Ejderli büyücü o dediğin tılsımları üretene kadar istediği seti üretebilir merak etmeberkan587 yazdı:Arkadaşlar her gelen güncelleme ile oyuncular isyanlarda oluyor.Bölgenin daha saat kısmına geçilmiş değil,belkide sonradan açılacak yada bir görevi yapınca etkinleşecek.Tılsımlarını dizen Ejderli büyücüler bile aralarında grup yaparak gaffara çok rahat girip üstlerini dizecekler,yönetim burda eski oyuncularıda düşünerek bir güncelleme yapmış ama hala isyan eden kişiler var.Ben dün yaklaşık 4-5 saat oynadım bölge genişlik olarak ideal bir genişlikte görünüyor.
TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI(ARZ VE LODOS)
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI(ARZ VE LODOS)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
HeilHitler yazdı:Seni ayakta alkışlıyorum! O kadar doğru ki yazdıkların. Ama ben Zwartan hala burada diye biliyorum.
auril & DoubleLift
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Beklentileri karşılayamamış olabilir. Yalnız, Büyücü tılsımlarının etkilerine hayran kaldım. Baştan yaratılmış gibi olmuş. Bİr devir açılmış. Şifacı karakterine de depar yeteneği vereydiniz eliniz mi kırılırdı
Ayrıca bölgeye bir tane işportacı koyulmalı 
Mini Mani Mone Poooo
Merhaba,
Şu konuya önce bir açıklık getiriyimde
Zwartan bırakmadı
kendisi sobee de çalışmaktadır.
Şu konuya önce bir açıklık getiriyimde
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Bizifarklı Clan
Geçmişteki yöneticileri hatırlıyorsan onların bu ikv ye ne kadar zarar verdiklerinide hatırlamalısın bence o döneme ait forum konularını bi araştır istersen çemberli taş ilk çıktığında ortaya çıkan saçmalık dolu hataları belirtmek için burada konu bile açamıyorduk.su anda lathander yine aynı görevinde olsaydı sen buraya bu konuyu açamazdın hatta açsan bile konun kilitlenir sırf böyle bir eleştiri yaptığın için oyun çarın bile bloke olurdu biz bunları yaşadık.Zwartanın ayrılmasına gelince ikvde bir zwartan gider yerine çok daha iyi yetenekli birisi gelir. kimse ikv nin vazgeçilmezi değildir.şu an yönetimde bence eski ikv yi yaşatacak yöneticilerin bulunmadığı çok doğru eski ikv giden yöneticilerin sayesinde çöküş yaşıyordu bir çok oyuncu bende dahil onlar yüzünden oyunu bırakmıştık şimdiki yönetim bence çok güzel çalışıyor ve benim gibi bir çok oyuncu yavaş yavaş geri dönüş yapıyor.açıkça söylemek gerekirse eski yönetim fanatiklerininde dönüp dönmemesi pekte umurumda değil..yönetimi arkalarına alıp oyun içinde sanki hükümdarmış gibi davrananlardan kimse hoşnut değildi.özetle belirtmek gerekirse yorgun savascı olan ikv su an yükselme döneminde biraz zaman alsada ikv yi sevenler eminim ki sabırla ve umutla yeniden iyleştirecektir bu oyunu.gerek forumda olsun gerekse oyunda yönetimin su anki attığı her adımdan hoşnutum ve böyle devam etmelerini umut ediyorum.senin görüşlerine karşı karşıt bir görüş belirttiğim için üzgünüm ama benim bakış açımda ve yaşadıklarımda perspektif olarak gördüğüm tablo bu.VODKA1967 yazdı:Selamlar arkadaşlar. Hepinizin bildiği gibi 2. GB gelmesinden sonra oyuncuların gün geçtikte azaldıkları, gün geçtikçe herkezin oyundan soğuyan havası arttı, arttı ve geldiğimiz nokta işte ortada. Topkapı Sarayı yerine güzel birşey umut edilirken hüsrana uğranması zaten oyuncuların bana göre %80'ini soğuttu.Bugünde belki "tılsımların gelmesiyle herşey eskiye döner mi ? belki bir umut! " Anlayışı yine hayal kırıklığı olarak kaldı. Bana sorarsanız artık bu bölge muhabbetlerinden yok bireyselmi olsun yok grupmu olsun bırakalım bunları. Gerçekleri konuşalım.
ZWARTAN 'ın ayrılması ( Ki bence İKV tarihindeki en büyük çığ bu olmuştur.) beraberinde Lathander'in ayrılması ve sayamadığım diğerleri.. Bunları konuşmalıyız. Şuan geldiğimiz nokta ve ard arda 3 yıl bu çöküş devam ettikçe bunun şuan tek bir sorunu vardır. Bölgeye karar verememek vs. değil. Yönetim de artık yeteri kadar kalitede, oyunu devam ettirebilecek (ESKİ) insanların bulunmamasıdır. Ben bir tek Kürşat abiyi (GORGAR) ve Fevzi Abiyi tanırım şu yönetimde. Captain'i falan artık zaten GM olarakta görmüyorum. Fuar'da sergilemiş olduğu, kimseyi takmayan, kendini beğenmiş tavırlarıyla bütün oyuncuların tepkisini kazandı. Ferdi'nin şuan yıldızı parlamaya başladı zaten fuarda herkezle çok samimi takındığı davranışlarıda olumlu etki yarattı. Nihat (Nocomment) abiyi zaten konuşmaya gerek yok şeker gibi adam.
Yani anlayacağınız bırakın bireysel bölgeyi, bırakın tılsımları, bölgenin 30dk da bitmesini falan. Şu senelerdir gönül verdiğimiz oyunun bu çöküşten kurtulması için gereken tek şey açık ve net: YÖNETİM DEĞİŞMELİ. İster kim olursa olsun, yerine bu işin pir'ini bulamadıkça bu döner dolaşır gene bugünde gördüğümüz gibi aynı yere gelir. Biliyorsunuz futbol kulüplerindede bu iş hep vardır, olmalıdır. Galatasaray 3 yıl önce ne haldeyken, şimdi dünyanın en iyi 16 takımı arasında. Bunun tek bir açıklaması vardır: Yönetimin değişmesi. Sözlerimi burada bitiriyorum kardeşlerim aranızda eskilerden birileri illaki vardır. Biz meteorla sivri adanın nasıl gelişini gördük, Derindeki Sır'la oyuncu sayısının tavan yaptığı, lagdan oyuna giremediğimiz günleri de biliriz. Kimse kusura bakmasın ama kim olursa olsun şuan tek çare İSTİFA!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: biz efsaneyiz
beyler yönetici ws büyük hol da nerdyse bin akrep kestim hiç bişey düşmedi acaba sorun nedir açıklama yaparmısıız
akrep gözü bile düşmüyor
akrep gözü bile düşmüyor
Akrep gözü düşmesi için görevi alman lazım örümcek ve akreplerden tılsım 1 düşmüyor.hunterwolf73 yazdı:beyler yönetici ws büyük hol da nerdyse bin akrep kestim hiç bişey düşmedi acaba sorun nedir açıklama yaparmısıız
akrep gözü bile düşmüyor
Görevi alman içinde bazı görevleri yapmış olma sartı var büyük görevler degil herhalde ben yapmadıgımdan sorun teşkil etmiyor.
İlla ben bu görevi yaapcam diyorsanda Yeraltı sahibi ile konuşmanda fayda var.(Domuza bir danış bakalım sana iş verecekmi)
A R Z L O D O S
Açıklamalı görev lıstesı şart yaARZLODOS yazdı:Akrep gözü düşmesi için görevi alman lazım örümcek ve akreplerden tılsım 1 düşmüyor.hunterwolf73 yazdı:beyler yönetici ws büyük hol da nerdyse bin akrep kestim hiç bişey düşmedi acaba sorun nedir açıklama yaparmısıız
akrep gözü bile düşmüyor
Görevi alman içinde bazı görevleri yapmış olma sartı var büyük görevler degil herhalde ben yapmadıgımdan sorun teşkil etmiyor.
İlla ben bu görevi yaapcam diyorsanda Yeraltı sahibi ile konuşmanda fayda var.(Domuza bir danış bakalım sana iş verecekmi)
Elegnas
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
şu oyuna hala kafa yoranlar var
şimdi deyyusun biri dicek beğenmiyosan foruma da girme onun da canı sağolsun er geç anlayacaktır. :roll:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Arzlodos arkadaşımızın yukarıda belirttiği şeyi kafanızda kurmanızı tavsiye ederim.Tılsım sistemi size şöyle bişey sunuyor.Ben size öyle materyaller verecemki grupla geçtiğiniz yerleri tek başınıza geçebileceksiniz.Sadece güç bakımındanda değil öyle tılsımlar varki yetenek puanınızı artıya çıkarbiliyorsunuz.
Charınızn işlevselliği zenginleşiyor.3.derece tılsımlarla charların ne hale gelebileceğini görmek için biraz sabır gerekecek.Bu oyunculara geriye dönük bütün zorluklardan kurtulma imkanıda veriyor.Daha charlarda doğru dürüst 1. tılsımlar bile yokken böyle isyan etmek bana biraz aceleci bir tavır gibi geldi..
Charınızn işlevselliği zenginleşiyor.3.derece tılsımlarla charların ne hale gelebileceğini görmek için biraz sabır gerekecek.Bu oyunculara geriye dönük bütün zorluklardan kurtulma imkanıda veriyor.Daha charlarda doğru dürüst 1. tılsımlar bile yokken böyle isyan etmek bana biraz aceleci bir tavır gibi geldi..
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.