Boss yok ve süper bir bölge 30 dakikada bitti :)
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Boss yok ve süper bir bölge 30 dakikada bitti :)
başlıktan anlaşıldığı gibi çok kısa bir sürede bitti
zaman kaybı yeni yer gelene kadar dolan dur tılsımlar peşinde çemberli bile şuan daha çok zevk veriyor 
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Re: Boss yok ve süper bir bölge 30 dakikada bitti :)
Çemberlitaşın gözünü seveyim be..
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bende pek beğenmedim.Tılsım peşinde koşacağız dediğin gibi.Onun dışında uğraşılacak pek birşey göremedim.Gerçi pek incelemedim.Müthiş kasıyor,sakinleşince giricem.
- uLtrAsLaN95
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
10 gune kalabalık da olmaz,Artık tek başına tılsım da dusuremezsin 2 sat tılsım grubu aracayasakın sonra hiç tılsım dusmuyo fln die millet alıcak offff 
Gerçekleri Tarih yazar,Tarihide Galatasaray !
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
tek tılsım kasmak bence daha kolay örümceklerde tek savaşçı veya büyücü rahat bir şekilde tılsım kasar gruba gerek yokuLtrAsLaN95 yazdı:10 gune kalabalık da olmaz,Artık tek başına tılsım da dusuremezsin 2 sat tılsım grubu aracayasakın sonra hiç tılsım dusmuyo fln die millet alıcak offff
ama boss olmaması büyük bir sorun bence birde çöpleri satacak bir işportacı olmaması
her eklenti bir öncekini aratıyor. İkv'nin temel prensibi bu.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Seni tebrik ediyorum çok güzel bir cümle söyledin, "Her eklenti bir öncekini aratıyor!";HuNKaR yazdı:her eklenti bir öncekini aratıyor. İkv'nin temel prensibi bu.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
saat 2 den beri kestiğim ve gruplarda kesilen akrep sayısı iki üç bini geçmiştir.Bir tılsım düştüğünü görmedim.4 saat boyunca da Irklarda kastım.Sadece 2 tılsım ve 4 reçete düştü.Oyun ölümüne kasıyor,dapdar yerlerde tıklanmıyor.Oyun motoru zaten belli bir kalabalıktan fazlasını kaldırmıyor kritik hata alıyorsun çatır çatır.Daha neler yazarım da artık yarına,Gaffar'a gidiyorumbloodthirsty yazdı:tek tılsım kasmak bence daha kolay örümceklerde tek savaşçı veya büyücü rahat bir şekilde tılsım kasar gruba gerek yokuLtrAsLaN95 yazdı:10 gune kalabalık da olmaz,Artık tek başına tılsım da dusuremezsin 2 sat tılsım grubu aracayasakın sonra hiç tılsım dusmuyo fln die millet alıcak offff
ama boss olmaması büyük bir sorun bence birde çöpleri satacak bir işportacı olmaması
2006-2013
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

bu tür sorunlar zaten her zaman olduğu için onları saymadım tılsım düşmesi falan oyunun temel prensibinde odluğu gibi şans işi kimisi 5 tane keser düşürür kimiside senin gibi düşüremez yine tamamen şans işiizdirapgrafik yazdı:saat 2 den beri kestiğim ve gruplarda kesilen akrep sayısı iki üç bini geçmiştir.Bir tılsım düştüğünü görmedim.4 saat boyunca da Irklarda kastım.Sadece 2 tılsım ve 4 reçete düştü.Oyun ölümüne kasıyor,dapdar yerlerde tıklanmıyor.Oyun motoru zaten belli bir kalabalıktan fazlasını kaldırmıyor kritik hata alıyorsun çatır çatır.Daha neler yazarım da artık yarına,Gaffar'a gidiyorumbloodthirsty yazdı:tek tılsım kasmak bence daha kolay örümceklerde tek savaşçı veya büyücü rahat bir şekilde tılsım kasar gruba gerek yokuLtrAsLaN95 yazdı:10 gune kalabalık da olmaz,Artık tek başına tılsım da dusuremezsin 2 sat tılsım grubu aracayasakın sonra hiç tılsım dusmuyo fln die millet alıcak offff
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

Tangriss daha sonra eklenecektir merak etmeyin.