Elveda

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Re: Elveda

Mesaj gönderen batuhannnn »

Hayırlı olsun öncelikle. Ben de oyunu bıraktım arada bir tanıdıklarla sohbete giriyorum gördüm ki oyunun yaş sınırı iyice düşmüş eskiden biz düşürüyorduk 4 yıl olmuş ben oldum 17 seneye ygs ye giricem. Görüyorum ki elit bir kesim var yaş grubu 25-30 arası onların çoğunluğu işi hastalık haline getirmiş. Allah kurtarsın onlarıda.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

batuhannnn yazdı:Hayırlı olsun öncelikle. Ben de oyunu bıraktım arada bir tanıdıklarla sohbete giriyorum gördüm ki oyunun yaş sınırı iyice düşmüş eskiden biz düşürüyorduk 4 yıl olmuş ben oldum 17 seneye ygs ye giricem. Görüyorum ki elit bir kesim var yaş grubu 25-30 arası onların çoğunluğu işi hastalık haline getirmiş. Allah kurtarsın onlarıda.
ufak at velet en fazla 13 sün sen
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CenqizV »

vincexcarter yazdı:Öncelikle Hoşgeldin;
Şöyle açıklayım: Oyun şuan kimsenin beklediği gibi değil bende oyunu bırakalı 2 yıl oldu 2010 yılından beri arada bi iki giriyorum vs vs. Ama bi gerçek ki suan forum da oyun da eskisi gibi kullanılmıyor kardeşim. Gelen bölgeler fln hepsi çıkar ilişkilerine dönüştü sürekli akçe üzerine dönmeye başladı oyun yani ilk başladığımız İKV cok başka biroyuna büründü ve daha da kötüye gidecek gibi..

Uzun Zamandır Giremiyorum Çünki Askerdeyim :) Oyunu Unuttum Hiçbirşey Hatırlamıyorum Şuanda Kafam aLLah buLLak :) Hatırlamasamda İyi oLur Çünki Bırakmam Benim İçin Daha İyi.
aLicim NasıLsın bu arada kardesım
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII

“Genel Sohbet” sayfasına dön