sanıyorsunuz .=) Birgün kısmet olurda bu birime katılırsanız ne kadar yanıldığınızı anlarsınız.

Berimpex » 04 Oca 2013 08:57

Lütfen yorumumu silmeyin tartışma yaratmak için yazmıyorum bunu.

Bunu yazan adamda daha geçen aylarda Genel Etkileşime PROTESTO! diye konu açan adam. Şimdi gel senle bi düzgünce konuşalım. Tartışma yaratmıyorum yorumumu silmeyin lütfen. Şimdi canım kardeşim PROTESTO yapalım, İKV düzelene kadar kutu almayalım, akçe almayalım diyen sen değilmiydin ? Sendin değilmi ? E canım kardeşim ne oldu İKV düzeldimi ? Bunun cevabını oyunun yöneticisine kadar zaten herkez biliyor.Ya da ne oldu sana vahiy mi geldi birden bire 180 derece döndün ? He güzel kardeşim Haziran'dan bu yana ne oldu Üşenmedim senin yazdığın yorumlara baktım aramadan. Arkadaş bu nedir ya Hatta birkaçını burada paylaşayım öbür arkadaşlarda görsün inanmıyorlarsa.
viewtopic.php?f=46&t=94299&p=823435#p823435
Buda senin "Bence İKV şu an itibariyle geceleri uykularınızdan olmaya değecek bir oyun değil." diye başlaya yorumun. Şimdi dürüst cevap ver. O an itibariyle uykularından olmaya değecek bir oyun olmayan İKV şimdi "uykularından olmaya değecek bir oyun" halinemi geldi ? Evet bunun cevabını gerçekten dürüst şekilde cevap verirsen tek kelimeyle adamsın. İşte konu bkz: viewtopic.php?f=46&t=94342&p=823941#p823941

Çok değil aradan 1 ay geçmiş 2 konu
1.si viewtopic.php?f=100&t=96127&p=835869#p835869
1 ay sonraki viewtopic.php?f=46&t=98566&p=858504#p858504
Plus almayalım, kutu almayalım, akçe almayalım ki oyun düzelsin! Sonuna kadar herkez desteklemişti seni yanılmıyorsam. Şimdide bakıyorumki imzanda -PTT Havalesi ile Akçe/Kutu Satın Alma- başlıklı link vermişsin

Daha bir sürü var ama uğraşmak istemiyorum. Şimdi söz sende, seni dinliyoruz
Yorumunuzu neden sileyim , bilakis size teşekkür borçluyum .=))

İKV adam kayırıyor, İKV eleştirileri açık değil, İKV cephe alanları kadroya almaz, İKV ancak onları Pohpohlayanları alır ....

Gibi Şehir efsanlerine en güzel cevap değilmi bu Rehberimizin durumu ;)

Eleştiri en doğal haktır, yeterki seviyeli olsun, bu rehberimizi almadan önce geçmiş yorumlarını elbette biliyor ve görüyordum, dışardan davul çalmak kolaydır, son başvuruda durumu değerlendirildi ve kendisini ekibe dahil ettik .=))
Destek birimine dahil olduktan sonra kaz' ın ayağının 2 değil 3 olduğunu kendiside gördü :D
Burada kimsenin köle olmadığını, kimsenin ötekine baskı yapmadığını, herkesin nasıl gayretle ve özveri ile oyunculara yardımcı olmaya çalıştığını, Grup msn sohbetlerinde kimsenin kral yada paşa olmadığını herkesin aynı seviyede olduğunu kendiside gördü.
Rehber olarak gayet başarılı, o kadar başarılı ki, yakın zamanda kıdem atlayacak.

Değerli arkadaşlar; Hertürlü görüş ve önerinize açığız, tek ricamız yorum yazarken ,eleştiriken özgürlük alanlarına dikkat etmenizdir.
Yakın zamanda yapacağımız rehber alımlarında görüşmek üzre

Yolsuz kalırsan patikadan gidersin ama rehbersiz kalırsan bildiğin yol patikaya döner. ;)

Saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Nocomment yazdı:Merhaba arkadaşlar

Furkan video için tebrik ederim, daha güzel çalışmalar bekliyorum . Eline sağlık ;) Rehber Takım Kaptanı olarak bir ,iki konuya açıklık getireyim müsadenizle

** Rehber takımının kuruluş amacı, oyuna yeni başlayan oyuncuları en kısa zamanda oyuna adapte etmetir, bu anlamda kuruluş ve ilkeler yönünden herhangi bir sapma yoktur.
** Oyundan feragat edip, yeni oyunculara yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımız mevcuttur, her rehber verdiği hizmeti oyun içi fotoğraflar ile bize bildirmektedir ve bizlerde bunun takibini yapmaktayız, bir rehberin günün 24 saati agahta beklemesini elbette istemiyoruz,ama denk geldiğinde veya yardım talebini duyduğunda , müsaitse , rehber ceketini giyip yardıma gitmektedir.

** Rehber takımı hiyerarşik olarak İKV dünyasının en alt kademesidir, bu konuda size katılıyorum, Ön seçilmişten kastınızı tam olarak anlamsamda '' bir sonraki birimlere yükselecek oyuncular '' diyorsanız , evet haklısınız. Bu birimde başarılı olan arkadaşlarımız zaman içinde seviye atlamaktadır, buda gerek oyun dünyasının gerek reel hayatın '' Çalışanın emeğini alması'' kuralına uymaktadır.

** Uzun süreden kastınız son 1 ay ise haklısınız. Yaklaşık 1 ay önce, gerek okul, gerek iş yada özel hayatı sebebi ile Rehberliğe zaman ayıramayan arkadaşlarımız ile yollarımızı ayırdık. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. 3-5 Güne kalmaz yeni alımlar yapacağız.

** Çok başarılı olan rehberlerimizi görmemeniz gayet doğaldır, zira başarılı olan rehbere ;Rütbeyi Rehber ceketine yıldız asarak değil, İKV dünyasındaki diğer üst kademelerde görev vererek ödüllendiriyoruz, bu görevlere gelen arkadaşlarımız rehberliğe malesef fazla zaman ayıramadıklarından sizin onları görmemenizde doğaldır.

** Bölge ve klandan Rehber görmemeniz durumunada açıklık getireym . Rehberlerin asli görevi sadece Eminönü bölgesinde 1-16 LV yeni oyunculara yardımcı olmaktır. Çok önemli olmadığı sürece ;Grup bölgeleri, Eminönü dışındaki bölgeler, ve Klan kanallarında Tag Ve Ceketi giyip sohbete dahil olmalarını uygun görmüyoruz, bu bir çok yanlış anlamayı peşinden getirmektedir.

** Bu yorumunuza cevaplarım üstte var
** Kimse kimsenin kölesi değildir, siz oradan bakınca İKV yi bir cezaevi ve burada çalışan gönüllüleri, gönüllü tutsakmı sanıyorsunuz .=) Birgün kısmet olurda bu birime katılırsanız ne kadar yanıldığınızı anlarsınız.

Yorumunuzu neden sileyim , bilakis size teşekkür borçluyum .=))

İKV adam kayırıyor, İKV eleştirileri açık değil, İKV cephe alanları kadroya almaz, İKV ancak onları Pohpohlayanları alır ....

Gibi Şehir efsanlerine en güzel cevap değilmi bu Rehberimizin durumu ;)

Eleştiri en doğal haktır, yeterki seviyeli olsun, bu rehberimizi almadan önce geçmiş yorumlarını elbette biliyor ve görüyordum, dışardan davul çalmak kolaydır, son başvuruda durumu değerlendirildi ve kendisini ekibe dahil ettik .=))
Destek birimine dahil olduktan sonra kaz' ın ayağının 2 değil 3 olduğunu kendiside gördü :D
Burada kimsenin köle olmadığını, kimsenin ötekine baskı yapmadığını, herkesin nasıl gayretle ve özveri ile oyunculara yardımcı olmaya çalıştığını, Grup msn sohbetlerinde kimsenin kral yada paşa olmadığını herkesin aynı seviyede olduğunu kendiside gördü.
Rehber olarak gayet başarılı, o kadar başarılı ki, yakın zamanda kıdem atlayacak.

Değerli arkadaşlar; Hertürlü görüş ve önerinize açığız, tek ricamız yorum yazarken ,eleştiriken özgürlük alanlarına dikkat etmenizdir.
Yakın zamanda yapacağımız rehber alımlarında görüşmek üzre

Yolsuz kalırsan patikadan gidersin ama rehbersiz kalırsan bildiğin yol patikaya döner. ;)

Saygılarımla

Nocomment'e teşekkür ediyorum.Gerçekten uğraş vererek bir cevap vermiş...Ama keşke bizlerinde açmış oldugumuz öneri yada benzeri konulara nasıl baktıgını, olumlu görüyor ise bunu belirtip uygulanması konusunda hareket etmesi olumsuz görüp oyuna uyuşturamıyorsa neden bu önerilerin olamayacagını söylese forum arkadaşlarımca çok seviniriz...
Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Hengames » 04 Oca 2013 15:27
Nocomment'e teşekkür ediyorum.Gerçekten uğraş vererek bir cevap vermiş...Ama keşke bizlerinde açmış oldugumuz öneri yada benzeri konulara nasıl baktıgını, olumlu görüyor ise bunu belirtip uygulanması konusunda hareket etmesi olumsuz görüp oyuna uyuşturamıyorsa neden bu önerilerin olamayacagını söylese forum arkadaşlarımca çok seviniriz...
Değerli Hengames
Açılan tüm konular ve destek birimine iletilen tüm konular incelenmektedir, bu konuda endişeniz olmasın .
Mevzuu konulara yorumsuz kalmamız ise ve yorum yazılmayınca gözen kaçtığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Makul ,mantıklı ve dahası oyuna tabiri caiz ise '' entegre '' edilebilecek ne varsa hepsi tek tek konuşulmakta ve değerlendirilmektedir. Bundan önceleride forumda açılan konular ve desteğe gelen talepler doğrultusunda bir çok değişiklik olmuştur bundan sonrada olacaktır .

Unutmayınızki en büyük tehlike ; Yorum yazmak değil Yorumsuz kalmaktır .( Nicimi saymayın lütfen .) =))

selamlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Değerli Nocomment diyerek başlamak istiyorum :D

Üstad o konudaki yorumunu gördüm konuyada kilitledin yorumda yazamadım kusura bakmayın hata ettim :)

Tühhh!!! o kadar gizlemiştik oysa, yine olmadı . Ben dedim ama Bu X ler başımıza bela açacak bari Y yapalım dedim:D

Napıyoruz ? itina ile kilitliyoruz ;)

İyi forumlar diliyorum .=)
Bende bir şüphe üzerine açmıştım ama erdoğan abinin ve sizin yazınızı görünce bütün şüphelerde kalkmış oldu üzüntüden kendimi falakaya yatırdırttım :D

Abiler kusura bakmayın bundan sonra Vatana Millete Foruma destek çıkacagıma söz veriyorum özür dilerim üstadlar :)
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön