Merhaba arkadaşlar. Herkesin şikayetçi olduğu ancak bir türlü değişmeyen konuyu ele almak istedim çünkü bu böyle devam ederse gerçekten çok eğlencesiz bir oyun olacağa benziyor. Benim ne ejderim ne de iyi bir silahım var bu nedenle ne kenana ne de başka bir yere girebiliyorum bir çok kişide bu konudan şikayetçi zaten. Mor itemlerin ticarete konulabilmesi yeni oyuncularında önünü açacağına ve oyunun daha rahat ve eğlenceli geçeceğine inanıyorum. Ayrıca herşeyini tamamlamış ancak bi kolye veyahut herhangi bir item eksiği olan arkadaşlar sürekli onu düşürmeye uğraşıyor ama mor itemler ticarete konulabiliyor olsaydı takas usulü ile çok rahat istedikleri itemi alabilecek ve kendilerini daha çok geliştirme imkanı bulabilceklerdi. Arkadaşlar bu konuda bana destek çıkmanızı istiyorum.
Bu oyun böyle gittiği sürece gerçenten bunaltıcı bir oyun olacağını düşünüyorum...
Saygılarımla İyi Oyunlar Dilerim...
Tılsım = Magiciyan
Önemli : Mor İtemler Neden Ticarete Konulmuyor?
Önemli : Mor İtemler Neden Ticarete Konulmuyor?
Kod: Tümünü seç
Magiciyan
- JeweLRaeX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Önemli : Mor İtemler Neden Ticarete Konulmuyor?
Merhaba;
Mor efsunlu olan kıyafetler "Nadide" eşya olduğu için farklı bir karaktere aktarılmıyor.
Mor efsunlu olan kıyafetler "Nadide" eşya olduğu için farklı bir karaktere aktarılmıyor.
Tüm oyuncuların yaptığı gibi sizde karakterinizi güçlendirmek için "Ejder Asa" gibi eşyalar üretebilirsiniz.Black25 yazdı:Benim ne ejderim ne de iyi bir silahım var bu nedenle ne kenana ne de başka bir yere girebiliyorum
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kardeşim mor item diyorsun ama burda gelmiş ejderden bahsediyosun evet mor itemler ticarete koyulsa iyi olurdu ama malesefki koyulmuyor. ve kardeşim git sarraf lokman ol sarraf şans arttırıcı al full maden çek sat ejderi çok rahat üretebilirsin ben direk kıyamet asa üreticem tek hidrojen eksik.
ejder diyorsunuz ama ejderde o kadar kolay bi iş değil. gece gündüz uğraş dur bellkiii menekşe çıkar veya diğer önemli materyaller
Magiciyan
mor itemlerinde ticarete konulması herkes için daha rahat ve iyi bir oyun olur
Magiciyan
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Böyle bir şey olmamasının tek sebebi herkesin kendi emeğini alması.
Örn: Adam centten 7,8 tane mor elek pant düsürmüş diğerlerine veriyor.
Genelde atarlar ama bazıları ileride belki morlar aktarılır diye saklıyorlar)
Sebep bu ama şöyle bir sorun var:
Elek pant ile alakalı değil oyunda herkes harcadığI zamanın ve diğer şeylerin emeğini alabiliyor mu ?
Sahsen ben daha alabilmiş değilim.
Örn: Adam centten 7,8 tane mor elek pant düsürmüş diğerlerine veriyor.
Genelde atarlar ama bazıları ileride belki morlar aktarılır diye saklıyorlar)
Sebep bu ama şöyle bir sorun var:
Elek pant ile alakalı değil oyunda herkes harcadığI zamanın ve diğer şeylerin emeğini alabiliyor mu ?
Sahsen ben daha alabilmiş değilim.

- Respected
- Mebrure'nin Adamı
Aynı eşyadan 50 tane düşmesi, düşen eşyaların aktarılamaması gerçekten can sıkıcı bir durum evet ama bardağa sadece dolu tarafından bakmak tek taraflı düşünmek yanlış bir davranıştır. Bu sistem aynı zamanda herkesin kendi imkanları ile gelişmesini hedefliyor. Bu da doğru bir düşüncedir kanaatimce.
Konuya ilişkin şunuda belirteyim ki şans sisteminin azizliğine uğrayan arkadaşlar için bu sözlerim geçerli değildir. Yüzlerce kez Junon kesmiş ve hala Nucleus Yüzük düşürememiş arkadaşlar mevcut. Ben bu adama kendi emeğinle düşürmelisin dersem küfürü hak ederim.
Fakat şuraya da değinmeden geçmek istemiyorum. Tüm İKV oyuncuları grup bölgesi ilk geldiği zaman mor eşyalar olmadan Kenan yollarını kat ettiler. Yolun sonunda başarıyı elde etmeyi de bildiler tabii... Benim mor itemim yok diyerek pes etmek bence doğru bir şey değil.
Ha diyeceksin ki biz grup bölgesine adam bulamıyoruz. Buna bir sözüm yok. Bulamayabilirsin fakat bu sistem yetersizliğinden değil, oyuncu yetersizliğindendir bence. İKV kitlesinde gözle görülür bir düşüş olduğu inkar edilemez.
Görüşlerine saygım var, sana iyi oyunlar diliyorum.
Konuya ilişkin şunuda belirteyim ki şans sisteminin azizliğine uğrayan arkadaşlar için bu sözlerim geçerli değildir. Yüzlerce kez Junon kesmiş ve hala Nucleus Yüzük düşürememiş arkadaşlar mevcut. Ben bu adama kendi emeğinle düşürmelisin dersem küfürü hak ederim.
Fakat şuraya da değinmeden geçmek istemiyorum. Tüm İKV oyuncuları grup bölgesi ilk geldiği zaman mor eşyalar olmadan Kenan yollarını kat ettiler. Yolun sonunda başarıyı elde etmeyi de bildiler tabii... Benim mor itemim yok diyerek pes etmek bence doğru bir şey değil.
Ha diyeceksin ki biz grup bölgesine adam bulamıyoruz. Buna bir sözüm yok. Bulamayabilirsin fakat bu sistem yetersizliğinden değil, oyuncu yetersizliğindendir bence. İKV kitlesinde gözle görülür bir düşüş olduğu inkar edilemez.
Görüşlerine saygım var, sana iyi oyunlar diliyorum.

maden sistemi düzgün olsaydı yeni oyuncuların önü açılırdı belki. oyunda emekden yana hiçbirşey yok varsa yoksa şans.
- Jokerr
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Maniac Team
Bana kalırsa eğer nadide eşyaların aktarılma şansı yoksa grup bölgelerinde düşen nadide eşya bir daha düşmesin onun yerine başka bir şey düşsün ticarete aktarılmıyor ozaman bir gereği yok!
Jokerr Sntrk
Ya İyi Olarak Ölürsün, ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın
Ya İyi Olarak Ölürsün, ya da kötüye dönüşecek kadar uzun yaşarsın
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Bu dediğin daha önce bi çok kez tartışıldı konuşuldu ama icraat olmadı. Böyle bir niyetleri yok anlayacağın.Jokerr yazdı:Bana kalırsa eğer nadide eşyaların aktarılma şansı yoksa grup bölgelerinde düşen nadide eşya bir daha düşmesin onun yerine başka bir şey düşsün ticarete aktarılmıyor ozaman bir gereği yok!