ATEŞKES ANTLAŞMASI Karargah & Kurt

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ATEŞKES ANTLAŞMASI Karargah & Kurt

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

kurtreis yazdı:
cimbomlu2121 yazdı:Sizin Kafanızmı İii Yaw Allah İçin Çocukmusunuz Yok Ateşkes Bilmem Ne Bu Bir Sanal Oyun Bu Kadr Ciddiye Almaya Gerek Yokk. Sanki Savaştayız.

Bunlar senin anlıycabileceğin kavramlar deil kafan almaz o a kadarını sen oyuna girersin klana girersin önüne gelene saldırırsın 2 klan parası elde etmek için ama biz bunu yapmayız aksine eğlenmek için girdiğimiz bu oyun platformunda bile daha huzurlu bir ortam oluşturmayı hedefleriz ...
Benim Kfam Çok İİ Alıyor 20 yaşından Büyük İnsanlarsınız Böyle Çocukça Kavramlar Getirmeyin Oyuna Ben 2 Klan Parası Elde Etmek İsteseydim Zevkim İçin Her Klandan Çıktığımda 10000 Klan Parasını Kafaya Takardımm
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

kurtreis yazdı:
cimbomlu2121 yazdı:Sizin Kafanızmı İii Yaw Allah İçin Çocukmusunuz Yok Ateşkes Bilmem Ne Bu Bir Sanal Oyun Bu Kadr Ciddiye Almaya Gerek Yokk. Sanki Savaştayız.

Bunlar senin anlıycabileceğin kavramlar deil kafan almaz o a kadarını sen oyuna girersin klana girersin önüne gelene saldırırsın 2 klan parası elde etmek için ama biz bunu yapmayız aksine eğlenmek için girdiğimiz bu oyun platformunda bile daha huzurlu bir ortam oluşturmayı hedefleriz ...

Allah İçin Ne Huzuru Burası Gerçek Hyatmı Adam Zaten Burda Macera Yaşayıp Stres Atmak İstiyorr
Kullanıcı avatarı
AlpaslaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AlpaslaN »

Şimdi olaya bu gözle bakıcak olursak çocukmuyuz biz ne grublaşması lonca neden var ki,
Ya ne oluyor bize Allah Aşkına neden kardeş kardeşi kesiyor.Hepimiz türküz klanlar kalkmalı.
Gibi örnekleri verilecek saçma sapan bir dünya yorumla eşleştirilebilir.
Bu eşleştirmeler ne kadar saçma ise Ne ateşkes antlaşması sanki savaştayız söylemi aynı oranla saçmalamaktır.
Bu oyun da bir denge kurulu haldeyken başladık. Arz - Lodos
2 ayrı güç 2 ayrı güç arasında savaşmak ne kadar normalse Ateşkes de o kadar normaldir Güçler arasında dağılım olarak lonca kurmakda gayet doğaldır.
Diyorsanız ki bu saçmalıktır. Dünya çapında MMOG tabanlı bir çok oyunda Klan lonca savaşılan birlikler Ateşkesler
İttifaklar ihtilaflar gibi Konulu oyunlar mevcut
İkv de bu mevcut değil.
Bu ikv nin eksikliğini biz kendi aramızda kendi imkanlarımızda oluşturmaya çalışıyoruz.
En azından bir şeyler yapma çabasındayız. Bu kadar ciddiye almanın gereği biz gelecege yonelık oynuyoruz bu oyunu.
Gelişmesi açısından geliştirmek açısından bu oyuna neler sağlıyabılır bu dusuncede oldugumuz için
Biz bu oyuna ciddi bakıyoruz.Bu ciddiyetde olmayan bir insan oyunda olsa ömrünün 2 yılını bu ugurda harcamaz.
Muratın söylemek istediği sen bunu anlıyamazsından kasıt .
Ciddi bakmadıgın gunu bırlık girip çıktıgın için ve bağlı bulundugun bir kitlen olmadıgı için.
Ve bu oyunun gelişmesi adına yapabilecek tek bir fikrin olmadıgı için.
Böyle saçmalamanı çok doğal goruyorum kardeşim.
Bir oyunda bile sosyalleşemeyen insanlar zavallı insanlardır ...
Resim
"Biz Düşmanlarımızdan Korunmasını Biliriz,
Allah Bizi Dost Bildiklerimizden Korusun"
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tmlahmet07 »

Burdan Kurt Reise sesleniyorum Bu ateşkes bozkurt ve börteçine loncası için de geçerli midir?
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Tmlahmet07 yazdı:Burdan Kurt Reise sesleniyorum Bu ateşkes bozkurt ve börteçine loncası için de geçerli midir?

Bu Ateşkes tüm Kurt Loncaları için geçerlidir ( Bozkurtx Türkiyemx Börteçinex Kurtlarx ) tüm Kurt loncaları bu ateş kes e uyucak ..
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Tamam çok saolun peki bundan lonca başkanlarının haberi var mı Mertkan ve Ozan abinin falan..
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Tmlahmet07 yazdı:Tamam çok saolun peki bundan lonca başkanlarının haberi var mı Mertkan ve Ozan abinin falan..

Kim olduğunu anlayamadım ama şunu söyliyim benim aldığım kararlara bünyedeki tüm locan liderleri saygı gösterir ve uyarlar çünkü bilirler benim onların zararına olucak bir iş yapmıycağımı sen bize bağlı locanlardan birinde isen bu hususu kısım ( lonca ) liderinle görüşmen gerekiyor tüm Kurt Loncası Yönetim Konseyi konu hakkında bilgilendirilde ve gerekli uyarılar tarafımca yapıldı ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Beste
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beste »

hilalxxfenomen yazdı:Reis Sana Ve Kararlarına Saygı Duyuyorum Ama Sanki Birileri Seni Ve Loncanı Kendi Çıkarları İçin Yönlendirmiş Gibime Geldi.......
Beni Bu Olay Birazz Entrese Etti :!: :!: :!:
Nıye YaLan SoyLeyım Banada oLe GeLdı.
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Resim
Kullanıcı avatarı
thexlost2
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen thexlost2 »

Hayırlı olsun
Börteçinexanıl
Resim
Kullanıcı avatarı
Tmlahmet07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Abi ben Börteçinexguilty bugün bir karargahtan birisi beni kesti ama bilmiyomuş bende tamam dedim.Birde bunu loncalar üyelerine sölememiş galiba bi kaç kişiye de ben söledim
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı

Since 2008

“Genel Sohbet” sayfasına dön