Merhaba bilgisayarıma oyunu yeni indirdim oyun açıldı. Ama oynarken görüntüler kıpırdıyor renkler karışıyor titreme oluyor nedeni nedir acaba. Windows 7 kullanıyorum.
İşletim sistemi: windows 7 starter 32 bit (6.1, yapı 7601)
işlemci: intel(R) Celeron(R) CPU B815 @ 1.60GHz (2CPUs),-1.6GHz
Bellek: 2048MB RAM
DirectX Sürümü: DirectX 11
Ekran özellikleri
İntel(R) HD Graphics Family
Bellek: 718MB
Geçerli görüntü modu: 1366 x 768(32 bit) (60Hz)
Yardımcı olabilirmisiniz ?
Re: Yardımcı olabilirmisiniz ?
Yönetici cevap verebilirmisin ?
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Sistem özelliklerin ikv için gayet uygun.Aklıma gelen tek şey ekran kartını güncellemen.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ekran kartını nasıl güncelleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Hayalxet yazdı:Sistem özelliklerin ikv için gayet uygun.Aklıma gelen tek şey ekran kartını güncellemen.
Bilgisayarım > Özellikler > Aygıt yöneticisi > Ekran bağdaştırıcı dan denedim ama güncel diyor. Sadece bende mi oluyor bu sorun.ceceli yazdı:Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ekran kartını nasıl güncelleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Hayalxet yazdı:Sistem özelliklerin ikv için gayet uygun.Aklıma gelen tek şey ekran kartını güncellemen.
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Önceden bazı oyuncuların bu tür şikayetlerine tanık oldum ancak ekran kartını güncelledikleri zaman düzeldiğini söylemişlerdi. Sen bir de internet üzerinden en güncel sürümü bulup indirmeyi dene.ceceli yazdı:Bilgisayarım > Özellikler > Aygıt yöneticisi > Ekran bağdaştırıcı dan denedim ama güncel diyor. Sadece bende mi oluyor bu sorun.ceceli yazdı:Teşekkür ederim ilgilendiğin için. Ekran kartını nasıl güncelleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.Hayalxet yazdı:Sistem özelliklerin ikv için gayet uygun.Aklıma gelen tek şey ekran kartını güncellemen.