Akçe Alıp Kutu Alıp Para Yatırmayan Herkese Vedadır bu eklenti daha açıkca söylemek gerekirse çoluk çocuktan kurtulacağız. demektir busshinobi yazdı:Tespitine katılarak şunları da eklemek istiyorum. Yeni güncellemeyle oyun biraz daha kan kaybedecek gibime geliyor. Şimdiye kadar konuştuğum kişilerden çıkan ortak ses bu yönde. Çünkü yeni güncellemeyle iyi olmak daha da zorlaşacak ve orta seviye takılanlar oyunu bırakacak. Diyeceksiniz ki herkes iyi olmasın zaten ve ben de buna katılıyorum fakat oyunda iyi olmak adına gösterilen çaba karşılığını vermiyor ve sorun da bundan kaynaklanıyor.Refresh yazdı:İndirilebilecek derken zaten indirmedik mi? 800 mb lık oyun 1200 mb mı ne olmuştu sadece topkapı o kadar yer kaplamaz.
Arz ve Lodos Yarın İndirilebilir Hale Gelecek (İşte Bu!)
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KYK
Re: Arz ve Lodos Yarın İndirilebilir Hale Gelecek (İşte Bu!)
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: KYK
sshinobi yazdı:Tespitine katılarak şunları da eklemek istiyorum. Yeni güncellemeyle oyun biraz daha kan kaybedecek gibime geliyor. Şimdiye kadar konuştuğum kişilerden çıkan ortak ses bu yönde. Çünkü yeni güncellemeyle iyi olmak daha da zorlaşacak ve orta seviye takılanlar oyunu bırakacak. Diyeceksiniz ki herkes iyi olmasın zaten ve ben de buna katılıyorum fakat oyunda iyi olmak adına gösterilen çaba karşılığını vermiyor ve sorun da bundan kaynaklanıyor.Refresh yazdı:İndirilebilecek derken zaten indirmedik mi? 800 mb lık oyun 1200 mb mı ne olmuştu sadece topkapı o kadar yer kaplamaz.
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- sshinobi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Bölge kanalında eskiden şiirler yazılırdı, daha seviyeli muhabbetler yapılırdı. Şimdi SBS puan mukayesesi yapılıyor. Bence yaş ortalaması biraz daha düşecek.cihankaraca yazdı: Akçe Alıp Kutu Alıp Para Yatırmayan Herkese Vedadır bu eklenti daha açıkca söylemek gerekirse çoluk çocuktan kurtulacağız. demektir bu
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Eyvah eyvah,yarın inmez artık yeni setup,yine yığılma olur.
Bir sorum olacak,büyük hol'e girebilmek için herhangi bir bilet alınacakmı akçe karşılığında,yada plus kutu ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
öyle bir şey yok yeraltına nasıl giriyorsan o şekilde girilcek diye biliyorum.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Arkadaşlar Baktımda Kafanız Çok karışık Tılsımlar ile Size Açıklama yapayım Bu Yöneticilerin azıdan alınmadır;
Tılsımlar: 1 ,2 ve 3 olmak üzere 3 kısıma ayrılıyor 1. ve 1. tılsımlar kolay, orta, zor gibi ayarlanmış ve 1. ve 2. düşürülüyor 3. tılsım ise 1. ve 2. tılsımlar ile ve normal mataryellerin toplamıyla üretiliyor reçeteleri NPC lerde satılıcaktır..Bu Düşünce Piyasayı Canlandırmak Yöneliğinde tasarlanmıştır..1 ve 2. tılsım aktarılıyor 3. tılsım size bağlanıcaktır reçeteleri üretime koymak için bir seviye istiyormu die soru sorucak olursanızda bir seviye gerekmiyor her hangi bir sınıfın 1 puan olması yeterlidir arkadaşlar normal ecel,ejder,latif,ashab-ı keyf gibi üretime koyuluyor..
inş sizin kafanızdaki soru işaretlerini cevaplayabilmişimdir..
İyi forumlar,
Tılsımlar: 1 ,2 ve 3 olmak üzere 3 kısıma ayrılıyor 1. ve 1. tılsımlar kolay, orta, zor gibi ayarlanmış ve 1. ve 2. düşürülüyor 3. tılsım ise 1. ve 2. tılsımlar ile ve normal mataryellerin toplamıyla üretiliyor reçeteleri NPC lerde satılıcaktır..Bu Düşünce Piyasayı Canlandırmak Yöneliğinde tasarlanmıştır..1 ve 2. tılsım aktarılıyor 3. tılsım size bağlanıcaktır reçeteleri üretime koymak için bir seviye istiyormu die soru sorucak olursanızda bir seviye gerekmiyor her hangi bir sınıfın 1 puan olması yeterlidir arkadaşlar normal ecel,ejder,latif,ashab-ı keyf gibi üretime koyuluyor..
inş sizin kafanızdaki soru işaretlerini cevaplayabilmişimdir..
İyi forumlar,
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Umarım beklentileri karşılayacak bir bölge olur, oyundan Gurup bölgeleri yüzünden artık sıkıldık.Oyuna değişik bir hava katması dileğiyle 
Bekleyip Göreceğiz
Bekleyip Göreceğiz
- Hayalxet
- Sahaf Yardımcısı

Eklentiyle birlikte gelen forum arka planı yakıyo