Büyük Hol Yeni LeveL!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Büyük Hol Yeni LeveL!

Mesaj gönderen SempatiqHergele »

kirikxcocuk yazdı: Bu düşünce ile o zaman asla yeni level istemeyelim. Arkadaşlar diğer online oyunlara bakarsanız 100 lvl var. bu sadece örnek 3 yıldır aynı yerde bu oyun artık yeni birşeyler şart.

Ayrıca çıkışı bulmak konusunda ben çıkış yok ya da kimse gidemiyor demedim, çıkışı bir kişi tek zor buluyor ya da yolu bilse de çok zor ulaşıyor dedim.
yani sen diyorsunki lever olursa ilerledigim gözle gözükür :) bundada item diziyorsun ayni sey her seyi full bir büyün varmi kiyameti trasi sifiri kolyeleri takilari ? benim yok altı şiş hane üstü gümüş hane cogunun carı
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Lonca: Turn The Page

Mesaj gönderen kirikxcocuk »

SempatiqHergele yazdı:
kirikxcocuk yazdı: Bu düşünce ile o zaman asla yeni level istemeyelim. Arkadaşlar diğer online oyunlara bakarsanız 100 lvl var. bu sadece örnek 3 yıldır aynı yerde bu oyun artık yeni birşeyler şart.

Ayrıca çıkışı bulmak konusunda ben çıkış yok ya da kimse gidemiyor demedim, çıkışı bir kişi tek zor buluyor ya da yolu bilse de çok zor ulaşıyor dedim.
yani sen diyorsunki lever olursa ilerledigim gözle gözükür :) bundada item diziyorsun ayni sey her seyi full bir büyün varmi kiyameti trasi sifiri kolyeleri takilari ? benim yok altı şiş hane üstü gümüş hane cogunun carı
İtemlerim az çok bu saydıkların var gibi ama itemler full olsa ne hergün gaffar junon kenan bi yerden sonra sıkılmaz mı insan.
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası

Bütün oyunlar ayni :) bi yerde görev bitiyo .. tanıtım filminde ne diyor oraya kos buraya koşş onu kes bunu kess ... şimdi paşa gönlüm öyle istiyor .... Arzuhalciye uşaklık etmek istemiyorum :) paşa gönlümce takılırım :D:D
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası

Pireye kızıp yorganı yakmak olmaz sen uşaklık etmek istemiyorsan canın istediği zaman yaparsın sonuçta görev her zaman var. Herkes sıkıldığını dile getirirken yönetimi yalamanın amacını da anlamıyorum.
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası

:) merak etme oda olur yarıın lever yükselmede gelir elindekiler cöp olurr .. zamanında ejder asayı üretmek icin neler cektik mavi topaz 15 m menekse 40 m ye hatıra Satılıyordu akik söylemeye gerek yok :) kadimm uçmuş gitmiş 50 60 m kesmek cok büyük sorun 100 kişi gider 5 kişinin kadimi ya olurdu ya olmadı maden cekmek isee başka bir ölüm 1 maden de 5 kişi 20 dakika bekleyişin ardından kim kaparsa ve menekşe cıkma garantisi yokk .. Ahh ahhhhhhhhhhh... yaramı deşmee :D :D yeni levere gerek yok görevse yeni görevler saten cıkıyor yap işte :) başımıza iş acma :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

SempatiqHergele yazdı::) merak etme oda olur yarıın lever yükselmede gelir elindekiler cöp olurr .. zamanında ejder asayı üretmek icin neler cektik mavi topaz 15 m menekse 40 m ye hatıra Satılıyordu akik söylemeye gerek yok :) kadimm uçmuş gitmiş 50 60 m kesmek cok büyük sorun 100 kişi gider 5 kişinin kadimi ya olurdu ya olmadı maden cekmek isee başka bir ölüm 1 maden de 5 kişi 20 dakika bekleyişin ardından kim kaparsa ve menekşe cıkma garantisi yokk .. Ahh ahhhhhhhhhhh... yaramı deşmee :D :D yeni levere gerek yok görevse yeni görevler saten cıkıyor yap işte :) başımıza iş acma :)
itemlerin çöp olacağı içinmi yeni lvlleri istemiyorsun o zaman bu oyun 29 lvlde kalsaydı
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası

SempatiqHergele yazdı::) merak etme oda olur yarıın lever yükselmede gelir elindekiler cöp olurr .. zamanında ejder asayı üretmek icin neler cektik mavi topaz 15 m menekse 40 m ye hatıra Satılıyordu akik söylemeye gerek yok :) kadimm uçmuş gitmiş 50 60 m kesmek cok büyük sorun 100 kişi gider 5 kişinin kadimi ya olurdu ya olmadı maden cekmek isee başka bir ölüm 1 maden de 5 kişi 20 dakika bekleyişin ardından kim kaparsa ve menekşe cıkma garantisi yokk .. Ahh ahhhhhhhhhhh... yaramı deşmee :D :D yeni levere gerek yok görevse yeni görevler saten cıkıyor yap işte :) başımıza iş acma :)
itemler çöp olur diye düşünürsen yerinde sayar beklersin arkadaşın dediği gibi 29 levl de kalsaydı keşke neden yücelen ürettin sonradan çöp oldu üzülmedin mi.?
Kullanıcı avatarı
SempatiqHergele
İskele Babası
İskele Babası

Hayır :) kendi adıma bir şey istedigim yok vaktim bol ve uzun süre oyunda kalabiliyorum :) Fakat oyunun modasına yetişemeyen arkadaşlarımızın sayısı oldukça fazla ;)
Kullanıcı avatarı
4Evolation
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 4Evolation »

kirikxcocuk yazdı:Merhabalar!
Büyük Hol açıldı yeni bölüm yeni madenler falan filan dedik ancak Büyük Hol geldi öyle bir yere çıkış koyulmuş klan parası olmayanlar asla dışarı çıkışı bulamamakta.
Hala Gönül nerde bir giden bir daha bulamıyor. Ayrıca gönülle konuşulduğunda cümlenin sonunda karışık karakterler var oyun hatası olarak onu da bildireyim.
Yeni bölümler yeni görevler var yapıyoruz ancak yeni level hala gelmeyecek mi?
Benden eskiler var ben 2009 da başladım 49 lvl vardı hala aynı bu durum ne zaman değişecek ?
Haritayı kullan bence ben 1 girişte çözdüm haritayı azcık beyin olması yeterli
kirikxcocuk
İskele Babası
İskele Babası

4Evolation yazdı:
kirikxcocuk yazdı:Merhabalar!
Büyük Hol açıldı yeni bölüm yeni madenler falan filan dedik ancak Büyük Hol geldi öyle bir yere çıkış koyulmuş klan parası olmayanlar asla dışarı çıkışı bulamamakta.
Hala Gönül nerde bir giden bir daha bulamıyor. Ayrıca gönülle konuşulduğunda cümlenin sonunda karışık karakterler var oyun hatası olarak onu da bildireyim.
Yeni bölümler yeni görevler var yapıyoruz ancak yeni level hala gelmeyecek mi?
Benden eskiler var ben 2009 da başladım 49 lvl vardı hala aynı bu durum ne zaman değişecek ?
Haritayı kullan bence ben 1 girişte çözdüm haritayı azcık beyin olması yeterli
o beynini kullan tamammı okumayı öğretememişler karakter de lazım bi yerde.
şurada düzgün birşeyler konuşup sorunları çözmeye çalışalım millet yöneticileri yalasın ne çok yağdanlık var memlekette.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön