6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)
Re: 6 Büyü 1. Bölge Kesimi (Sancak Sunucusu)
oyunculuk budur işte ben hala meranda millete junon kesmeyi öğretiyorum nuc yüzük yüzünden migrattan kurtulamadım..
teşekkürler hepinize.
lBARONl[^Ejder Asa] [^Kıyamet Asa] [^Sıfır Kelvin Asa] [^Transformatör Asa]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
IxBaroNxI[^Ashab-ı Kehf] [Siyanür Asa]
IxIBaRoNIxI[^Latif]
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
Baron34 yazdı:oyun rekorunu konunun başındaki fotoğraf için yazdımRxticey yazdı:OYUN REKORU ifadesi biraz yanlış kaçmış güzel kesmişsiniz beğendim123816 küsür.yanlş anladın sanırım.
Yanan kıyamet asalarla az bile vurmuşşunuz. Bence şöyle yazmalıydın gördüğüm en yüksek hasar. Çünkü bizler pek böle şeylere rekor demiyoruz. Tabi rekor anlayışlarmız farklı olabilir. Kesim için tebrik ederim gene bir fark söliyim biz bunu yaptığımızda 3 tane ejder asalı arkadaşım vardı bende nuc takı seti yok ve sıfır asa vardı. Yani rekor denemek istiyosanız benden bi tavsiye full kıyamet adam meteorit 1 tılsım bi kronometre bide printscreen tuşu

Yurnero yazdı:Baron34 yazdı:oyun rekorunu konunun başındaki fotoğraf için yazdımRxticey yazdı:OYUN REKORU ifadesi biraz yanlış kaçmış güzel kesmişsiniz beğendim123816 küsür.yanlş anladın sanırım.
Yanan kıyamet asalarla az bile vurmuşşunuz. Bence şöyle yazmalıydın gördüğüm en yüksek hasar. Çünkü bizler pek böle şeylere rekor demiyoruz. Tabi rekor anlayışlarmız farklı olabilir. Kesim için tebrik ederim gene bir fark söliyim biz bunu yaptığımızda 3 tane ejder asalı arkadaşım vardı bende nuc takı seti yok ve sıfır asa vardı. Yani rekor denemek istiyosanız benden bi tavsiye full kıyamet adam meteorit 1 tılsım bi kronometre bide printscreen tuşukolay gelsin.
Yol Savaşçısı kesim videosunda 10. saniyeye dikkat edersen henüz tılsım eklentisi gelmemiş.
Demek istediğim şu : Sen rekor elde etmek için bir formül vermişsin fakat bu videonun çekildiği zamanda bu formülün uygulanma ihtimali yok çünkü tılsım eklentisi henüz gelmemiş.
- Directx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Yanan kıyamet asalarla az bile vurmuşşunuz. Bence şöyle yazmalıydın gördüğüm en yüksek hasar. Çünkü bizler pek böle şeylere rekor demiyoruz. Tabi rekor anlayışlarmız farklı olabilir. Kesim için tebrik ederim gene bir fark söliyim biz bunu yaptığımızda 3 tane ejder asalı arkadaşım vardı bende nuc takı seti yok ve sıfır asa vardı. Yani rekor denemek istiyosanız benden bi tavsiye full kıyamet adam meteorit 1 tılsım bi kronometre bide printscreen tuşu
kolay gelsin.[/quote]
Merhaba
Tecrübesiz kardeşim sana öncelikle şöyle izah edeyim sen 3 ejder + 1 sıfır asa ile 128 bin vur benden sana 500M nakit bununda iddasını yaparım.Ben rekor diyorum çünkü,henüz ortalıkta tılsım yok ve biz 6 büyücü kenan junon x yol stu ve 5 büyü 1 tank da gaffar kesmiş kişileriz biz şöyleyiz biz böyleyiz demiyorum herkes eşittir.Sadece biraz kafa kullanmak kalıyor ee tabi bu sende olmadığıda kesin
sakın yanlış anlama ezici vb. laflar söylemüyorum sadece yazmış olduğun yazıya isabeten bir yazı yazayım dedim.
Birde her zaman söylediğim bir söz vardır yazıya değil resime bakarım ee dersen ben sizden daha yksek vururum bu rekor değil ben 150 200 bin vururum diyorsan buyur ortam senin yol savaşçısını senin bölge senin kes videosu dahilinde resim olarak at bizde görelim seni alkışlayalım,ben rekor diyorum çünkü şu ana kadar 128 bin üstü hasarı görebilen yoktur sanırım görmüş olan wardır resim çekmemiştir video çekmemiştir olabilir.Kimse yapamaz biz yaparız demiyorum deneyin ve görün yapılabilir sadece ufak bir ayrıntıyı söyleyeyim denemek isteyenlere o hasarı birleştirmek çok ama çok zor tamamen ŞANS üzerine vurulmuş sonradan da farkına varılmış bir hasardır...
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar .
Merhaba
Tecrübesiz kardeşim sana öncelikle şöyle izah edeyim sen 3 ejder + 1 sıfır asa ile 128 bin vur benden sana 500M nakit bununda iddasını yaparım.Ben rekor diyorum çünkü,henüz ortalıkta tılsım yok ve biz 6 büyücü kenan junon x yol stu ve 5 büyü 1 tank da gaffar kesmiş kişileriz biz şöyleyiz biz böyleyiz demiyorum herkes eşittir.Sadece biraz kafa kullanmak kalıyor ee tabi bu sende olmadığıda kesin
Birde her zaman söylediğim bir söz vardır yazıya değil resime bakarım ee dersen ben sizden daha yksek vururum bu rekor değil ben 150 200 bin vururum diyorsan buyur ortam senin yol savaşçısını senin bölge senin kes videosu dahilinde resim olarak at bizde görelim seni alkışlayalım,ben rekor diyorum çünkü şu ana kadar 128 bin üstü hasarı görebilen yoktur sanırım görmüş olan wardır resim çekmemiştir video çekmemiştir olabilir.Kimse yapamaz biz yaparız demiyorum deneyin ve görün yapılabilir sadece ufak bir ayrıntıyı söyleyeyim denemek isteyenlere o hasarı birleştirmek çok ama çok zor tamamen ŞANS üzerine vurulmuş sonradan da farkına varılmış bir hasardır...
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar .
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

çok güzel olmuş.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
MerhabaDirectx yazdı:Yanan kıyamet asalarla az bile vurmuşşunuz. Bence şöyle yazmalıydın gördüğüm en yüksek hasar. Çünkü bizler pek böle şeylere rekor demiyoruz. Tabi rekor anlayışlarmız farklı olabilir. Kesim için tebrik ederim gene bir fark söliyim biz bunu yaptığımızda 3 tane ejder asalı arkadaşım vardı bende nuc takı seti yok ve sıfır asa vardı. Yani rekor denemek istiyosanız benden bi tavsiye full kıyamet adam meteorit 1 tılsım bi kronometre bide printscreen tuşukolay gelsin.
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar .[/quote]
1. sen kimsinki bana tecrübesiz diyebiliyorsun 2. sen kimsin ki ben senin kardesin oluyorum. Bak senin 6 büyücü gaffarı ecel terleriyle kestiğin an biz neler yapmışız siz bu oyunda emeklerler bizler bu oyunda koşuyorduk laflarını tarta konuş sizlerin rekor dediğine ben veya bizim loncamız rekor demiyor dedik biz böyle şeylere rekor diye konu açmıyoruz bizim için basit şeyler bunlar mesele hasarları birleştirmekse siz kralsınız devam edin. Ayrıca bu konuda ki bütün resimleri ve videolar incele senin emekleme dönemlerinde biz bunları yaptık bu taktikleri kimden öğrendiğinizi sanıyosun çoçuk. Al tek tek incele
viewtopic.php?f=46&t=98062
bu zamanlarda sizler x gaffarı skpyete birbirineze bagırarak küfür ederek kesiyodunuz tecrübe diyosan çocuk emin ol sizlerin oynadığı oyunu ben ankayla oynarım. Git 2-2-2 grup gaffar bilir misin çemberin ilk geldiği anları devriyeleri bi grup kalkmadan devriyenin kalkıp herkesi öldürdüğü anları. Ejder asayla 2 2 2 kesimleri üzerlerimizde kıyamet parça yokken tankımızın üzerinde bi tane taş kanat parça yokken kestiğimiz anları.. Siz ne sanıyonuz kendinizi nimetten mi nasıl üstünüzü dizdiniz sölesene ilk semiha keserek mi ???? Neyse daha çok cevap veririm ezmek gibi olmasın tecrübeli arkadaşları sahalarda görelim attığım konu seni 1 saat oyalar tek tek izle bunları yaparken sizler üst dizmek için grup arıyodunuz... Kolay gelsin
He bi konuya da deyiniyim beyinle alakalı şeyler yazmışşın ama sende ki beyin sana agır geliyo birazda arkadaşlarına dağıt konu hakarete dönmesin. Kitlemesinler konuyu daha da uzatıpta cevap yazma.