' Tek diyebilceğim şey sabır ' diye noktalandırmak isterdim fakat İmzandan tırstımForumikv1 yazdı: Hemen düşsün istemiyoruz zaten ama anormal sayılarda kesim yapılmasına rağmen istenen eşyanın alınamaması oyuncuya işkence değilde nedir ?
Nucleus Yüzük vb.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Re: Nucleus Yüzük vb.
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Ben de bi aralar anormal derece migrat atıyodum buyucumle sonra nuc yuzuk olmasa ne değişir deidm atmamya başladım 5 6 ay sonra loncadan arklar migrata cagırdı kıramadım gittim o zaman düştü yani kısmet işi
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
benim kişisel kanatim bölgeye sınır getirmeleri yani ilk 300 junonda düşmüyorsa 301. junonda düşme ihtimalinin yüzde yüz olması insanlara bu işkence yapılmamalı.
Örn: ilk junonda düşme ihtimali yüzde bir ise 20. junonda yüzde beş olmalı, 100. junon kesişimizde atıyorum yüzde on olmalı gibi.
Örn: ilk junonda düşme ihtimali yüzde bir ise 20. junonda yüzde beş olmalı, 100. junon kesişimizde atıyorum yüzde on olmalı gibi.
Kykxşifahan, KykxBüyühan,KykxSavaşhan
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258/rehbertakimi.png[/imgleft]
Çantamda junon madalyalarını ayırdığım yer 506 yı gösteriyor(içinde centiron madalyaları yok)Artık sabır sınırlarımı zorluyor o yüzükReHaBeT yazdı:' Tek diyebilceğim şey sabır ' diye noktalandırmak isterdim fakat İmzandan tırstımForumikv1 yazdı: Hemen düşsün istemiyoruz zaten ama anormal sayılarda kesim yapılmasına rağmen istenen eşyanın alınamaması oyuncuya işkence değilde nedir ?![]()
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
BACON
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
:idea: :arrow:Forumikv1 yazdı: Çantamda junon madalyalarını ayırdığım yer 506 yı gösteriyor(içinde centiron madalyaları yok)Artık sabır sınırlarımı zorluyor o yüzük
uLtrAsLaN95 yazdı:Ben de bi aralar anormal derece migrat atıyodum buyucumle sonra nuc yuzuk olmasa ne değişir deidm atmamya başladım 5 6 ay sonra loncadan arklar migrata cagırdı kıramadım gittim o zaman düştü yani kısmet işi
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
dükkanda satılma işi ben olmamalı o zaman oyunun zevki kalmaz senide anlıyorum yüzlerce kez kesmek sıkıyor olabilir ama ikv nin temelini oluşturan olayda bu zaten şans
Ben olmasa ne değişir diyemiyorum çünki kıyamet sette tek eksik o yüzük.ReHaBeT yazdı::idea: :arrow:Forumikv1 yazdı: Çantamda junon madalyalarını ayırdığım yer 506 yı gösteriyor(içinde centiron madalyaları yok)Artık sabır sınırlarımı zorluyor o yüzük
uLtrAsLaN95 yazdı:Ben de bi aralar anormal derece migrat atıyodum buyucumle sonra nuc yuzuk olmasa ne değişir deidm atmamya başladım 5 6 ay sonra loncadan arklar migrata cagırdı kıramadım gittim o zaman düştü yani kısmet işi
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
BACON
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Junon kesimim yüzlerce ama tek takım kaldı çıkmıyor sırf onun için günde 4 5 kez junon kesiyorum artık bıktım çıkmıyor her seferinde çıkma umuduyla girdiğim bölgede çıkarken herzaman ki gibi hüsranlarla ayrılıyorum . Hemen çıksın demiyorum farkındadır herkes bunun oyunda en zor çıkan takı bu ama yüzlerce kesimin ardından hala çıkmıyorsa bir çözüm düşünülmeli bu takıya .
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Aynen katılıyorum Yasin.adresbu yazdı:Merhabalar;
Sıgınak- Migrat eklentisi üzerinden yıllar geçti ve halen bir lanet olası takı ne kadar uğraşsamda çıkmıyor , yönetimden dileğim akçe ile herşey satıyorsunuz bu takılarada akçe ile veya başka bir şekilde satılma imkanı versenizde bizde mutlu olsak. Bir yüzük için bu eziyet çok acı.
İyi eğlenceler.
3 büyücü karakterimden sadece 1'inde Nucleus Yüzük var.

- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Junon bana İllallah dedirtti Nuc yüzüğü bu yıl fan arttan aldım.Yoksa çoktan bırakmıştım gitmeyi.Hala peşinde koşturanlara şans diliyorum.Bence de kesinlikle bu inada binen eşyalara alternatif sunulmalı.300 Junon madalyasından sonra Nucleus yüzük dükkanda veya oyunda satışa açık hale gelebilmeli.BunudaBanlayin yazdı:Aynen katılıyorum Yasin.adresbu yazdı:Merhabalar;
Sıgınak- Migrat eklentisi üzerinden yıllar geçti ve halen bir lanet olası takı ne kadar uğraşsamda çıkmıyor , yönetimden dileğim akçe ile herşey satıyorsunuz bu takılarada akçe ile veya başka bir şekilde satılma imkanı versenizde bizde mutlu olsak. Bir yüzük için bu eziyet çok acı.
İyi eğlenceler.
3 büyücü karakterimden sadece 1'inde Nucleus Yüzük var.
2006-2013