Buyuk Hole giremiyorum Yardim lutfen
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Buyuk Hole giremiyorum Yardim lutfen
Buyuk holun orda dusup duruyorum giremiyorum. Dun bir kac kisi daha ayni sorunu yasamis galiba yardimci olabilcek biri varmi ??
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- SempatiqHergele
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Buyuk Hole giremiyorum Yardim lutfen
Tamamen bilgisayar ve internet bağlantınızla alakalı bi sorun bence 
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Büyük holün bazı yerlerinde sorun var dün 6 kişilik grupta koridorun bir yerinden geçerken 3 kişi aynı anda kritik hata alıp düştü.Sence bu da mı bilgisayar ile alakalı ?
Güncellemeleri bilgisayarınız tam almamış olabilir diye açıklama yapılıyor ancak bu bizim sorunumuz değil yönetimin sorunu
haritanın bazı yerlerinde buglar var bu yüzden adamlar bugda kalıyor yürüne bilir yerlerin genişletirlerse çözülür.ORHANBEY yazdı:Büyük holün bazı yerlerinde sorun var dün 6 kişilik grupta koridorun bir yerinden geçerken 3 kişi aynı anda kritik hata alıp düştü.Sence bu da mı bilgisayar ile alakalı ?Güncellemeleri bilgisayarınız tam almamış olabilir diye açıklama yapılıyor ancak bu bizim sorunumuz değil yönetimin sorunu
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Yav arkadaş o tangriss e giderken oda oda geçiyoruz ya orada kapıları öyle bir yapmışlar kı 1 karakterin omuzları kadar biryer. Ne gerek var o kadar küçük yapmaya zevkli olsun diyemi yaptılar ki? Çok zevk aldım ohhhmuymur yazdı:haritanın bazı yerlerinde buglar var bu yüzden adamlar bugda kalıyor yürüne bilir yerlerin genişletirlerse çözülür.ORHANBEY yazdı:Büyük holün bazı yerlerinde sorun var dün 6 kişilik grupta koridorun bir yerinden geçerken 3 kişi aynı anda kritik hata alıp düştü.Sence bu da mı bilgisayar ile alakalı ?Güncellemeleri bilgisayarınız tam almamış olabilir diye açıklama yapılıyor ancak bu bizim sorunumuz değil yönetimin sorunu

- SempatiqHergele
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir