O kadar paralı bişi olmayacak haberin olsun ilerleyen zamanlarda nerden cıkıyor görürsün.EkSeLaNS53 yazdı:Bu Kondrit galiba her hangi birşeyden düşmüyo , yada çekilmiyor , sadece akçeyle mi alınıyor ? Sadece akçeyle alınıyorsa 295 akçe tanesi , bunu oyun parasıyla kaça satarlar acaba ? Sadece 295 akçeye alınıyorsa pek ucuz birşey olacağını sanmıyorum :evil: :evil: :evil:
Kondrit Piyasası
Re: Kondrit Piyasası
A R Z L O D O S
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
zor bişi değil gibi görünüyor şu anda (sonradan drop oranını değiştirmezlerse) bölgede yansıtan çok kişi gördüm
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Merhabalar kondrit madeni meteoritin safıdır foto çekmeyi unuttum ama ben meteroit madeninden düşürdüm.

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Kondrit Madeni Akçeyle satılmaktadır 295 akçe Arz ve Lodos Bölgesinde Arzları ve lodosları birleştiren köprünün ortasında Bulunan Gönül Adlı NPC'de satılmaktadır bunun yanında tılsımlar ,reçeteleride satılmaktadır..Tılsım üretimlerindede Kondrit Madeni İhtiyacı vardır hepsinde ..
İyi Forumlar,
İyi Forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
kandemir yazdı:Kondrit Madeni Akçeyle satılmaktadır 295 akçe Arz ve Lodos Bölgesinde Arzları ve lodosları birleştiren köprünün ortasında Bulunan Gönül Adlı NPC'de satılmaktadır bunun yanında tılsımlar ,reçeteleride satılmaktadır..Tılsım üretimlerindede Kondrit Madeni İhtiyacı vardır hepsinde ..![]()
İyi Forumlar,
Merhabalar kondrit madeni meteoritin safıdır foto çekmeyi unuttum ama ben meteroit madeninden düşürdüm.
Oyuncu yazmış oda biliyor gönülde satıldıgını ama hangi hayvandan (oyundaki hayvanlar sanki biizm karakterlerin robotlaşmısı ve yahu ne hayvanı örümcek akrep tamamda onların hayvan oldugunu söylemek zor)düşüyor diye sormuş simdlik herhangi bir hayvandan düştüğü gözükmemiş bir madenin safı ve maden kademesi istemeyen bir maden çamurun özü diyelim biz buna.
A R Z L O D O S
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Benim asıl merak ettiğim tılsım piyasasının nasıl şekilleneceği.
- withoutlove
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
EJDERHA İKSİR HEM DÜŞÜYO HEM ÜRETİLİYO NEDEN AKCE İLE SATIYORLARKİ ? :dXxxChesTeRxxX yazdı:Düşen bişeyi akçeyle neden satsınlarki ?
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı

Oyunun yeni menekşe elması diyebilirmiyiz buna o zaman ? Yani herkes eskiden elmas madenine dadandığı gibi , meteorit madenine mi cullanacak , böylesine zor bir bölgedede bu madeni boş bulup çekmek büyük sıkıntı olacak gibi , yani menekşe elmas madeninden daha zor ulaşılabilinen bir maden olması muhtemel , sanki akçeyle alınmaya birazda mecbur bırakılmış bir maden gibi geldi bana , yada akçeyle alanlardan parayla almak gibi :?:ARZLODOS yazdı:kandemir yazdı:Kondrit Madeni Akçeyle satılmaktadır 295 akçe Arz ve Lodos Bölgesinde Arzları ve lodosları birleştiren köprünün ortasında Bulunan Gönül Adlı NPC'de satılmaktadır bunun yanında tılsımlar ,reçeteleride satılmaktadır..Tılsım üretimlerindede Kondrit Madeni İhtiyacı vardır hepsinde ..![]()
İyi Forumlar,
Oyuncu yazmış oda biliyor gönülde satıldıgını ama hangi hayvandan (oyundaki hayvanlar sanki biizm karakterlerin robotlaşmısı ve yahu ne hayvanı örümcek akrep tamamda onların hayvan oldugunu söylemek zor)düşüyor diye sormuş simdlik herhangi bir hayvandan düştüğü gözükmemiş bir madenin safı ve maden kademesi istemeyen bir maden çamurun özü diyelim biz buna.
- TRQJEN
- Cin Avcısı

- Lonca: We Arethe Best
Merhaba;
Kondrit Resmi

Piyasası hakkında bir bilgi veremem fakat
Tılsım meteorit (meteorit yeteneğinin süresini 1 sn düşürür ) reçetesinde yanılmıyorsam 18 tane istiyor.
en az 6 tane istiyor diye gördüm..
şahsen akçeyle çeken az olursa fiyatının pek ucuz olacağı söylenemez.
2500 akçeye'de sadece 8 tane alabiliyorsunuz.
Kondrit Resmi

Piyasası hakkında bir bilgi veremem fakat
Tılsım meteorit (meteorit yeteneğinin süresini 1 sn düşürür ) reçetesinde yanılmıyorsam 18 tane istiyor.
en az 6 tane istiyor diye gördüm..
şahsen akçeyle çeken az olursa fiyatının pek ucuz olacağı söylenemez.
2500 akçeye'de sadece 8 tane alabiliyorsunuz.
- SmokyPAUK
- Cin Avcısı

- Lonca: Ehlim Mürre
Bendede 3 tane vardı. Meteorit den çekmiştim. Bir tanesini meraklı bir arkadaşa 15m a sattım. Birçok reçete düştü ama daha 2 kondrit ile 4 Peptit Klorotoksinden başka bişeyim yok. Peptit Klorotoksin (ismini doğru yazyormuyum bilmiyorum) 3 tanesi saklı ırklardan, bir tanesi de o deli gibi dolanıp duranlardan düştü işte ismi neyse