Görev Listesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Görev Listesi

Mesaj gönderen Comader »

ReHaBeT yazdı:1. Görev ) Dilara - Kırmızı madalyalı adam; Arz Klanı bölgesinde Gizit Liderinin birkaç fare adamla saklandığı yer diyebiliriz.Ardından otomatik Gizit liderini öldür görevi geliyor.
2. Görev ) Dilara - Başsağlığıydı sanırım Yasemin'e yönlendiriyor.
3.Görev ) Domuz - önce Kanpençeye sonra Mebrure Hanım'a yönlendiriyor Mebrure Hanım 15 adet Örümcek ağı ve Akrep gözü istiyor.
4.Görev ) Mebrure Hanım -[ Arz ve lodos ] Arz ve Lodosların çatıştığı mekanı gezin Tünelin sonuna Tangriss koridorunun başına geldiğinizde tamamlanıyor görev.
5. Görev ) Işık Hanım - Ekmek parası,Sandığı açtığımızda görev tamamlanıyor.(Tılsım - Ofansif Dövüşme (I) )
6. Görev ) Işık Hanım - Arzuhalciye yönlendiriyor Arzuhalci ile konuşunca görev tamamlanıyor (Tiktaklar)
7. Görev ) Eski Telefon - ...
8. Görev ) Yaralı Meran - Yaralı meranla tekrar konuştuğunuzda görev tamamlanıyor (Tılsım- Defansif Dövüşme 1 (I) ) Ardından otomatik olarak Saatler görevi gelmektedir.

Atlayıp unuttuklarım olabilir, açıklamalarda az çok eksiklik olabilir hatırladığım kadarıyla yazdım.

Keyifli Forumlar...
ilk 4 görevi yaptım ama Işık 5. görevi vermiyor. Sorun nerde olabilir ?
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Comader yazdı:

ilk 4 görevi yaptım ama Işık 5. görevi vermiyor. Sorun nerde olabilir ?

Muhtemelen yapmadığın herhangi bir görev vardır en basitinden Latex ve İpek görevleri
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Eline sağlıkta paşa , bu 8 , görevi kım veriyor ? onu anlamadım :D
...
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Blackmatrix yazdı:Eline sağlıkta paşa , bu 8 , görevi kım veriyor ? onu anlamadım :D
:) Tangriss Koridorunda Yaralı Meran var ondan alıyoruz görevi tekrar Meranla konuştuktan sonra görev tamamlanıyor otomatik olarak Saatler isimli görev geliyor Saatler isimli görevde Tangriss geçitinde tamamlanıyor.

Son görev Anahtarlar görevi sanırım Henüz yapmadım :)
Kullanıcı avatarı
AragornxKbrnr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AragornxKbrnr »

akrep gözü ve örümcek ağı görevinin ödülü ne ? Memure bana hiç bir şey vermedi
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReHaBeT »

AragornxKbrnr yazdı:akrep gözü ve örümcek ağı görevinin ödülü ne ? Memure bana hiç bir şey vermedi
O görevde ödül yok.
Işık Hanım - Ekmek parası görevinin devamında olan metaryaller görevinde ve Yaralı Meran - Acı görevinde, her sınıfın kendisine ait ödülleri (Tılsımlar) var.
Kullanıcı avatarı
AragornxKbrnr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AragornxKbrnr »

ReHaBeT yazdı:
AragornxKbrnr yazdı:akrep gözü ve örümcek ağı görevinin ödülü ne ? Memure bana hiç bir şey vermedi
O görevde ödül yok.
Işık Hanım - Ekmek parası görevinin devamında olan metaryaller görevinde ve Yaralı Meran - Acı görevinde, her sınıfın kendisine ait ödülleri (Tılsımlar) var.

bilgi için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
TomRiddLe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TomRiddLe »

3 . Görevi , Yani Domuz iLe Konuşdugumda Görev Vermiyor . s Neden , ?
Resim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Kullanıcı avatarı
HIStory
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen HIStory »

ReHaBeT yazdı:1. Görev ) Dilara - Kırmızı madalyalı adam; Arz Klanı bölgesinde Gizit Liderinin birkaç fare adamla saklandığı yer diyebiliriz.Ardından otomatik Gizit liderini öldür görevi geliyor.
2. Görev ) Dilara - Başsağlığıydı sanırım Yasemin'e yönlendiriyor.
3.Görev ) Domuz - önce Kanpençeye sonra Mebrure Hanım'a yönlendiriyor Mebrure Hanım 15 adet Örümcek ağı ve Akrep gözü istiyor.
4.Görev ) Mebrure Hanım -[ Arz ve lodos ] Arz ve Lodosların çatıştığı mekanı gezin Tünelin sonuna Tangriss koridorunun başına geldiğinizde tamamlanıyor görev.
5. Görev ) Işık Hanım - Ekmek parası,Sandığı açtığımızda görev tamamlanıyor.(Tılsım - Ofansif Dövüşme (I) )
6. Görev ) Işık Hanım - Arzuhalciye yönlendiriyor Arzuhalci ile konuşunca görev tamamlanıyor (Tiktaklar)
7. Görev ) Eski Telefon - ...
8. Görev ) Yaralı Meran - Yaralı meranla tekrar konuştuğunuzda görev tamamlanıyor (Tılsım- Defansif Dövüşme 1 (I) ) Ardından otomatik olarak Saatler görevi gelmektedir.

Atlayıp unuttuklarım olabilir, açıklamalarda az çok eksiklik olabilir hatırladığım kadarıyla yazdım.

Keyifli Forumlar...

Şu ekmek parası görevindeki sandık tam olarak nerede rica etsem açıklarmısınız ?
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

ReHaBeT yazdı:
Blackmatrix yazdı:Eline sağlıkta paşa , bu 8 , görevi kım veriyor ? onu anlamadım :D
:) Tangriss Koridorunda Yaralı Meran var ondan alıyoruz görevi tekrar Meranla konuştuktan sonra görev tamamlanıyor otomatik olarak Saatler isimli görev geliyor Saatler isimli görevde Tangriss geçitinde tamamlanıyor.

Son görev Anahtarlar görevi sanırım Henüz yapmadım :)
yaralı meranda büyük holdemi ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön