HuNKaR, aynı mekan derken kastın nedir ? Aynı yaratık derken örümcek ve akreplerden bahsediyorsun sanırım akrep ve örümceklerden farklı yaratıklarda var.Lag denilen illet sadece oyundan değil bilgisayar özelliklerin ve internet hızındanda kaynaklanabiliyor. + Kimse burda bu oyunu zorla oynatmıyor.Bu tür ön yargılardan kaçınmak gerekirHuNKaR yazdı:otur 1 yıl yeni bölge bekle sonra adamlar karşına aynı mekanı aynı yaratıkları koysun. soruyorum tılsım sistemi için illa yeni bi bölgemi lazımdı ? siz çok mantıklı olduğunuz içinmi oyunda oyuncu kalmadı ? yahu büyük hole girelim dedik yürürken aniden lag geliyor 10 saniye sonra bi bakmışsınki 2 akrep yemiş bitirmiş seni. 1 yıl akrep ve deliler içinmi bekletildi bu millet ? çok değil 1-2 ay sonra görürürüm ben bu oyunun halini. eskiden en azından çemberlitaş önünde 1-2 grup olurdu artık oda yok. bugün büyük holdede 3-4 kişiden fazlasını göremedim.ReHaBeT yazdı:Oyunun Tarihçesine baktın mı hiç ? Tarihçeye baktıysan gidipte ejderhalar, pokemonlar ne bileyim uçan kaplumbağalar koyamazlarki mantık...HuNKaR yazdı:sorun aynı mekanları aynı yaratıkları önümüze koymaları. gerçekden bu adamlar kadar üçkağıtçısını görmedim.
Neden hayal kırıklıgı yarattı
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Re: Neden hayal kırıklıgı yarattı
oyunla yönetimi birbirinden ayırmak gerekir. ben bu oyunu senden çok seviyorum adın kadar emin olabilirsin. sadece yılda veya 2 yılda bir saçma sapan tenekelerle akreplerle dolu bölgeleri karşımıza çıkaran sahtekarlar kimse lafım onlara.zorla oynatan yok oynamıyorum zaten sadece takip ediyorum. kuyruk acımda oyunu bu hale sokanlara.ReHaBeT yazdı:HuNKaR, aynı mekan derken kastın nedir ? Aynı yaratık derken örümcek ve akreplerden bahsediyorsun sanırım akrep ve örümceklerden farklı yaratıklarda var.Lag denilen illet sadece oyundan değil bilgisayar özelliklerin ve internet hızındanda kaynaklanabiliyor. + Kimse burda bu oyunu zorla oynatmıyor.Bu tür ön yargılardan kaçınmak gerekirHuNKaR yazdı:otur 1 yıl yeni bölge bekle sonra adamlar karşına aynı mekanı aynı yaratıkları koysun. soruyorum tılsım sistemi için illa yeni bi bölgemi lazımdı ? siz çok mantıklı olduğunuz içinmi oyunda oyuncu kalmadı ? yahu büyük hole girelim dedik yürürken aniden lag geliyor 10 saniye sonra bi bakmışsınki 2 akrep yemiş bitirmiş seni. 1 yıl akrep ve deliler içinmi bekletildi bu millet ? çok değil 1-2 ay sonra görürürüm ben bu oyunun halini. eskiden en azından çemberlitaş önünde 1-2 grup olurdu artık oda yok. bugün büyük holdede 3-4 kişiden fazlasını göremedim.ReHaBeT yazdı:Oyunun Tarihçesine baktın mı hiç ? Tarihçeye baktıysan gidipte ejderhalar, pokemonlar ne bileyim uçan kaplumbağalar koyamazlarki mantık...HuNKaR yazdı:sorun aynı mekanları aynı yaratıkları önümüze koymaları. gerçekden bu adamlar kadar üçkağıtçısını görmedim.
lag konusuna gelince , en baba oyunları oynayıp lag yaşamadım , kıçı kırık ikv'de neden lag var ? bu zaten bin kere tartışıldı ama sizin gibi 3-5 tane yönetimin yaptığı pislikleri savunan arkadaşlar çıkıp yok bilgisayarın yok internetin yok cart curt. tartışmıycam çünkü ne olduğu ortada. aynı mekandan kastım mağara ve içindekiler tabi. [içerik silindi]
Argo kullanımı nedeniyle hesabınız 1 gün süre ile UYARI amaçlı kapatıldı.
SiLAHCI
En son SiLAHCI tarafından 29 Ara 2012 00:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo ifadeler kaldırıldı.
Sebep: Argo ifadeler kaldırıldı.
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Karargah
Bölge gayet iyi hikayeye göre akrep ve delilerin onumuze tekrar konulmasi da sacma bir durum degil..
Boss olmamasindan kaynakli bolge zevksiz diyorlar,bence yanlis Çagatayin dedigi gibi bosta herkesi meraklandiran bir gorev var
daha o gordve gelmis defilim arzlodos gorevinden sonra gorev alamadim.
Bolgedeki savaslar harikulade bazen sıkıyor ancak bise diyemem en kotusu bolgeye yogunluktan dolayi lag var bu durum gercekten can sıkabiliyor.
Ama bolge iyisiyle kotusuyle gayet iyi o bolgede nasil sıkıliyorsunuz anlamis degilim..
Iyi forumlar
Boss olmamasindan kaynakli bolge zevksiz diyorlar,bence yanlis Çagatayin dedigi gibi bosta herkesi meraklandiran bir gorev var
Bolgedeki savaslar harikulade bazen sıkıyor ancak bise diyemem en kotusu bolgeye yogunluktan dolayi lag var bu durum gercekten can sıkabiliyor.
Ama bolge iyisiyle kotusuyle gayet iyi o bolgede nasil sıkıliyorsunuz anlamis degilim..
Iyi forumlar

-
- FareAdam Düşmanı
+1Eqwador yazdı:Bölge gayet iyi hikayeye göre akrep ve delilerin onumuze tekrar konulmasi da sacma bir durum degil..
Boss olmamasindan kaynakli bolge zevksiz diyorlar,bence yanlis Çagatayin dedigi gibi bosta herkesi meraklandiran bir gorev vardaha o gordve gelmis defilim arzlodos gorevinden sonra gorev alamadim.
Iyi forumlar
“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…” (Albert Einstein)
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Yahu kardeşim,ReHaBeT yazdı:+1Eqwador yazdı:Bölge gayet iyi hikayeye göre akrep ve delilerin onumuze tekrar konulmasi da sacma bir durum degil..
Boss olmamasindan kaynakli bolge zevksiz diyorlar,bence yanlis Çagatayin dedigi gibi bosta herkesi meraklandiran bir gorev vardaha o gordve gelmis defilim arzlodos gorevinden sonra gorev alamadim.
Iyi forumlar
“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…” (Albert Einstein)
Bizim şikayet ettigimiz husus,
1.5 yılda bu bolge geldi fakat akrepler fln artık sıkıyor.Onuda geçtim tamam eyvallah tangriss var dediniz tangriss dede 4 tane canavar var tum yol boyunca aynı canavarlar ne bi farklılık ne bir şey.2 yılda 4 tane farklı yaratık mı yapabildiniz bi de 15 tane görev bunlardan zaten 1 i orumcek kes birisi ortalıgı kes 1 isi 5 yıl onceki fare adamları oldur diyerleri git gel görevleri.1.5 Yılda bunları yapmaları çok saçma...
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
-
- FareAdam Düşmanı
Ya anlatımımda ya da algılamanızda bozukluk var.Yazdıklarımı bir gözden geçir.uLtrAsLaN95 yazdı:
1.5 yılda bu bolge geldi fakat akrepler fln artık sıkıyor.Onuda geçtim tamam eyvallah tangriss var dediniz tangriss dede 4 tane canavar var tum yol boyunca aynı canavarlar ne bi farklılık ne bir şey.2 yılda 4 tane farklı yaratık mı yapabildiniz bi de 15 tane görev bunlardan zaten 1 i orumcek kes birisi ortalıgı kes 1 isi 5 yıl onceki fare adamları oldur diyerleri git gel görevleri.1.5 Yılda bunları yapmaları çok saçma...
:arrow:
:arrow:ReHaBeT yazdı: Oyunun Tarihçesine baktın mı hiç ? Tarihçeye baktıysan gidipte ejderhalar, pokemonlar ne bileyim uçan kaplumbağalar koyamazlarki mantık...
Eklenti henüz tamamiyle bitmiş değil gibi gözüküyor.ReHaBeT yazdı: Yapamadığımız bir görev hala açıkta bizleri bir sürpriz bekliyor olabilir.
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
Tamam da bu oyun illa tarihçeye uyguno lsun mu diyoruz tamam ejderhalar fln olmasın da tarihçeden cıkılmıcak die bi koşul yok yeni bi tarihçe yapıp oyuna koyalrar bu kadar basit o zaman oyun hiç gelişemez bu mantıktan vazgeçReHaBeT yazdı:Ya anlatımımda ya da algılamanızda bozukluk var.Yazdıklarımı bir gözden geçir.uLtrAsLaN95 yazdı:
:arrow:
:arrow:ReHaBeT yazdı: Oyunun Tarihçesine baktın mı hiç ? Tarihçeye baktıysan gidipte ejderhalar, pokemonlar ne bileyim uçan kaplumbağalar koyamazlarki mantık...Eklenti henüz tamamiyle bitmiş değil gibi gözüküyorReHaBeT yazdı: Yapamadığımız bir görev hala açıkta bizleri bir sürpriz bekliyor olabilir.![]()
Bu arada tamam yapamadımız bi görev var da yapsak nolacak ki ypaınca yeni canavar mı gelecek dandirik bi görev bizi oyalamak için koymuşlar hiç bi görevin açıklaması .... olur mu?
Bu arada bu bolge için hiç çalışılmadı bu bolge daha haziran da açık dı çünkü topkapı eklentisiyle beraber bu bolgede geldi bi guncellemeye bakardı gelmesi ama ikv çalışıyor gorumunde olması için sonradan geldi
-
- FareAdam Düşmanı
Şef yaratık gelmez bu bölge olduğu gibi böyle kalırsa dediğin gibi o görev oyalamak amacı ile yapılmışsa noktasına kadar haklısın derim.Bölgenin açılmasının üzerinden 1 hafta bile geçmeden bu tür önyargılarla yaklaşmak kimseye fayda sağlamaz açıklamak istediğim kısaca bu.uLtrAsLaN95 yazdı: Tamam da bu oyun illa tarihçeye uyguno lsun mu diyoruz tamam ejderhalar fln olmasın da tarihçeden cıkılmıcak die bi koşul yok yeni bi tarihçe yapıp oyuna koyalrar bu kadar basit o zaman oyun hiç gelişemez bu mantıktan vazgeç
Bu arada tamam yapamadımız bi görev var da yapsak nolacak ki ypaınca yeni canavar mı gelecek dandirik bi görev bizi oyalamak için koymuşlar hiç bi görevin açıklaması .... olur mu?
Bu arada bu bolge için hiç çalışılmadı bu bolge daha haziran da açık dı çünkü topkapı eklentisiyle beraber bu bolgede geldi bi guncellemeye bakardı gelmesi ama ikv çalışıyor gorumunde olması için sonradan geldi
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
Tmm geleceksede o boss bolgeyle beraber gelmeliydi zaten haziranda bolge hazırdı bossuda hazırlayabilirlerdi.ReHaBeT yazdı:Şef yaratık gelmez bu bölge olduğu gibi böyle kalırsa dediğin gibi o görev oyalamak amacı ile yapılmışsa noktasına kadar haklısın derim.Bölgenin açılmasının üzerinden 1 hafta bile geçmeden bu tür önyargılarla yaklaşmak kimseye fayda sağlamaz açıklamak istediğim kısaca bu.uLtrAsLaN95 yazdı: Tamam da bu oyun illa tarihçeye uyguno lsun mu diyoruz tamam ejderhalar fln olmasın da tarihçeden cıkılmıcak die bi koşul yok yeni bi tarihçe yapıp oyuna koyalrar bu kadar basit o zaman oyun hiç gelişemez bu mantıktan vazgeç
Neyse hazırlayamadılar getirmeseler de olur hiç bi oyuncu 24 arlaık gunu neti açtıgında arz lodos geliyor die bi şey gorecegini zannetmiyordu 1 ay geç gelseydi nolur duki soylerlerdi 1 ay sonra arz lodos indirime hazır die herkes bolgeden memnun da kalırdı
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Çemberlitaş dan öncesini bilmem çemberli taşla başladım oyuna. formdan takip ettiğim kadarıyla, gb lerden çok şikayet vardı ve hep eskilerden bahsediliyordu, ferdi bölge isteniyordu, klan savşları bitmişti, herkes karşısındakinin skilenirini falan biliyordu vs ler zevksizdi vs vs vs
Şimdi ne oldu ? ferdi oynayabileceğiniz bir bölge geldi, ama yine şikayet tek başınıza bir yere gidemiyoruz. özelikle şifacı doğrudur ben de şifayla gidemiyorum. peki yeraltı geldiğinde tek başınıza akrepleri geçip hidraya gidebiliyormuydunuz ? şimdi gidebilen kaç şifacı var ?
İstediğim yere tam gidiyorum karşı klandan adamlar kesiyor deniyor. klan savaşları bitti zevki kalmadı dememişmiydiniz
Karşınızdaki oyuncunun ne tılsımlarlar kulandığını nereden anlayacaksınız ? hep aynı yaratıklar deniyor yerin dibinde akrep olur, örümcek olur, böcek olur , bide yarasa olabilirdi. Aslan kaplan olacak hali yoktu bence.
Felaket lag var evet doğrudur var hele birde benim gibi hem kendiniz hem pc niz yaşlıysa siz deli gruptakiler zır deli olur ona diyecek lafım yok.
Bence her şeye rağmen güzel olmuş emek verilmiş biraz daha yapıcı olsak dahamı iyi olur acaba
Şimdi ne oldu ? ferdi oynayabileceğiniz bir bölge geldi, ama yine şikayet tek başınıza bir yere gidemiyoruz. özelikle şifacı doğrudur ben de şifayla gidemiyorum. peki yeraltı geldiğinde tek başınıza akrepleri geçip hidraya gidebiliyormuydunuz ? şimdi gidebilen kaç şifacı var ?
İstediğim yere tam gidiyorum karşı klandan adamlar kesiyor deniyor. klan savaşları bitti zevki kalmadı dememişmiydiniz
Karşınızdaki oyuncunun ne tılsımlarlar kulandığını nereden anlayacaksınız ? hep aynı yaratıklar deniyor yerin dibinde akrep olur, örümcek olur, böcek olur , bide yarasa olabilirdi. Aslan kaplan olacak hali yoktu bence.
Felaket lag var evet doğrudur var hele birde benim gibi hem kendiniz hem pc niz yaşlıysa siz deli gruptakiler zır deli olur ona diyecek lafım yok.
Bence her şeye rağmen güzel olmuş emek verilmiş biraz daha yapıcı olsak dahamı iyi olur acaba
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu