TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI(ARZ VE LODOS)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI(ARZ VE LODOS)

Mesaj gönderen HuNKaR »

arkadaş burda sadece tılsım sisteminden bahsetmemiş. veya tılsım sistemi adı altında saçma sapan bi bölge çıkarmaya gerek yoktu. bu bölgeyle 1-2 yıl daha uyutucaklar milleti.
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

HuNKaR yazdı:yüreğine sağlık. eklemek istediklerimde var.

ahmet avcı'dan bahsetmişsin. sonuna kadar haklısın katılıyorum. kıs kıs gülüp küstahça hareketler yapmakdan başka bildikleri bi halt yok. onun yanına nerull'uda ekleyebiliriz. kardeşim bugüne kadar ne yaptınız ki siz ? utanmadan buluşmalar düzenleyip milletin gözünün içine baka baka küstahça gülüyorsunuz. sömürdünüz gerçekden sömürdünüz. facebookda beğeniyle tılsım açıklıyor herifler ya. nesinizki siz kardeşim gözünüzü para mı bürüdü anlamıyorum. para bu kadar önemliyse verelim parasını gidin. bu kadar gurursuz bu kadar küstah olunmaz. yok azıcık gururumuz var diyosanız bu işi bırakın ve gidin. nocomment gibi değerli insanları değerli abilerimizi görmek istiyoruz biz.

arz ve lodos hayal kırıklığını sanırım birtek bende yaratmamıştır. yine girenlerin birçoğu hüsrana uğruycakdır. eğer böyle olursa bu oyunu bitiren son evre olur. henüz hiçbirşey bitmiş değil. yol yakınken çekin gidin abi yeter sömürdüğünüz şu oyunu
arkadaşım sen ahmet avcı'yı, nihat abi'yi (nerull)'u nereden tanıyorsun da burada abuk subuk şeyler konuşuyorsun. adamlar izmir'e geldi bizimle oturdu arkadaş gibi sohbet etti, sorularımızı cevapladı. facebook'tan da ne sorsam hemen mesajımı nazikçe cevaplarlar. sen neyin kafasını yaşıyorsun?

oyuna gelen yenilikleri belki beğenmeyebilirsin, bu sana kalmış birşey. ne olursa olsun hiçbirşey sana tanımadığın insanlar konusunda saçma sapan yorumlar yapma hakkını tanımaz. çok iyi biliyorsan gm başvurusu yapsaydın. kesin bi kuyruk acın varki bu insanlara laf sokmaya çalışıyorsun. birine laf söylemeden önce kendine bak kendine! :evil:

bugüne kadar naptınız demişsin bir de. e forumun eski duyurular bölümüne arada göz at derim, ben arada kaçırdıklarıma bakıyorum. Sende bak bakalım neler yapılmış son 2-3 senede
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

Yahu bilader bu hesapları özelliklemi açıyosunuz? Madem bu kadar şikayetçisiniz neden oyuna devam ediyosunuz.
Arkadaş herkes oyun uzmanı olmuş .
Eleştirdiğin adamlar sana küstahça gülmüşse vardır bir bildikleri Bursada oturduk sohbet ettik bahsettiğin gibi kişiler değillerdi. Demekki sende var bir sorun.

Arz ve lodosa gelince beğenmediğim yönleri var elbet özellikle klanlar arası eşitsizlik zor. Ama sırf bunu beğenmedim diye fake hesaplar açıpda saçmalamam. Ben her sunucuda oynadım ne susturma aldım nede ceza kaşınan kaşınıyo sonrada zırlıyo.

BEĞENMİYOSAN KAPI ORDA kalacaksanda adam gibi nickini yaz öylle eleştir.

NOKTA..!
ISırırırırıırrım
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Bizifarklı Clan

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

Oyuna yapılan bir çok eleştiriye bende katılıyorum maden ocağına işportacı konulmaması çantayı boşaltmak için çoğumuzun em den geçmemiz saçma sapan bir olay programcıların bunu akıl edecek zekada olmadıklarını zaten biliyoruz fakat test edenlerde mi bu ayrıntıya hiç dikkat etmedi şaşılacak şey doğrusu ayrıca maden ocağında bir tane ruh taşı konsa topkapıya geçiş için çok daha güzel olurdu ve oyunda şöyle bizi daha fazla heycanlandıracak en azından 1 tane büyük boss konulsaydı çok daha heycan verici olabilirdi.bunlar düzeltilirse ortada fazla sorun kalmayacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Hikayeye göre şu anda teşkilat büyük holün kapısını tüm neferlere açalım mı açmayalım mı diye tartışma halindeler.Topkapı olayı ise teşkilatın yaptığı bir şey.Dolayısıyla oraya ruh taşı koyamazlar.
Fakat ölünce nerede canlanacağımıza dair bir seçenek sunabilirler.Hol girişi veya maden ocağı bölgesi şeklinde 2 seçenek sunabilirler oyunculara.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

OtomatikPortakal yazdı:Yahu bilader bu hesapları özelliklemi açıyosunuz? Madem bu kadar şikayetçisiniz neden oyuna devam ediyosunuz.
Arkadaş herkes oyun uzmanı olmuş .
Eleştirdiğin adamlar sana küstahça gülmüşse vardır bir bildikleri Bursada oturduk sohbet ettik bahsettiğin gibi kişiler değillerdi. Demekki sende var bir sorun.

Arz ve lodosa gelince beğenmediğim yönleri var elbet özellikle klanlar arası eşitsizlik zor. Ama sırf bunu beğenmedim diye fake hesaplar açıpda saçmalamam. Ben her sunucuda oynadım ne susturma aldım nede ceza kaşınan kaşınıyo sonrada zırlıyo.

BEĞENMİYOSAN KAPI ORDA kalacaksanda adam gibi nickini yaz öylle eleştir.

NOKTA..!
Arkadaş çok güzel açıklamış,buluşma konusuna eklemek istediğim birşeyler var.
Bayramlaşma etkinliği olduğu sıralar İstanbuldaydım ve bayramlaşmaya katıldım çokta renkli zaman geçirdiğime inanıyorum.Uzun zamandır abi dediğim insanların bu sıfatı sonuna kadar hakkettiğinede inanıyorum.Henüz 3. tılsımları düşürmemişken, etkilerini görmeden hemen eleştirme tavrınızada anlam verebilmiş değilim..
İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

bölge bence güzel tasarlanmış müzikleri iyi arz lodos çatışmalarıda çok iyi yanlız tangriss in devamı olmasa bile o girişi koruyan bi boss veya gizit ile alakalı bir boss ta olabilirdi birde canavarlar slot halinde değil teker teker gelmeliydi ama yinede güzel hidra eklentisi gibi sonradan boss ekleneceği umudu ile bekliyoruz :)
Kullanıcı avatarı
Berika
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Berika »

dafnehazal35 yazdı:Oyuna yapılan bir çok eleştiriye bende katılıyorum maden ocağına işportacı konulmaması çantayı boşaltmak için çoğumuzun em den geçmemiz saçma sapan bir olay programcıların bunu akıl edecek zekada olmadıklarını zaten biliyoruz fakat test edenlerde mi bu ayrıntıya hiç dikkat etmedi şaşılacak şey doğrusu ayrıca maden ocağında bir tane ruh taşı konsa topkapıya geçiş için çok daha güzel olurdu ve oyunda şöyle bizi daha fazla heycanlandıracak en azından 1 tane büyük boss konulsaydı çok daha heycan verici olabilirdi.bunlar düzeltilirse ortada fazla sorun kalmayacağını düşünüyorum.

Programcıların, yöneticilerin veya emeği geçen statü fark etmeksizin bir bireyin performansı doğrultusunda sizlere sunulan bir projeyi beğenmiyorsanız, dile getirebilirsiniz. Tabi ki oyunu eleştirelim hep beraber. Hatalarını irdeleyelim. Lakin, En mükemmeli ve eksiksiz bir proje ile bile birilerinin isteklerini karşılar, bir başkasınınkine karşılık veremeyebilirsiniz. Çünkü her bir bireyin kendine özgü ayrıntılarının saklandığı bir düşüncesi vardır.

Topkapı geleceğine dair açıklama yapılmasıyla birlikte çoğumuz sabırsızlıkla heyecan içinde bekliyorduk. Bölge sizlere sunulduğu vakit, Kimileri beğendi. Kimileri ise beğenmedi. Sayısız benzer başlık adı altında konular açıldı. Şöyle diyelim, Topkapının açılması ile ben bir şey kaybetmedim. Aksine topkapının çoğumuzun beğenmemesine rağmen artıları var. Ruh taşlarının işlevliği benim için bir artıydı. Bana oyunun ne kazandırdığı önemlidir ve hala ruh taşları çoğumuzun işine yaramaktadır.

Yeni bölgeyi bende beğenmedim, hem de hiç.
Mini Mani Mone Poooo
Kullanıcı avatarı
soulpowerbeta
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen soulpowerbeta »

Her gelen eklenti yeni bir lag , oyundan atma , hata kodu 183 vs vs.

bazı arkadaşlar var öyle yorumlar yapmışlar ki sanki ekmek parasını ik yönetimi veriyormuş gibi.
padişahların sırtını sıvazlayanlar misali...

Eleştriye açık bir oyun değil mi ? Yerinde eleştireceksin ki daha iyisini yapmaya çalışsınlar...

SouLPoweRBeTa
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Evet konuya el atmak gerekti, Ben bu oyunu 5 yıldır oynuyorum tüm GM'lerimiz şeker gibi adamdır, en çokta aralarında ferdiyi beğeniyorum hep konusur benimle. Diğer bir konu bölge gayet güzel, oynamayın arkadasım ozaman nerden biliyorsun 59. seviye yaratıklarının 5000 vuracagını belki bu tılsımlar lazım olacak neden herseyi gereksiz görüyorsunuz oynamayın cekin gidin ozaman.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön