ilk 4 görevi yaptım ama Işık 5. görevi vermiyor. Sorun nerde olabilir ?ReHaBeT yazdı:1. Görev ) Dilara - Kırmızı madalyalı adam; Arz Klanı bölgesinde Gizit Liderinin birkaç fare adamla saklandığı yer diyebiliriz.Ardından otomatik Gizit liderini öldür görevi geliyor.
2. Görev ) Dilara - Başsağlığıydı sanırım Yasemin'e yönlendiriyor.
3.Görev ) Domuz - önce Kanpençeye sonra Mebrure Hanım'a yönlendiriyor Mebrure Hanım 15 adet Örümcek ağı ve Akrep gözü istiyor.
4.Görev ) Mebrure Hanım -[ Arz ve lodos ] Arz ve Lodosların çatıştığı mekanı gezin Tünelin sonuna Tangriss koridorunun başına geldiğinizde tamamlanıyor görev.
5. Görev ) Işık Hanım - Ekmek parası,Sandığı açtığımızda görev tamamlanıyor.(Tılsım - Ofansif Dövüşme (I) )
6. Görev ) Işık Hanım - Arzuhalciye yönlendiriyor Arzuhalci ile konuşunca görev tamamlanıyor (Tiktaklar)
7. Görev ) Eski Telefon - ...
8. Görev ) Yaralı Meran - Yaralı meranla tekrar konuştuğunuzda görev tamamlanıyor (Tılsım- Defansif Dövüşme 1 (I) ) Ardından otomatik olarak Saatler görevi gelmektedir.
Atlayıp unuttuklarım olabilir, açıklamalarda az çok eksiklik olabilir hatırladığım kadarıyla yazdım.
Keyifli Forumlar...
Görev Listesi
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Görev Listesi
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Comader yazdı:
ilk 4 görevi yaptım ama Işık 5. görevi vermiyor. Sorun nerde olabilir ?
Muhtemelen yapmadığın herhangi bir görev vardır en basitinden Latex ve İpek görevleri
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
-
- FareAdam Düşmanı
Blackmatrix yazdı:Eline sağlıkta paşa , bu 8 , görevi kım veriyor ? onu anlamadım
Son görev Anahtarlar görevi sanırım Henüz yapmadım
- AragornxKbrnr
- Acemi Savaşçı
akrep gözü ve örümcek ağı görevinin ödülü ne ? Memure bana hiç bir şey vermedi
-
- FareAdam Düşmanı
O görevde ödül yok.AragornxKbrnr yazdı:akrep gözü ve örümcek ağı görevinin ödülü ne ? Memure bana hiç bir şey vermedi
Işık Hanım - Ekmek parası görevinin devamında olan metaryaller görevinde ve Yaralı Meran - Acı görevinde, her sınıfın kendisine ait ödülleri (Tılsımlar) var.
- AragornxKbrnr
- Acemi Savaşçı
ReHaBeT yazdı:O görevde ödül yok.AragornxKbrnr yazdı:akrep gözü ve örümcek ağı görevinin ödülü ne ? Memure bana hiç bir şey vermedi
Işık Hanım - Ekmek parası görevinin devamında olan metaryaller görevinde ve Yaralı Meran - Acı görevinde, her sınıfın kendisine ait ödülleri (Tılsımlar) var.
bilgi için teşekkürler
3 . Görevi , Yani Domuz iLe Konuşdugumda Görev Vermiyor . s Neden , ?

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
ReHaBeT yazdı:1. Görev ) Dilara - Kırmızı madalyalı adam; Arz Klanı bölgesinde Gizit Liderinin birkaç fare adamla saklandığı yer diyebiliriz.Ardından otomatik Gizit liderini öldür görevi geliyor.
2. Görev ) Dilara - Başsağlığıydı sanırım Yasemin'e yönlendiriyor.
3.Görev ) Domuz - önce Kanpençeye sonra Mebrure Hanım'a yönlendiriyor Mebrure Hanım 15 adet Örümcek ağı ve Akrep gözü istiyor.
4.Görev ) Mebrure Hanım -[ Arz ve lodos ] Arz ve Lodosların çatıştığı mekanı gezin Tünelin sonuna Tangriss koridorunun başına geldiğinizde tamamlanıyor görev.
5. Görev ) Işık Hanım - Ekmek parası,Sandığı açtığımızda görev tamamlanıyor.(Tılsım - Ofansif Dövüşme (I) )
6. Görev ) Işık Hanım - Arzuhalciye yönlendiriyor Arzuhalci ile konuşunca görev tamamlanıyor (Tiktaklar)
7. Görev ) Eski Telefon - ...
8. Görev ) Yaralı Meran - Yaralı meranla tekrar konuştuğunuzda görev tamamlanıyor (Tılsım- Defansif Dövüşme 1 (I) ) Ardından otomatik olarak Saatler görevi gelmektedir.
Atlayıp unuttuklarım olabilir, açıklamalarda az çok eksiklik olabilir hatırladığım kadarıyla yazdım.
Keyifli Forumlar...
Şu ekmek parası görevindeki sandık tam olarak nerede rica etsem açıklarmısınız ?
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
yaralı meranda büyük holdemi ?ReHaBeT yazdı:Blackmatrix yazdı:Eline sağlıkta paşa , bu 8 , görevi kım veriyor ? onu anlamadımTangriss Koridorunda Yaralı Meran var ondan alıyoruz görevi tekrar Meranla konuştuktan sonra görev tamamlanıyor otomatik olarak Saatler isimli görev geliyor Saatler isimli görevde Tangriss geçitinde tamamlanıyor.
Son görev Anahtarlar görevi sanırım Henüz yapmadım![]()