Büyük Holde Geliştirilmesi Gereken Hususlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Büyük Holde Geliştirilmesi Gereken Hususlar

Mesaj gönderen muymur »

Arkadaşlar bende arz ve lodos pek kötü olmamış ve oyunu betadan beri oynuyorum bazı arkadaşlarımız yeni gelen paketlerden şikayetçi bunun nedenini bir türlü anlayamadım görevleri falan okuyanlarınız varsa eğer oyunun konusunun buralara geleceğini anlıyanlar olucaktır vede oyunda yeni gelen şeylerin olması normal neyse bence bölgede eksik olan şeyler;
-->Klan merkezlerine Topkapıya giden bir ruh taşı koyulmalı
-->Çıkışın klan merkezlerine koyulması örn bir asansör koyarak herhangibir yere çıkış koyulması.
-->Klan merkezlerine İşportacı yada sancaklarda olduğu gibi Tüccar koyulması.
-->Klan merkezlerine banka koyulması.

Benim gördüğüm eksikler bunlar.
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Büyük Holde Geliştirilmesi Gereken Hususlar

Mesaj gönderen vengeance »

+yeni bir boss olması
Kullanıcı avatarı
Forumikv1
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Forumikv1 »

Arz lodos bölgesi şuanki haliyle eksik olduğunu belli ediyor.Şef(boss) un olduğu bir bölüm eklenecek gibi görünüyor.Bunu nerden anladım:
:arrow: Sürüm notlarında yeni 12 çeşit düşman eklendiği yazıyor şuanki haliyle 12 çeşit düşman yok.
:arrow: Tangrris sonunda ışınlanma alanı olduğu belli olan bir oda var benzeri centrion arkasındada vardı.
:arrow: Yeni görevlerde saklı ırkların daha güçlü biri tarafından kontrol edildiği ima ediliyor.
:arrow: Huzursuzluk görevini yapmak için büyük holde girmedik yer bırakmadım ama herhangi bir ipucu yok.Büyük ihtimal o görev tangris odasında sonradan aktif edilcek bir geçitle yapılacak.
Aynı sistem ile derindeki sır geldikten bir süre sonra hidralar açılmıştı aynı taktik burdada uygulanıyor gibi
Sabırlı insanın öfkesinden kork
BACON
Kullanıcı avatarı
muymur
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen muymur »

Forumikv1 yazdı:Arz lodos bölgesi şuanki haliyle eksik olduğunu belli ediyor.Şef(boss) un olduğu bir bölüm eklenecek gibi görünüyor.Bunu nerden anladım:
:arrow: Sürüm notlarında yeni 12 çeşit düşman eklendiği yazıyor şuanki haliyle 12 çeşit düşman yok.
:arrow: Tangrris sonunda ışınlanma alanı olduğu belli olan bir oda var benzeri centrion arkasındada vardı.
:arrow: Yeni görevlerde saklı ırkların daha güçlü biri tarafından kontrol edildiği ima ediliyor.
:arrow: Huzursuzluk görevini yapmak için büyük holde girmedik yer bırakmadım ama herhangi bir ipucu yok.Büyük ihtimal o görev tangris odasında sonradan aktif edilcek bir geçitle yapılacak.
Aynı sistem ile derindeki sır geldikten bir süre sonra hidralar açılmıştı aynı taktik burdada uygulanıyor gibi
boss konusunda haklısın önce haritaya alışmamızı bekliyorlar sonra tangrris'in sonuna bir ruh taşı atarlar kesin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön