FİKİRLER ve ELEŞTİRİLER..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

FİKİRLER ve ELEŞTİRİLER..

Mesaj gönderen seagle »

Fikir Olarak;

Birsürü yeni bölge açılıyo madenler çıkıyor her birinden birsürü şey çıkıyor çanta banka doldu.
3. Banka Şart

Yetenekler ve süreleri,

Birçok online oyunda Yetenek açınca açılan yeteneğin üstüne getirince süresi yazar mesela şöyle açıklayayım : Direnç açtığımızda gruptayız mesela herkezin yanında açılan dirençleri görüyoruz o açılan direnç simgelerinin üstüne fareyi getirdiğimizde direncin bitmesine ne kdar kaldığını gösterebilir.

EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ FİKİRLERİ EKLİYEBİLİRSİNİZ

ELEŞTİRİLER

Bu bölümde fazla - bulamadım ama çok sıkıcı bir bölge haline geldi daha 2. gün hiç bir akıcılık yok metronun sonu sonra tapınak gibi bir yer dönüyoz dolaşıyoz aynı yere geliyoruz tek yaralı meranla köprünün sonunda hiçbirşeyin olmaması tuhaf.

+ yön olarak en azından toplu bir biçimde girebilmemiz.

--------------------------------------------------

son bir ekleme olarak emin önü vardı eskiden sonra meteor sonra yeraltı o yeraltı nasıl bir bölgedir. Şuana kdar IKV deki en iyi bölge görev zinciri var merak var. Derindeki sır başlığında sonunda hidralar var bunun gibi bir bölge bekliyorum şahsen IKV den birkeredaha.

-------------------------------------------------

Birde önceki grup bölgeler unutulduğu için yeni başlıyanların işi hakketten çok zor.

-----------------------------------------------

+++ Beyazköşkte Arzların vay haline metroya girdiklerini gören olmadı şuana kadar girmişlerdi kestik . Böyle devam ederse adamlar lodos olur tek klanlı bir sunucu olarak devam edicez .

-------------------------------------------

Bunların yanında savaşçılar çok güçlü bir büyücüyü 2 vuruşta rahat indirebilir hale geldiler :)

------------------------------------------

Not En son kırlmızı madalyonlu adamı kesip yaseminle fln konuşuyoruz ya ondan sonrası yok bende ben gaffar kestim ama görevi almayı unutmuştum acaba aldktan sonramı var devamı ? sonra solucan görevi flnda duruyor :) ( solucan görevi zincir görevi değildi diye biliyorum yapma gereği duymamıştım :) )
+++++ Gün geçtikçe bakıcaz Bölgenin gidişatına eleştiriler ve fikirler :)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön