Büyük Hol | Ateş Çemberi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Büyük Hol | Ateş Çemberi

Mesaj gönderen heyyo »

KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Re: Büyük Hol | Ateş Çemberi

Mesaj gönderen marasaldadas »

Ateş hasarını öğrenebilirmiyim ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

Bu oyunun zekisi sensin galiba, gördün mü senden başka kimse düşünememiş iyiki deneyip paylaşmışsın:) İnsanları yanlış yönlendirmekte üstünüze yok, diyelim ki oyundan çok fazla anlamayan bi kardeşimiz bu konuyu okudu hemen kafasında ampul işareti çıkacak hemen ateş item dizmeliyim elinde olan iki kuruşu cehennem item üretmek için harcayacak sonra büyük hole girecek bide ne görsün kocaman bir hayal kırıklığı, peki sonra ne olacak biliyor musun ben söyleyeyim olacağı adamın elinde olan iki kuruşu çöp olacak ve gece gündüz uyumadan seni anacak. Bir konu açıyorsan üstüne bide video ekliyorsan açıklama yap ki insanları yanlış yönlendirme gafletinde bulunmuş olmayasın. Büyük Holun sadece tren raylarında çember işlemektedir diğer kısımlarda çemberle dolan da bi göreyim seni:)) bu arada istersen bide Saklı Irklara da uğra.
Büyük hol bölgesinin vazgeçilmezi elektriktir bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heyyo »

marasaldadas yazdı:Ateş hasarını öğrenebilirmiyim ?
Full çemberlitaş itemleri + Kıyamet takı seti.. Öğrenmek istediğin başka bişey varsa özeline yollayabilirim
VerderVeremem yazdı:Bu oyunun zekisi sensin galiba, gördün mü senden başka kimse düşünememiş iyiki deneyip paylaşmışsın:) İnsanları yanlış yönlendirmekte üstünüze yok, diyelim ki oyundan çok fazla anlamayan bi kardeşimiz bu konuyu okudu hemen kafasında ampul işareti çıkacak hemen ateş item dizmeliyim elinde olan iki kuruşu cehennem item üretmek için harcayacak sonra büyük hole girecek bide ne görsün kocaman bir hayal kırıklığı, peki sonra ne olacak biliyor musun ben söyleyeyim olacağı adamın elinde olan iki kuruşu çöp olacak ve gece gündüz uyumadan seni anacak. Bir konu açıyorsan üstüne bide video ekliyorsan açıklama yap ki insanları yanlış yönlendirme gafletinde bulunmuş olmayasın. Büyük Holun sadece tren raylarında çember işlemektedir diğer kısımlarda çemberle dolan da bi göreyim seni:)) bu arada istersen bide Saklı Irklara da uğra.
Büyük hol bölgesinin vazgeçilmezi elektriktir bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum.
Büyük holde ateş çemberi bölge genelinde işe yaramaktadır. ( Benim kanaatimce ) Ayrıca savaşmaya açık bir bölgede ateş çemberini göz ardı etmemek lazım :) Üşenmeyip yazmışsın görüşlere açığız ellerine sağlık.. Şunuda söylemek isterim ki Yıldırım 2 tılsımı olduğunda elektrik gerçekten vazgeçilmez olucaktır.. Saklı ırklara uğradığımda selamınıda iletirim :P

Resim
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
VerderVeremem
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Lonca Alımım Yok

Mesaj gönderen VerderVeremem »

:) uğramadığın zaten belli ben burada görüş belirtmiyorum hatalı olduğunu söylüyorum fakat üstüne alınmamakta direniyorsun. Zaten oyundan anlamayan ne kadar adam varsa rehber olmuş şimdi söyleyeceğim bir öneridir; Başkalarına rehberlik edeceğinize biraz kendinize rehber edinin bence:)) Biliyorsan konuşur anlatırsın herkes senden feyz alır fakat bişey bilmeden boş sallıyorsun işin gücün boş muhabbet milleti yanlış yönlendirmek.. Sen çember ol bende istediğin bu 3 karakterden biriyle karşına geleyim savaş şifa büyü.. Cümlemi bir atasözüyle bitirmek istiyorum umarım anlaman gereken kısmı anlarsın.. Atalarımız demiş ki; Öyle bir söz söyle ki sözünden ibret alsınlar, söz söylemesini bilmiyorsan sükut eyle adam sansınlar.
01.04.2013 İKV'DEN EMEKLİ :)
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana ne desen az, anlamazzzzz
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Elinde Ateş itemler olan bence yeteneklerini sıfırlayıp girebilir.Dün akşam girdiğimde büyücülerin belirli kısmı ateş çemberine geçmiş.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Şimdiye kadar çemberin bu sekilde güzel kullanıldıgı bir bölge yoktu evet icerde cember cok guzel işe yarıyor amma su unutulmamalıdır ordaki grubta bir tank bir şifa mevcut tek basınıza kasmak isterseniz cember zor olabilir kaldıki buyucunun enerjisi itibari ile azdır zorlanırsınız ama güzel paylaşım yeniliklerden korkmamak lazım....
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
heyyo
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen heyyo »

VerderVeremem yazdı::) uğramadığın zaten belli .....
:arrow:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JYn6V1kH ... e=youtu.be[/youtube]
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım