Merhaba,
Bölge o kadar karışık ki, bölgede boss var mı yok mu bilmiyoruz. Yaratıkları çekiyoruz gelmiyorlar, gelincede az bir mesafe olsa bile geri gidiyorlar. Saate geldik Tangriss geçitine. Giremiyoruz bir şey yok. Lütfen şu bölge hakkında biraz açıklama verir misiniz?
Arz ve Lodos Bölgesi Hakkında Açıklama
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arz ve Lodos Bölgesi Hakkında Açıklama
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: Arz ve Lodos Bölgesi Hakkında Açıklama
Bence yok
. Ama belki olabilir görevleri yaparsan ben yapmadım .
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Çok karışık ya,labirent olmuş resmen.Tılsım düşürme şansının plus ile alakası var mı ?
1. kademe Tılsımlar bölgedeki yaratıklardan düşüyor, Plus Paket haliyle etkileyecektir şansını.berkancetin yazdı:Çok karışık ya,labirent olmuş resmen.Tılsım düşürme şansının plus ile alakası var mı ?
2009-2013
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
HeilHitler yazdı:Merhaba,
Bölge o kadar karışık ki, bölgede boss var mı yok mu bilmiyoruz. Yaratıkları çekiyoruz gelmiyorlar, gelincede az bir mesafe olsa bile geri gidiyorlar. Saate geldik Tangriss geçitine. Giremiyoruz bir şey yok. Lütfen şu bölge hakkında biraz açıklama verir misiniz?
Bugün bölge gelince herkes tangriss e grup toplamaya başladı henüz tangriss eklenmedi dememe rağmen kimse beni dinlemedi ve gidip gördüler