Büyük Hol | Ateş Çemberi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Büyük Hol | Ateş Çemberi

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Biri Saat kulesi mi dedi gardaşşş ??? :D :mrgreen:

:arrow:
heyyo yazdı:
VerderVeremem yazdı:....Boş beleş ve yanlış işler peşindesiniz:) bide bi saat kulesine git de orda da kes ;)
:arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CLZD_IOJ ... e=youtu.be[/youtube]
Resim
Kullanıcı avatarı
Adamantine
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Adamantine »

Kimin boş konuştuğunu ortaya koymuşsunuz kardeşler :D Güzel paylaşım elinize sağlık :ugeek:
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Vallahi dünde girdim bugün de. Bölgede sürekli çemberci aranıyor artık. Biz 4 çemberci 1 şifa ile tanksız her istediğimiz yere rahatça gidiyoruz. + çember aynı anda açılınca saklı ırklar anında ölüyor. 2 çemberle bile o 7li 8li gruplar anında yeri öpüyor. Dün şifanın can basmasına bil gerek kalmadı. 4lü çemberle seri şekilde ilerledik. Bazen çemberin dışında bir iki tane kalıyor. Onları da yıldırımla hemen kesiyorsun zaten. 4 büyücüde full cehennem onu da belirteyim. İyi bir bilgisayar bulursam video çekip koyucam. holün başından sonuna kadar.
Resim
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

VerderVeremem yazdı:Şu oyundan zerre kadar anladığınız yok boş boş bağrışın kos koca hol bom boş mu tek siz varsınız:)) gir eminönü yada teşkilat sunucusuna (Diğer sunucuların ortalamasını bilmiyorum) çemberci ol yanına bir tank değil 2 tank 3 şifa al kaçtane saklı kesebileceğini göster bi görelim bizde. Olaya mantıksal yönden yaklaşmak yerine at gözlükleriyle bakıyorsunuz ondan sonra forumdan boş boş bağırırsınız yok yeni bölge şöyle yok zengin olan tılsım üretiyor yok bilmem kime ne tılsım düştü ben o kadar gitmeme rağmen düşmedi. Boş beleş ve yanlış işler peşindesiniz:)
Neden yazdığım yorumların sadece bir cümlesine takılıp kalıyorsun anlamış değilim. Boş olan bir sunucuda deneme yapıyorsunuz yukarıda söylediğim cümleye dikkat ediniz. Dikkat etmen gereken kısmı yine alıntı yaparak paylaşıyorum ve tekrar diyorum at gözlüklerini çıkarın.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

VerderVeremem yazdı:
VerderVeremem yazdı:Şu oyundan zerre kadar anladığınız yok boş boş bağrışın kos koca hol bom boş mu tek siz varsınız:)) gir eminönü yada teşkilat sunucusuna (Diğer sunucuların ortalamasını bilmiyorum) çemberci ol yanına bir tank değil 2 tank 3 şifa al kaçtane saklı kesebileceğini göster bi görelim bizde. Olaya mantıksal yönden yaklaşmak yerine at gözlükleriyle bakıyorsunuz ondan sonra forumdan boş boş bağırırsınız yok yeni bölge şöyle yok zengin olan tılsım üretiyor yok bilmem kime ne tılsım düştü ben o kadar gitmeme rağmen düşmedi. Boş beleş ve yanlış işler peşindesiniz:)
Neden yazdığım yorumların sadece bir cümlesine takılıp kalıyorsun anlamış değilim. Boş olan bir sunucuda deneme yapıyorsunuz yukarıda söylediğim cümleye dikkat ediniz. Dikkat etmen gereken kısmı yine alıntı yaparak paylaşıyorum ve tekrar diyorum at gözlüklerini çıkarın.
Tamam anladık herkes kör, cahil Albert Einstein sensin.
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Bu arada heyyo paylaşımın için teşekkürler güzel paylaşım arada 1 2 adet dengesiz çıkar herşeyi çok bileninden doğal şeyler bunlar :)
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

VerderVeremem yazdı:

Sunucun boş olduğunu nerden çıkarıyorsun videoları boşken çektik evet çünkü karışan eden olmasın diye kesilemediğinden değil. Sunucu kalabalıkkende pekala 1 2 slot kesebiliyoruz. Biz kimseye gidinde çemberci olun diye bir tavsiyede bulunmadık üstüne çember hasarınız yeterli değilse çemberci bile olmayın dedik. Çember acemilerin yapabilceği bir şey değil kanatimce. At gözlüklerini çıkarması gereken sensin buyur bir gün sunucumuza bekler misafir etmek isteriz seni istersen gözlerinlede görebilirsin :)
Resim
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Tılsım_DEVA_Anka

Mesaj gönderen heyyo »

ReHaBeT yazdı:Bu arada heyyo paylaşımın için teşekkürler güzel paylaşım arada 1 2 adet dengesiz çıkar herşeyi çok bileninden doğal şeyler bunlar :)
Önemli değil paylaşmak güzeldir :) 8-) Farklı yorumda bulunan arkadaşlar elbette çıkar ama ne yapalım onlarıda öyle kabul etmek lazım kendi fikirleri o yönde :P :twisted:
TUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Her başarılı birinin veya grubun, muhalefet edecek bir karşıtı vardır Turgay abi. Önemli olan enerjiyi laf için değil, icraat için kullanmak ;)

Ellerinize sağlık, full çember giriyoruz tangrise artık :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

heyyo yazdı:
ReHaBeT yazdı:Bu arada heyyo paylaşımın için teşekkürler güzel paylaşım arada 1 2 adet dengesiz çıkar herşeyi çok bileninden doğal şeyler bunlar :)
Önemli değil paylaşmak güzeldir :) 8-) Farklı yorumda bulunan arkadaşlar elbette çıkar ama ne yapalım onlarıda öyle kabul etmek lazım kendi fikirleri o yönde :P :twisted:
Topal diğer konuda aldığın cevap içini baya deşmiş belli:) Tugi sana gelirsek siz anlamamakta hala ısrarcısınız evet sunucunuzu gördüm 3-5 oyuncu var ateş çemberiyle diğer sunuculardan girmeyi dene söylemek istediğimi hala anlamış değilsiniz bir eminönü sunucusu veya bir teşkilat sunucusunda iş yapamazsın böyle karşıt klandan olanları bırak oyuncu sayısından dolayı çekmene fırsat bile vermezler sana hs atacak kışkırtacak sen direnç kıracan o zamana kadar o kalkan slotu 10 defa keserler her slotun başında 2 grup oluşmuş durumda adam elek attığı zaman senin çember iş görmez anlatmak istediğimi anlamamakta ısrarcısınız:)
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön