Büyük Hol Hakkında...!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tonymontana
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Asil

Büyük Hol Hakkında...!!

Mesaj gönderen Tonymontana »

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. İKV. Yeni Bölgesi olan Arz ve Lodos eklentisini dün yayınladı ve herkes tarafından büyük bir rağbet gördü. Şunu belirtmek isterim ki açılan bu yeni pakette birçok eksiklik bulunmaktadır. Görsel efekt konusunda olsun yaratıkların çok fazla sayıda olması ve peşpeşe olması .. Bu bireysel bir savaşçı,büyücü için çok zor şifaları katmıyorum bile . Bence bu konuda bir düzeltme yapılması gerekmekte.

2. ci konu ise malumdur ki eşya bolca düşmekte fakat bu düşen eşyaları satıcak bir İşportacının bölgede bulunmaması . Sırf eşyaları satmak için bölgeden çıkmak zorundayız ki oda zor bir mesele çıkışı bulmak ayrı bir dert. Bir işportacının bölge maden ocaklarına bırakılması gerekmekte.

3.cü husus yetenek sıfırlama makinasının da bölgede bulunması şart. Bütün yaratıklar aynı hasarı almamakta. Ve bunu dengeleyebilmek için de oyuncuların yeteneklerini farklı farklı denemesi gerekmekte. Bunun içinde bir makinanın bölgede bulunması gerektiğini düşünüyorum.

İkv yetkililerinin de bu konularda hassas duracağını ve gereken işlemlerin en kısa sürece yapılacağını temenni ediyorum.
Sevgilerimle.....

Beyazköşk / Tonymontana /Srtonymontana / ATAxMoNTaNa
ResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön