Vay , arkadaş bıkmadınız mı hala ikv den , hala ne umuyorsunuz anlamam hani
Neyse , sizlere kolay gelsin ....
Ah Ogün ah.SkyBlue yazdı:Avea bayilerinde ve yetkili satıcılarda kutu kalmamış. Adamlara gidip soruyorum bir daha da gelmez abi diyorlar. Ptt havalesi ile almak istiyorum o da çok zahmetli iş. 1 hafta daha dolanayım, yine bulamazsam mecburen Ptt havalesi ile alacağım.
Bu arada benim gibi bir tip zihniyetinden vazgeçti fakat şimdi de nick bulmakta güçlük çekiyor.
Benim oturduğum yerin yakınlarında falan hiçbir yerde yok. Mecburen Ptt'den almak sorundayım.Rescuer yazdı:Ah Ogün ah.SkyBlue yazdı:Avea bayilerinde ve yetkili satıcılarda kutu kalmamış. Adamlara gidip soruyorum bir daha da gelmez abi diyorlar. Ptt havalesi ile almak istiyorum o da çok zahmetli iş. 1 hafta daha dolanayım, yine bulamazsam mecburen Ptt havalesi ile alacağım.
Bu arada benim gibi bir tip zihniyetinden vazgeçti fakat şimdi de nick bulmakta güçlük çekiyor.Boşver tipi, ismi gel çabuk başla.
Kutu konusunda da oturduğun şehirde/ilçede sana en yakın Üyelikal bayiisini bu adresten öğrenebilirsin. Öğrendikten sonra yapman gereken tek şey yakınında bulunan Üyelikal bayiisi internet kafeye gitmek. Karta, carta, curta gerek yok. Parayı elden verir, E-PIN'lerini saniyesinde alırsın.