Özellikle Silah Yükseltmeye şöyle 6. Yıl Dönümüne yakışır bir indirim gelmesi biz oyuncuları çok memnun edecek. Parlatılmayı bekleyen çok silah var
6. Yıla özel %66 indirim fena olmazdı hani

Yazdığını okudum. Beta yıl dönümü için iki ayrı paket belirlendi: Dükkan'daki hediye paket ve 50 TL değerindeki 6. yıl özel paketi. Hep daha fazlasını istemek yerine, bir teşekkürü çok görmeseydik keşke İKV'den.Cloutier yazdı:Siz benim ne yazdığımı görmediniz sanırım İNDİRİM diyorum.

Düşünerek yazmayı ne zaman öğreneceksiniz...JouRney yazdı:Yazdığını okudum. Beta yıl dönümü için iki ayrı paket belirlendi: Dükkan'daki hediye paket ve 50 TL değerindeki 6. yıl özel paketi. Hep daha fazlasını istemek yerine, bir teşekkürü çok görmeseydik keşke İKV'den.Cloutier yazdı:Siz benim ne yazdığımı görmediniz sanırım İNDİRİM diyorum.
Sevgiler..

Yılbaşı etkinlikleri ve sürprizleri 31 Aralık'a kadar sürecek, Etkinlik Takvimi'ne bakarsanız görebilirsiniz. Bu sayede henüz yapılmış olanlar kadar da yapılacak olanların olduğunu bilirsiniz. Sizi sabırlı olmaya ve şuan sunulmuş olanların tadını çıkarmaya davet ediyorum.xyozgatx66 yazdı: Düşünerek yazmayı ne zaman öğreneceksiniz...