Lavoisier unutulmadı
DREAMTR DAN BEKLENEN ACIKLAMA
Re: DREAMTR DAN BEKLENEN ACIKLAMA
Belki yerinde bir sözcük olmayacak senin için ama söylemeden geçemiycem"Özüne dönmene çok sevindim" insanlar yanlış yapacaklarını ilk anda görebilselerdi hiç bir zaman yanlış yada hata dediğimiz olaylar olmazdı,yaşanmışlıklarda dört yanlış bir doğruyu götürmesede kazanç yada kayıp listesi insanı o anki duruma göre üzebiliyor.eminimki aldığın bu kararda maneviyatta üzülen taraf sen olmayacaksın.Aldığın her doğru kararda yanındayım bunu bil
Lavoisier unutulmadı

Lavoisier unutulmadı
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben laf edecek olsam ararım telde ederim apo agama
ama benim işim olmaz burda kendisine bişeyler yazayım
ben burda gordugum dil anlatım sorunu yasanlar var diye izah ettim
Benim yegen dahil bir cok lise ogrencisine cıkarırım dil anlatım dersi :lol:
butun lise ogrencileri bilir zaten bunun dil anlatım oldugunu
kısa ve ozet gectim dil anlatım sorunu yasayanlar icin
Sen apo ile aramızda hussu bilmiyorsun sanırım
bizim oyle klavyede laf edecek durumumuz olmadı olmazda alican yazı sekillerine okunuslarına bakarsan sayet
lise ogrencilerin suan gordugu ders tam buraya goredir
ama benim işim olmaz burda kendisine bişeyler yazayım
ben burda gordugum dil anlatım sorunu yasanlar var diye izah ettim
Benim yegen dahil bir cok lise ogrencisine cıkarırım dil anlatım dersi :lol:
butun lise ogrencileri bilir zaten bunun dil anlatım oldugunu
kısa ve ozet gectim dil anlatım sorunu yasayanlar icin
Sen apo ile aramızda hussu bilmiyorsun sanırım
bizim oyle klavyede laf edecek durumumuz olmadı olmazda alican yazı sekillerine okunuslarına bakarsan sayet
lise ogrencilerin suan gordugu ders tam buraya goredir
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Alican sen galiba anlamadın
yanlıs yazma degil yanlıs anlatım herkez yanlıs yazabilir yanlıs dile getirebilir yanlıs okuyabilir
ama anlatım sorunlulugu olan icin aynı sey diyemem sende benim laflarıma bakarak devam etme
her insan yanlıs yazabilir ama her insan anlatım sorunu yasayamaz :lol:
senin demene gerek yoktu sorsan soylerdim zaten alican
sende bilirsin ki bizim burda birşey anlatamayana sözleri bes kurus etmeyene
urfa diliyle deriz ki bos insan bos konişii :lol: maksatım işte cumle icinde cumle cıkarmaya calısan cumle kuramayanlara idi umarımm anlamışsındır
yanlıs yazma degil yanlıs anlatım herkez yanlıs yazabilir yanlıs dile getirebilir yanlıs okuyabilir
ama anlatım sorunlulugu olan icin aynı sey diyemem sende benim laflarıma bakarak devam etme
her insan yanlıs yazabilir ama her insan anlatım sorunu yasayamaz :lol:
senin demene gerek yoktu sorsan soylerdim zaten alican
sende bilirsin ki bizim burda birşey anlatamayana sözleri bes kurus etmeyene
urfa diliyle deriz ki bos insan bos konişii :lol: maksatım işte cumle icinde cumle cıkarmaya calısan cumle kuramayanlara idi umarımm anlamışsındır
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
Kabusxasabidj
Peki o zaman yazım hatalarını bırakalım yukarıdaki cümleni ele alalım. Anlatım bozukluğu üzerinde duralım. Ben onla ilgili cevabımıda vermiştim. Fakat siz görmezlikten gelmişsiniz. Yukarıdaki ''birisi anlatım cabasına girmiş bende ona anlatım bozuklugunun nedenlerini sebeplerini acıkladım'' bu cümlen de anlatım bozukluğu yok mu diye sormuştum. Anlatım bozukluğu var. İnternet kafenize takılan sözelci bir lise öğrencisi varsa isterseniz ona da sorabilirsiniz. Anlamadığım şey şu sizinde kurduğunuz cümlelerde anlatım bozukluğu varken bu konu hakkında başkasına ders verebileceğinize gerçekten inanıyormusunuz?kabusxasabidj yazdı:bladem zaten ben orda ben yazdım demedim
birisi anlatım cabasına girmiş bende ona anlatım bozuklugunun nedenlerini sebeplerini acıkladım
orda dikkat edersen yazdıgım renk kırmızıdır..
Öncelikle herkese selam,
Şu yeni forum sayfasına gerçekten alışamadım ve bu yüzdende soğudum. Nedenini bilmiyorum ama siyah zemin bana çok itici geldi birde üstüne koyu gri ile yazı yazmıyorlarmı deli oluyorum. İnsanlar sanki yazdıklarının okunmaması için büyük gayret içerisindeler. Hangi akıllı adam Siyah zemin üzerine koyu gri ile yazı yazar?
Konu başlığını görünce Apdullah ile yaptığımız telefon görüşmesinden sonra ertesi gün tekrar arayıp Kabus loncasından ayrıldığını söylemiş ve çarıda hiç düşünmeden sildim demişti. Abdullah ile çok uzun bir telefon görüşmesi yaptık ilk başlarda birbirimizi kırarak konuştuk fakat sonra sakinleşerek konunun ne olduğunu anlamaya çalıştık, bizleri bu duruma getiren nedenleri tartıştık, buna değip değmemesi hakkında yorumlarda bulunduk. Abdullah keyifli bir adam, heyecanlı, zaman zaman çocukla çocuk olabiliyor bence bu onun en güzel tarafı.
Kabusxasabidj, senle pek diyaloğumuz olmamıştır arasıra Em' de karşılaşırız inan en keyif aldığım emleri senle yapmışızdır çünkü taktik üzerine kurulu sen çoğunlukla loncanla girdiğin için grubu kolay yönlendirebiliyorsun biz ise toplama girdiğimiz için zorda olsa grubu idare etmeye çalışıyoruz ama çok güzel sonuçlar çıkıyor. 20-19, 21-20 gibi sonuçlar bana keyif veriyor. Bunu neden anlattım, sorun senle ilgili değil loncanda veya etrafında bulunan kişilerin tavır ve davranışları bazı kişilere rahatsızlık veriyor. Bu davranışlar dönemsel değil hep bu şekilde ve durulacak gibide değil. Sana bunu Em'de karşılaştığımız zamanda söyledim ve sen hemen savunmaya geçerek bana gene hakarete yönelik cevap yazdın ben üstüne gelmedim.
Abdullah işte sana yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı (bu nedenler belkide tetiklemiştir) Loncandan ayrıldı, insanlar bir yere kadar tahammül gösterebiliyor, senin, benim veya onun bir kapasitesi var sonuçta bir şekilde bu doluyor ve taşıyor.
Abdullah Sucu,
Sen keyfine bak arkadaş, şu oyunda hiç arkadaşın olmasa bile inan yine zevk alırsın. Yeterki birbirimizi kırmayalım. Birbirimize sataşmayalım.
Kalın sağlıcakla, herkese iyi oyunlar.
Civra_________________________________________________________________________________________
Şu yeni forum sayfasına gerçekten alışamadım ve bu yüzdende soğudum. Nedenini bilmiyorum ama siyah zemin bana çok itici geldi birde üstüne koyu gri ile yazı yazmıyorlarmı deli oluyorum. İnsanlar sanki yazdıklarının okunmaması için büyük gayret içerisindeler. Hangi akıllı adam Siyah zemin üzerine koyu gri ile yazı yazar?
Konu başlığını görünce Apdullah ile yaptığımız telefon görüşmesinden sonra ertesi gün tekrar arayıp Kabus loncasından ayrıldığını söylemiş ve çarıda hiç düşünmeden sildim demişti. Abdullah ile çok uzun bir telefon görüşmesi yaptık ilk başlarda birbirimizi kırarak konuştuk fakat sonra sakinleşerek konunun ne olduğunu anlamaya çalıştık, bizleri bu duruma getiren nedenleri tartıştık, buna değip değmemesi hakkında yorumlarda bulunduk. Abdullah keyifli bir adam, heyecanlı, zaman zaman çocukla çocuk olabiliyor bence bu onun en güzel tarafı.
Kabusxasabidj, senle pek diyaloğumuz olmamıştır arasıra Em' de karşılaşırız inan en keyif aldığım emleri senle yapmışızdır çünkü taktik üzerine kurulu sen çoğunlukla loncanla girdiğin için grubu kolay yönlendirebiliyorsun biz ise toplama girdiğimiz için zorda olsa grubu idare etmeye çalışıyoruz ama çok güzel sonuçlar çıkıyor. 20-19, 21-20 gibi sonuçlar bana keyif veriyor. Bunu neden anlattım, sorun senle ilgili değil loncanda veya etrafında bulunan kişilerin tavır ve davranışları bazı kişilere rahatsızlık veriyor. Bu davranışlar dönemsel değil hep bu şekilde ve durulacak gibide değil. Sana bunu Em'de karşılaştığımız zamanda söyledim ve sen hemen savunmaya geçerek bana gene hakarete yönelik cevap yazdın ben üstüne gelmedim.
Abdullah işte sana yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı (bu nedenler belkide tetiklemiştir) Loncandan ayrıldı, insanlar bir yere kadar tahammül gösterebiliyor, senin, benim veya onun bir kapasitesi var sonuçta bir şekilde bu doluyor ve taşıyor.
Abdullah Sucu,
Sen keyfine bak arkadaş, şu oyunda hiç arkadaşın olmasa bile inan yine zevk alırsın. Yeterki birbirimizi kırmayalım. Birbirimize sataşmayalım.
Kalın sağlıcakla, herkese iyi oyunlar.
Civra_________________________________________________________________________________________
- AmisosxxAmartiS
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Apo abim seni bilen bilir takma kafanaAmisosxxPitbuLL yazdı:Hayırlısı olsun agam..
Şu sıralar züğürtüm aramak için kontör bulamıyorum
Oyunda ve ya msn'de denk gelirsek enine boyuna konuşuruz
Hem yazın oraya gelme planlarımız var onuda konuşacağız seninle
Celal abi bak yazın benimde kayseri planım var bi konuşalım belki beraber geçeriz
Apo abi yazın kesin ordayım belki celal abilerle belki tek tabi kabul edersen
Birde urfa yolculuğum var dostlarımı görmek için
KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu:TıLsım..
LonCa:Amisos
KLan:LoDoS..
KarakTer:Savaşçı
gelicegin zaman msnden face den veya her hangibi yerden banada ulaş=)