Özür dilerim...Affınıza sığınıyorum arkadaşlar benim kız arkadaşımda loncaya dahil olmuş ve ben suan onu cıkarttırmak istiyorum... Cesurlarxceyda~~ bu kişi artık sizin loncadan ayrılmaktadır bilginiz olsun...
ByPaRDoX yazdı:Özür dilerim...Affınıza sığınıyorum arkadaşlar benim kız arkadaşımda loncaya dahil olmuş ve ben suan onu cıkarttırmak istiyorum... Cesurlarxceyda~~ bu kişi artık sizin loncadan ayrılmaktadır bilginiz olsun...
Sanırım deneme aşamasındaydı ceyda. Madem öyle bi durum var Cesurlarx Lonca charını silebilir. Herkes için hayırlısı olsun.İyi Forumlar...
Ceyda önceden beri loncamızdaydı bugra baya once dileklerle beraber ben bugun konuştum kendisi kalmak istediğini söyledi genede karar kendilerinin bu arada bu konuyu veli abiylede konusucam su hazal gelmiş bana dengesiz dengesiz konusuyo artistlik felan yaptı ben kendisiyle aynı loncada olmak istemediğimi belirtiyorum fotoğrafta aldım ayrıca
23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
Arkadaşlar bir hususta uyarıda bulunmak istiyorum Ceyda hakkında bu şahıs herkese ismini farklı bildiriyor ve sizin loncanız üyesi iken benim loncamada katılmak istemişti bunun hakkında bazı hiç hoş olmayan bilgilerede ulaşmıştım zamanında neden ve nasıl olduğunu anlatmak istemiyorum ama sadece dikkatli olmanızı öneririm ...